• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlanacak erkek eski sevgilisine neden msj atar?

Gerçekten böyle biriyle mi birlikte olmak istiyor arkadaşınız??
Başkasıyla görüşürken kendine yazan biri, onunlayken başkasına da yazmaz mıydı? Hiç mi şüphelenmeyecek bana teklif eden benleyken başkasıyla da görüşür diye?
Mesaj atmış ama aradan uzun zaman geçmeden başkasıyla nişanlanmış. Ne kadar samimi olacak ki arkadaşınız ikilem de kalıyor??
Bence şükretsin böyle biriyle yolları ayrıldığı için.
Hayatı boyunca diken üstünde olacak böyle biri ile olunca ben evliyim eşim aldatacak biri degil ama ona bile güvenmiyorum çünkü babam annemi aldattı herkes herşeyi yapabilir diye düşünürüm, bazen yersiz yere eşimin üstüne gittigim bile olur bu konuda.. ki gerçekten sevgiliyken böyle bişey yaşadıgım biri hayatımda olsa kafayı yerim herhalde.. o şuan sevdiği için görmüyor saçma sapan düşünceleri var ama evlense ve o sevgi günden güne azaldığı zaman böyle birinin ne kadar büyük bi bela oldugunu görecek ama iş işten geçmiş olur o zaman da, verilmiş sadakası var da kurtulmuş ama zorla kaşınmak oluyor bu düşünceler ne diyelim beni dinlemiyor belki yazılanlar biraz etki ediyordur

Adam bildiğin şeref yoksunu,sırtlan.Kiz arkadaşınız nasıl böyle bir adamla muhattap oluyor? Bence bu kızla iletişimi kesin.Onun saçma sapan dertleriyle dertlenmeyin.

Yıllar önce bir arkadaşıma hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez dediğimde bana bazı kadınlar hakediyor dediğinde kızmıştım ama arkadaşınız gibi kadınları görünce o arkadaşa hak vermeye başladım zamanla. İki tane kızın arkasından onların hayatındaki adamla görüşerek kendine alan açma hayali kuran bir insanın ,o adam kendisini aldatıp yarı yolda bıraktığında da ona kızmaya hakkı yok bence. İlişkiler iki kişiliktir, ilişkide adilik yapan adam ama arkadaşınız gibi kızlarında ne kendisine ne de diğer kadına saygısı var. Ben sizin yerinizde olsam o arkadaşınızla iletişimi keserdim, zira aşk adı altında tüm ahlak ve özsaygı normlarını yıkmayı kendine hak gören bir kızı etrafımda tutmak anca bana ve çevreme zarar verir. İki gün sonra eşinize ya da sizin çevrenizden evli nişanlı sevgilisi olan bir yakınınıza sararsa başınız çok ağrır.

Back
X