Nişanlanacak erkek eski sevgilisine neden msj atar?

Hayır hala niye peşinde bir şekilde adam tercih etmemiş işte sonuç olarak.
Benim için önemli olan bu.
Neden saydurıp kendini küçük düşürüyor.
Adam diyor işte nişanlansam da evlensem de bu kız hala bende.
Gerçekten seven adam başkasıyla olur mu diye düşünürüm ben ha seviyorsa bile o zaman o kızdan ayrılacak
Zaten ilk ayrılma sebepleri de bu adamın kıza baglanmaktan korkması gibi bişey ben diyorum ki bu adam evlendiyse o kızla yazık üzücü çünkü bu adam karısını da aldatır ilerde

Zaten ilk ayrılma sebepleri de bu adamın kıza baglanmaktan korkması gibi bişey ben diyorum ki bu adam evlendiyse o kızla yazık üzücü çünkü bu adam karısını da aldatır ilerde
Ya aldatırsa aldatır arkadasuna ne yani.
Demek ki o kişiyi evlenmek için uygun bulmuş.
Saydırmak falan ne gerek var
Hepimiz benzer durumlar yaşıyoryz çok istesek de saygı duyup çekiliyoruz.
Zaten adama bi hişt de gelir yani
Evli olsun nişanlı olsun farketmez ki
Beni tercih etmeyen adam öfkemi bile hak etmiyor defolup gidebilir diye düşünürüm ben.

Sevdiği için görmüyor ama inanki olmadığı için dua edecek ilerde.
Kesinlikle. İlerde tekrar sevip aşık oldugunda anlayacak ama işte şansmı saflık mı bilmiyorum hep böyle şeyler yaşıyor daha önce bi sevgilisi de evli çocuklu çıkmıştı ona bende şok olmuştum adam kızla gezmelere piknige gitti evliyken nasıl böyle rahat oldu anlamadık ögrenince büyük yıkım oldu sonra da bu olay yaşanınca umudunu kaybediyor

Ya aldatırsa aldatır arkadasuna ne yani.
Demek ki o kişiyi evlenmek için uygun bulmuş.
Saydırmak falan ne gerek var
Hepimiz benzer durumlar yaşıyoryz çok istesek de saygı duyup çekiliyoruz.
Zaten adama bi hişt de gelir yani
Evli olsun nişanlı olsun farketmez ki
Beni tercih etmeyen adam öfkemi bile hak etmiyor defolup gidebilir diye düşünürüm ben.
Haklısınız sonuna kadar dogru sinirle yaptı sanırım bide sevince işte kombo olmuş

Haklısınız sonuna kadar dogru sinirle yaptı sanırım bide sevince işte kombo olmuş
Yapılacak birşey yok bitirecek
Adam tercihini yapmış.
Arkadasınla da egosunu tatmin ediyor
Ben olsam beni seviyorsan ayrıl gel derim
Adam ayrılırsa ve bana ispatlarsa o zaman düşünürüm.

Yapılacak birşey yok bitirecek
Adam tercihini yapmış.
Arkadasınla da egosunu tatmin ediyor
Ben olsam beni seviyorsan ayrıl gel derim
Adam ayrılırsa ve bana ispatlarsa o zaman düşünürüm.
Ya bu durum artık imkansız bana. göre çünkü olayın üstünden bikaç ay gibi Bi zaman geçti belkide evlendi adam kız zaten tekrar hayatına almayı düşünmüyor aslında onun bu soruları sorma sebebi yola devam etmek için aklında takılan bişey kalmasın bu belirsiz durum çözülsün kafasında otursun diye açtık konuyu

Sevgilisi varken başka kıza yazan ikisini de sevmiyordur net
Karaktersiz en başından söyledim bundan olmaz diye ama sen benim arkadaşımsın niye sevgilim hakkında böyle konuşuyorsun ben senin eşinle ilgili yorum yapıyormuyum demişti o günden sonra bende bıraktım şuan söylediklerim de etki olmuyor işte

Kusura bakmada, arkadaşinda midesizmiş.

Adam "bu kizla beraberim ama senin yerini dolduruyorum" diyor. Sanki adam insanla değil şişme bebek ile beraber. Arkadaşinda hiç düşünmüyor o kiza yazik diye, bu kaçinci level ş...lik diye.

Neyin şansini kaybettiğini saniyor? Sadece kendi şeyini düşünen bir varlik ile beraber olama şansimi?

Işte böyle hanzolar ile evleniyorlar ondan sonra "yok kiskancim" "yok casus programini bilen varmi,.."

Bence cocuğa mesaj yollasin. Kim bilir o nişanlandiği kiz bunun ne mal olduğunu bilmiyor, görücüdür muhtemelen. En azindan arkadaşin biliyor ne mal olduğunu. Kendini illeee yakacak biri olacaksa, arkadaşin yaksin. Biliyor sonuçta ve hiiiçte umrunda değil.

Yazsin ona aşkilopotooom, geri gel bana noluuur. Yaksin başini boşver.

Kusura bakmada, arkadaşinda midesizmiş.

Adam "bu kizla beraberim ama senin yerini dolduruyorum" diyor. Sanki adam insanla değil şişme bebek ile beraber. Arkadaşinda hiç düşünmüyor o kiza yazik diye, bu kaçinci level ş...lik diye.

Neyin şansini kaybettiğini saniyor? Sadece kendi şeyini düşünen bir varlik ile beraber olama şansimi?

