Evet var biliyorum hatta nişana da geldi annesiyleEMin ol öyledir.adam aşırı guvenilmeyecek bı tıp Ahmet var mı gerçekten acaba
Annesinin kredisi varmış onu ödüyormuş1- ailesine verdi
2- kumar oynuyor
Çok net bak diyorum
borç meselesi tartışma konusu değil yani. borç olsa ve ahmet bu kadar ısrarla istese ve parayı alsa ahmetin küsmesi gerekir. o zaman bu yüzden küsmeleri de mantıksız. ahmet gibi kaç yıllık dostuyla vakit ayırmama yüzünden küsmesi saçma .erkekler bu yüzden küsmez ki.Ahmet ve nişanlım aynı semtte oturuyorlar ve benim evime çok uzaklar her fırsatta görüşemiyoruz bir kaç kez Ahmet sevgilisiyle beraber bizle görüşmek istedi ama ben yorgundum gitmedim ahmette nişanlımla ally i getirmiyorsun benle görüştğrmüyorsun ben sevgilimi senin yanına getiriyordum diye sitem ediyormuş birde nişanlım bana çok vakit ayırıyormuş ona ayırmıyormuş artık diye soğuk davranıyormuş Ahmet
Ahmet son zamanlarda parayla ilgili de laf çarpmış bunu da yeni söylediborç meselesi tartışma konusu değil yani. borç olsa ve ahmet bu kadar ısrarla istese ve parayı alsa ahmetin küsmesi gerekir. o zaman bu yüzden küsmeleri de mantıksız. ahmet gibi kaç yıllık dostuyla vakit ayırmama yüzünden küsmesi saçma .erkekler bu yüzden küsmez ki.
bu parayı başka şeye harcadı kesin. az da değil
niye şimdi söylüyor? ahmeti kötülemek yeni mi aklına gelmiş.Ahmet son zamanlarda parayla ilgili de laf çarpmış bunu da yeni söyledi
ayrıca şu da saçma , ahmet kötü biri olsa sevgilisini sizinle tanıştırmaya çalışmazdı ve nişanlınız da kabul etmezdi.Ahmet son zamanlarda parayla ilgili de laf çarpmış bunu da yeni söyledi
Bir şeyler dönüyor evetniye şimdi söylüyor? ahmeti kötülemek yeni mi aklına gelmiş.
madem öyle oldu diyelim , yine sizin hiçbir şekilde haberiniz yok. hem de hiçbir şekilde. olay oluyor bitiyor, sizin dışınızda birçok kişi biliyor , nişanlınız kendi işine gelecek şekilde taraflı anlatıyor. hiç inandırıcı değil.
Evet aile gibilerdiayrıca şu da saçma , ahmet kötü biri olsa sevgilisini sizinle tanıştırmaya çalışmazdı ve nişanlınız da kabul etmezdi.
tanışamama sebebi sizin gidememiş olmanız. adam nişanınıza bile annesiyle gelmiş , demek ki ailecek yakınlar.
bence sadaka verin. Allah yüzünüze bakmış. evlenmeden yaşadınız . çeyiz boşa gitmez.Bir şeyler dönüyor evetEmeklerime çok üzülüyorum o kadar zaman harcadım o kadar çeyiz aldım hepsi boşa gitti
Seni yok sayarak iş yapıyorMerhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
Ne demek ne düşüyor ben onun nişanlısıyım fuckbodysi değilimAdam şahsi parasını harcıyor, şahsi arabasını satıyor.
Size ne düşüyor bu durumda?
Evli değilsiniz ki bir yuvayı beraber götürüp sırtlayıp, birbirinize maddi sorumluluğunuz olsun.
Gün içinde konuşmadık normalde de her gün konuşmuyoruz msjlaşıyoruz akşamları konuşuyoruz geneldeçok aklınıza takıldıysa arayın bir tane galeriyi . fikir almak istiyorum diyin. işlem süreçlerini , ne kadar sürer, para nereye yatırılır , ortalama hepsi ne kadar sürer öğrenin. yarım günde, 1 günde biter mi diye sorun . fikir olur en azından.
peki nişanlınızla arabayı sattığı gün konuştunuz mu hiç? size ne dediğini hatırlıyor musunuz ? galerideyim yada şu yerdeyim, arabayı sattım falan gibisinden
bu iyiye işaret değil . biliyorsunuz değil miGün içinde konuşmadık normalde de her gün konuşmuyoruz msjlaşıyoruz akşamları konuşuyoruz genelde
Hangi gerekçe ile?Ne demek ne düşüyor ben onun nişanlısıyım fuckbodysi değilimgelecek planlarını benimle paylaşmak zorunda ne kadar borcu var ne işler çeviriyor nişanlanmadan önce söylemek zorunda
Arkadaşlarına da harcıyor bana da harcamak istiyor bir alışveriş sitesinde yüklü bir miktar puanı olduğunu söyledi geçen günbi de elibol biridir demişsiniz. elibol biridir derken mesela nasıl ?
parayı lüx şeylere mi harcar, marka takıntısı mı var, çok mu yardımsever, size mi harcar hediye falan gibisinden .
yoksa kendi mi benim elimde para durmaz dağıtırım mı dedi?
Siz konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlayanlar ankadı zaten benim ne demek istediğimi ve beye bozulduğumu size göre böyle şeyler normal olabilir ama bana göre değilHangi gerekçe ile?
Size tüm mal varlığını beyan mı edecek, dökümanlarla ‘ne’ olduğunu mu ispatlayacak?
Maaş bordrosu da nişana dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?