Nişanıma haftalar kala...

nişan düğün öncesi erkekler geriliyo sanırım biraz sizinkine 40 gün varmış gerçi erken girmiş strese.. bilmiyorumkismile
benim nişanlım da nişandan birkaç gün önce böyle bi durgunlaşmıştı..
nişan yaklaştıkça bir garip olduğunu söylemişti.
ama geldiklerinde herşey çok iyiydi nişanda ve sonrasında da öyle.. :nazar:
bence sürekli sorma neyin var diye normal konuş..
neşeli olmaya çalış.
hep nişandan bahsetmeyin mesela.
sıkılmıştır belki hep aynı konulardan..
nacizane tavsiyem.. :içelim:

biz de sözden sonra böyle olduk günde 1 kere konuşmaya başladık sonra 2 günde 1, açıldıkça açıldı ara
ama sonra tekrar hersey tozpembe
bizde bide yaş farkı var, ben istemedim yapamam yürütemem dedim evlilik sorumlulugunu alamam dedim
maaşım çok düşüktü, aileminde pek bi durumu yok bişey yapabilicek
maddi manevi her türlü yük ona kalıyodu, sanırım bundan bunalmıştı
ama herşey düzeldi
nişan sonrası bi kriz daha yaşadık şuan yine güzel hersey
inşallah sizdede durum böyledir, gecici bi sürectr, yani ben öyle oldugunu düşünyrm

Dilekcim siz daha geçen hafta birlikte nişan kıyafeti bakmadınız mı?Nişan tarihleriniz belirlendi daha erken değilmi hayatım sen zaten ceyizinin bir çok bölümünü tamamladın bu kadar çok üzerine gitme canını sıkan vardır bazı durumlar mutlaka bir kaç gün sessiz kal sen çok iyi niyetlisin az çok tanıdım seni kolay kolay kimseyi de kırmazsın ben ded diyordum bir kaç gündür bu kız nerde diye üzerine düşme sakın...oldumu bebişim :)

benim yaşım 23 o da 25 ..
sevgimi msj.larımla sözlerimle sarılmalarımla bakışlarımla belli ediyorum..
bazen durup duruken seni seviyorum der sarılırım mesela..
bilemiyorum sıkılmasın istyrm :(

nişandan hiç bahsetmem ki...
o sıkılmasın diye sevincimi içimde yaşarım hep..

ahh kleopatra ahh üzerine düşmesem de ilgisizsin der diye korkuyrm..
geçenlerde demişti o da misafir vardı msj ataamdım diye..
oyy benim koca bebeim işte..

bi süre duracam sormayacam bişey yokmuş gibi yapacam bakalım :(

biliyorum duramıyoruz dayanamıyoruz acaba şimdi ne yapıyordur diye merak da ediyoruz ama hep biz mi meraklanacagız biraz da o seni merak etsin düşünsün merak ettir kendini :)

oyy oyy merak ettirsem var ya çıldırır benimki ya..
ben en iyisi hiç sormayım kurcalamayım..
görüşelim falan da demeyim..
normal normal msj atayım..

Dilekcim düzelir canım, erkekler nişan öncesi bi strese giriyo.
bizde nişan günü belirlerken ramazandan önce yapalım diyoduk. sonra ben gittim ailemle konuştum. dedim ramazandan önce olabiliyo. bana niye hemen konuştun demişti.
çook üzülmüştüm.
ama strestendir dediğim gibi bence ilgisiz davranma.
ama çok da sıkma düzelir bikaç güne canım duam senle

çok sağolun arkadaşlar..
o pek msj atmaz yoğun çalıştığından ama ben daha derslerim tam başlamadığından boşum ve sık sık msj atmamı ister..
yoksa hemen unutulduk mu der :)
hiç sormamışım hiç soğukluk hissetmemişim gibi msj atayım yine o zaman..
bakalım ne zaman düzeleck..
nişanıma 1 ay falan kaldı ama hiç sevinemiyorum o böyle olunca :(