Işte böyle hanzolar ile evleniyorlar ondan sonra "yok kiskancim" "yok casus programini bilen varmi,.."

Bence cocuğa mesaj yollasin. Kim bilir o nişanlandiği kiz bunun ne mal olduğunu bilmiyor, görücüdür muhtemelen. En azindan arkadaşin biliyor ne mal olduğunu. Kendini illeee yakacak biri olacaksa, arkadaşin yaksin. Biliyor sonuçta ve hiiiçte umrunda değil.

Yazsin ona aşkilopotooom, geri gel bana noluuur. Yaksin başini boşver.
Adam evlenmiş olabilir son msjın üstünden bikaç ay geçmiş

Kusura bakmayın ağır olacak biraz ama tamam o çocuk karaktersizde sizin arkadaşta aranıyor yani. Sevgilisi olan adama istemem yan cebime koy der edayla mesajlaşıp ayrıl gel diye yol yapan kız şimdi de nişanlı adamın mesajına cevap versemiydim diye düşünüyorsa onun karakterinide çok sağlam bulmam kusura bakmayın

Konuyu bi arkadaşım için açıyorum umarım sorusuna cevap bulur kafası çok karışık bu konuda .. öncelikle şöyle bu arkadaşım çocuktan ayrılalı aylar oluyor ama ilişki tam olarak hiç kopmamış sürekli git geller var, adam sevgilisi varken de yazıyor kıza" seni unutamıyorum sensiz olmuyor şuan hayatımdaki kişi sana çok benzediği için yerini doldurmak için onunlayım" tarzında şeyler söylüyor arkadaşım kabul etmiyor tabi" hayatında biri var sonuçta ayrıl deneyelim son defa diyor".. adam bahaneler üretiyor" şimdi söyleyemem başka şehirdeyim gidince kızı karşıma alıp konuşup söylerim ayrılırım ama o arada konuşalım" diyor tabi bizimki kabul etmiyor. ayrılmadan yazma tarzı bi konuşma geçiyor arasında.. sonra bikaç ay geçince çocuk buna msj atıyor konuşmak istiyor ama o dönemde arkadaşım ailesinin yanında köy gibi biyerde ve telefonunda SMS hakkı falan kalmadığı tekrar yükleme yapamadığı için geri dönüş yapamıyor bikaç gün sonra da adamın kendi çevresinden biri ile nişanlandıgını ögreniyo daha önce sevgili oldugu kişi degil bambaşka bir kız, tabi bunu ögrenince uzun bir msj ile çocuga saydırıyor ama aklı takılmış bu konuya yani neden yazdı? ben dönüş yapsaydım ne olacaktı? Son bir şansı kayıp mı etti diye düşünüyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda... Benim görüşüme gelirsek bence çocuk sevmiyor 2 kişiyi hatta belki daha fazla kişiyi bi arada yürütme peşinde olan biri son msj atma sebebi de yine bu niyetle yada ben artık nişanlanıp, evlenicem bana yazma tarzı olabilir diye düşündüm,farklı görüşler almak istiyoruz.
Bu adamın nişanlısına üzüldüm. Keşke nasıl biri olduğunu o da bilse. Arkadaşınız şanslı kurtulmuş adamdan.

Senin arkdasinin kafasini degil biz 4 forum bir araya gelse yine duzeltemez.
Adamin gorustugu biri varken ayril tekrar deniyelim diyebilmis senin arkadasin.
Adam arkadasinin uzerine 2 kadin daha tanidigi halde hala elimdeki firsat mi kacti seklinde hayiflanmis senin arkdasin.
Simdi ne desin bu millet ?

Senin arkdasinin kafasini degil biz 4 forum bir araya gelse yine duzeltemez.
Adamin gorustugu biri varken ayril tekrar deniyelim diyebilmis senin arkadasin.
Adam arkadasinin uzerine 2 kadin daha tanidigi halde hala elimdeki firsat mi kacti seklinde hayiflanmis senin arkdasin.
Simdi ne desin bu millet ?
Gerçekten söyleyecek bişey yok zaten ortada bana göre konuşulmaya degecek bişey de kalmamış ama işte kafasında bitiremiyor sanırım sürekli böyle şeyler yaşıyor akıllansa yaşamaz zaten bi insana kaç defa böyle benzer şeyler olur diye düşünüyorum ama hayat ders almayınca aynı yerden tekrar sınanıyor insan

Karaktersiz en başından söyledim bundan olmaz diye ama sen benim arkadaşımsın niye sevgilim hakkında böyle konuşuyorsun ben senin eşinle ilgili yorum yapıyormuyum demişti o günden sonra bende bıraktım şuan söylediklerim de etki olmuyor işte
Ben böyle biriyle arkadaşlığa devam etmezdim tabi ki sizin kararınız ama insan arkadaşını iyi seçmeli

Gerçekten böyle biriyle mi birlikte olmak istiyor arkadaşınız??
Başkasıyla görüşürken kendine yazan biri, onunlayken başkasına da yazmaz mıydı? Hiç mi şüphelenmeyecek bana teklif eden benleyken başkasıyla da görüşür diye?
Mesaj atmış ama aradan uzun zaman geçmeden başkasıyla nişanlanmış. Ne kadar samimi olacak ki arkadaşınız ikilem de kalıyor??
Bence şükretsin böyle biriyle yolları ayrıldığı için.

Back
X