allahım evet işte yaa istediğim saç modelı sadece bunun bıras daha kabarığı elbısede aynı o tarz ama kırmızı evet evet ben gıbı dusunenlerde varmıs allahım ve cok yakışmıssınız o eller hıç ayrılmaz ıns:d
Merhaba sevgili kk üyeleri :) Uzun süren birlikteliğimizden sonra biz de nişanımızı yaptık. Bizim isteğimiz üzerine evde oldu, hazırlıklarda zaman zaman kk'dan yararlandım, fikirlerinizi aldım. Sonunda da nişanımızı yaptık. Sizinle de paylaşmak istedim...
İnternetten araştırıp yaptığım değişik şekerlemeler, şekilli kurabiyeler de vardı, size de fikir olsun diye koyacaktım fakat bulamadım fotoğraflarını. Bulursam onları da ekleyeceğim...
Sevgilinizle bir ömre adım atarken tamamen hayal gücünüze dayalı butik kurabiyelerimizi unutmayın.. Web adresimi ziyaret etmenizi ve aradığınızı bulamasanızda tamamen isteklerinize bağlı olduğunu unutmayın.. Kurabiyelerimiz kişiye özeldir..mutluluğunuz mutluluğumuz olsun.. Yıldönümlerinde hayatınızın aşkının doğum gününde sevgililer günü kutlamasında hediye edip yıllara çocuklarınıza bile saklayıp aşkınızı anlatabileceğiniz , sözünüzde nişanınızda nikahınızda herkese hoş armağanlar verebilir hatıralardan silinmeyebilirsiniz. kadınlar kulübü adı altında ürünlerimize ilgi gösteren dostlarımıza güzel günlerinde bizimde hoş sürprizlerimiz olacağını unutmayın derim Teşekkürler bayanlarrrEki Görüntüle 626299