• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlanacağız ayrılmak istiyorum

Bakim937

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
13
30 yaşındayım. 7 yıldır ılıskım var . O kadar iyi biri ki . Ondan cok ıyı baba arkadas es olur. Ama ıste duygular. Ona artık asık degılım. Evlılık teklıfını kabul ettım ama sonrasında ıstemedıgımı anladım. Ona asık degılım yanında sıkılıyorum ve bunun ıcın cok uzuluyorum benım ıcın her seyı yapıyor. Kendımden utanıyorum. Ayrılmak ıstıyorum ama daha oncekı ayrılıgumızda o kadar uzuldu kı bu sefer bunu kaldıramaz. 1 ay sonra nısanımız var. Ne olur akıl verın.

Ay sakın nişanlanma kaç direkt

Ne dıyecegım aıleler de tanısık ve daha sonrasında pısman olurum korkuyorum

Kac yasındaydın. Nasıl konustun sonrasında ne oldu. Akıla ıhtıyacım var.

30 yaşındayım. 7 yıldır ılıskım var . O kadar iyi biri ki . Ondan cok ıyı baba arkadas es olur. Ama ıste duygular. Ona artık asık degılım. Evlılık teklıfını kabul ettım ama sonrasında ıstemedıgımı anladım. Ona asık degılım yanında sıkılıyorum ve bunun ıcın cok uzuluyorum benım ıcın her seyı yapıyor. Kendımden utanıyorum. Ayrılmak ıstıyorum ama daha oncekı ayrılıgumızda o kadar uzuldu kı bu sefer bunu kaldıramaz. 1 ay sonra nısanımız var. Ne olur akıl verın.
bazen her şey aşktır bazen de her şey aşk değildir.
ben çok aşık evlendim ama şu an aşık mıyım emin değilim, sadece eşimi çok seviyorum onsuz uyuyamıyorum evde olmadığında eksikliğini dibine kadar yaşıyorum ama yanında hiç sıkılmıyorum, en çok onunla eğleniyorum, insan sevdiğinin yanında sıkılamaz sanki.

siz aşık değilsiniz evet peki sevgi var mı?

Kac yasındaydın. Nasıl konustun sonrasında ne oldu. Akıla ıhtıyacım var.
Şu an 43. O an 31. Normal dedim işte. O seviyodu üzülüyordu. Ama ben bunalıyordum. Baktım evlilik çok yakın. Özgürlüğüm için cesur oldum. Dedim ben seni sevmiyorum duygularım bitti. Nasıl rahatladım. Hiç pişman olmadım. 2023e kadar yalnızdım yine de pişman olmadım. Bitti mi bitiyor. Sen evlensen 3 ayda boşanırsın. Bitir korkma.

benzer bir durumdan geçmişiz, ben daha gençtim, 6 yıllık ilişkim vardı çok seviyor gibiydi evlilik de teklif etmişti, sırf o üzülmesin diye kabul etmiştim ama olacak gibi de değildi, dokunmasına bile tahammül edemez olmuştum, herşeyi gözüme batıyordu sevgi namına ufacık birşeyim kalmamıştı, bir gün cesaretimi topladım ve ayrıldım. çok üzülmüş olabilir ama onu sevmeyen bir kadına mahkum kalmadı en azından diye düşünüyorum. çünkü şimdi ben eşimi çok severken onun sırf ben üzülmeyeyim diye benimle olduğu hissetsem çok üzülürdüm çok kırılırdım sanırım

bazen her şey aşktır bazen de her şey aşk değildir.
ben çok aşık evlendim ama şu an aşık mıyım emin değilim, sadece eşimi çok seviyorum onsuz uyuyamıyorum evde olmadığında eksikliğini dibine kadar yaşıyorum ama yanında hiç sıkılmıyorum, en çok onunla eğleniyorum, insan sevdiğinin yanında sıkılamaz sanki.

siz aşık değilsiniz evet peki sevgi var mı?
Yani seviyorum ama artık yanında sıkılmaya basladım ve onu özlemedıgımı farkettım eskıden olsa kıskanclık krızıne gırerdım. Tutkuluydum hıc bırı kalmadı. İşi kötü tarafı beni çok seviyor. Senle kavuşacağım günü iple çekiyorum diyor. 5 yıldır cınsel ilişkimiz de var. Ben çok ciddi bir hastalık geçirdim hep yanımdaydı. Üzülmeyeceğini bilsem ayrışacağım. Kıyamıyorum

Hayırlısı olmasaydı Allah izin vermezdi evlenmenize.Bakın burada neler paylaşıyoruz…Aşk sevgi geçici.Kalıcı olan emek,vefa,saygı ve dostluk.Anlık kararlar vermeyin.Duygular insanı yanıltır.Mantığınızla hareket edin.Yine de siz bilirsiniz.