Dilekcim
düzelir canım herkes yaşar genelde bu durumları hem çok çok önemli bi neden olsa sana niye söylemesin öyle düşün...
maddi sıkıntısı vardır ailesiyle problem olmuştur erkekler herşeyi anlatmayı pek sevmiyorlar canım
az çok yapını da anladım
herşey düzelicek ben inanıyorum ama sakın üstüne gitme bence

dilekcim sıkıntı yapacak birşey yok canım nişanlın işin ciddiyetini görünce ve masraflarda yavaş yavaş başlayınca ben bu yükün altından kalkabilirmiyim diye sıkıntı yapıyor .daha yeni başlıyor hazırlıklar düğün masrafları erkeği sıkıntıya sokar:) sıkma sen canını toparlayacaktır kendini

nişanlıyken nikaha haftalar kala biz de çok ciddi kavgalar ettik küstük soğuktuk:) ciddi bi stres yaşayabiliyr insan.. ama şimdi çok şükür mutluyuz. o dönemde oluyor çok takma,mutluluklar..

Dilek'cim bizde nişan öncesi bu tarz bişey yaşadık, çok içine kapanmıştı nişanlım.
Biz içimizi döküp işin içinden çıkıyoruz ama onlar söyleyemedikleri için bu yolu seçiyorlar sanırım...
Nişan daha büyük bir sorumluluk olduğu için zaman zaman karamsarlığa kapılabilir, ama nişandan sonra rahatlayacaktır.

Dilekcim canını hiç sıkam nişan ve evlilik öncesi erkeklerde görülen genel bir sendrom.üstüne gitme sorma ..çok üstünede düşme bu aralar. O toparlayacaktır kendini. Bu erkekleri anlamak mümkün degil..çocuktan farkları yok.

hepiniz niaşn stresi diyorsunuz..
inşaallah öyledir sıkılmamıştır benden :(
tşk ederim ilginiz için iyi ki varsınız..
iyi ki burdayım..

5 yıllık ilişkim var..
kurban sonu nişan yapacağız inşallah..
nişanlım öyle canımlı cicimli değildir ama düşkündür bana olması gerektiği kadar..
yaşına göre olgundur yani..
ama son 1 haftadır falan bana soğuk ilgisiz...
mobilya beğen alalım demişti geçen gün şimdi dur bakalım acelesi yok dedi..
yani bu hafta içinde görüşmelerimiz o kadar resmi ve soğuktu ki anlatamam..
bu akşam ( yarım saat önce falan ) neden bana soğuksun dedim..
yoo dedi..
bişey mi yaptım soğuttum dedim..
hayır yok bişey dedi..
canım cicim dedikçe sanki innt yapar gibi tık yok onda..
sonra dedi ki bilmiyorum soğuk olup olmadığımı yada nedenini..
demek bilmiyorsun tamam snr konuşalım dedim..
önceden yok konuşalım falan derdi şimdi olur dedi kapattık..
ben hiç dayanamam böyle şeylere hemen ağlarım ve şu an da ağlayarak yazıyorum :(

masrafları çoğaldı onun sıkıntısı mı yoksa ben mi bilmeden üstüne düştüm bilemiyorum..
ama bu soğukluk yakıyor içimi..

akıl verin bişeyler söyleyin ne olur :((

ah canım sıkma canını sen. erkeklerin doğal tepkileri bunlar. ben de nişan arifesinde benzer şeyleri yaşamıştım. üzerime titreyen adam benle telefonda bile konuşmamaya başlamıştı. çok zor günler geçirdim. hatta evde gizli gizli ağlıyordum çünkü benim de senin gibi nişan öncesi heycanım ölmüştü. ama sabrettim ve sabrımın karşılığını aldım çok şükür. nişandan sonra normale döndük. sen de biraz sabret, dua et ama tabi ki şahsiyetinden ödün verme. umarım mutlu olursunuz

kızlar nişanlılık dönemi evlilik döneminden daha mı zor yaa.çoğu erkek nişanlanmkatan korkuyor da

Back
X