Şu an 43. O an 31. Normal dedim işte. O seviyodu üzülüyordu. Ama ben bunalıyordum. Baktım evlilik çok yakın. Özgürlüğüm için cesur oldum. Dedim ben seni sevmiyorum duygularım bitti. Nasıl rahatladım. Hiç pişman olmadım. 2023e kadar yalnızdım yine de pişman olmadım. Bitti mi bitiyor. Sen evlensen 3 ayda boşanırsın. Bitir korkma.
Uzakta kendısı su an 1 ay sonra gelecek nişan yapacağız nasıl konuşmalıyım. Kendimi umut veren pislik bir insan gibi görüyorum. Her gun ona aşık olmak için dua ediyorum. Ama olmuyor

Hayırlısı olmasaydı Allah izin vermezdi evlenmenize.Bakın burada neler paylaşıyoruz…Aşk sevgi geçici.Kalıcı olan emek,vefa,saygı ve dostluk.Anlık kararlar vermeyin.Duygular insanı yanıltır.Mantığınızla hareket edin.Yine de siz bilirsiniz.
Evlenmedim. Bilmiyorum duygu ve mantık birbirine girdi

Yani seviyorum ama artık yanında sıkılmaya basladım ve onu özlemedıgımı farkettım eskıden olsa kıskanclık krızıne gırerdım. Tutkuluydum hıc bırı kalmadı. İşi kötü tarafı beni çok seviyor. Senle kavuşacağım günü iple çekiyorum diyor. 5 yıldır cınsel ilişkimiz de var. Ben çok ciddi bir hastalık geçirdim hep yanımdaydı. Üzülmeyeceğini bilsem ayrışacağım. Kıyamıyorum
eşimden önce uzun süreli bi ilişkim vardı, hatta eşimle o kişiyle ilişkim varken tanıştım ve aşık oldum.
eşimle tanışmadan önce diğer kişiyi artık sevmediğimi vs düşünmeye başlamıştım, her şeyi gözüme batıyordu ve zaten olan oldu onunla birlikteyken eşime aşık oldum. sevseydim başkasına aşık olur muydum, sanmam... sonra açık açık onu sevmediğimi, bi başkasına aşık olduğumu söyledim, çok üzüldü çok ağladı ayıldı bayıldı ama 2 ay sonra başkasını buldu 😂 herkes mutluluğuna kavuştu.

bence sevgisiz heyecansız bi ilişkinin içinde bulunmayı kimse hak etmiyor. bu şartlar altında açık açık konuşmanızı ve ilişkinizi bitirmenizi öneririm. bahanelere gerek yok, artık eskisi gibi hissetmiyorum, seninle evlenmek istemiyorum, bitti.

Uzakta kendısı su an 1 ay sonra gelecek nişan yapacağız nasıl konuşmalıyım. Kendimi umut veren pislik bir insan gibi görüyorum. Her gun ona aşık olmak için dua ediyorum. Ama olmuyor
Olmaz imkansız. İnsan aynı insana 2 kere aşık olmaz.

Benimki çok iyi efendiydi. Herkes severdi. Cidden tam ideal erkek. Annesi hele beni çok seviyordu. Aileye girmiştim. İnan hşç gözüm görmedi. Baktım ki evleneceğiz ve ona karşı hiç isteğim yok. İpleri elime aldım. Gözüm karardı. Alalade öylesine bi konuşma için aradığında direkt söyledim. Ben seni sevmiyorum çok özür dilerim özlemiyorum arkadaşım gibi hissediyorum çok düşündüm içimden gelmiyor evlenmek dedim. Uzatmadım.

Üzüldüm ama vicdan yaptığımdan. Yoksa ayrılınca inanılmaz rahatlamıştım. Üstümden yük kalktı.

Bunları diyince bana diyecek ki neden o zaman evlenme teklifimi kabul ettin. Umut verdin. Nişan için planlama yaptın
daha da fazlasını diyecek, o anın öfkesiyle, üzüntüsüyle içini epey dökecek :( ama bunları yaşamazsan hem kendin mutsuz olacaksın hem de aslında karşındakini de uzun vadede mutsuz bir hayata sürükleyeceksin

Bunları diyince bana diyecek ki neden o zaman evlenme teklifimi kabul ettin. Umut verdin. Nişan için planlama yaptın
Olur sandım ama soğudum diyeceksin Allah Allah ya akıl fikir.

Back
X