Nişanlandım ama hata yaptım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
borç meselesi tartışma konusu değil yani. borç olsa ve ahmet bu kadar ısrarla istese ve parayı alsa ahmetin küsmesi gerekir. o zaman bu yüzden küsmeleri de mantıksız. ahmet gibi kaç yıllık dostuyla vakit ayırmama yüzünden küsmesi saçma .erkekler bu yüzden küsmez ki.
bu parayı başka şeye harcadı kesin. az da değil

Ahmet son zamanlarda parayla ilgili de laf çarpmış bunu da yeni söyledi

niye şimdi söylüyor? ahmeti kötülemek yeni mi aklına gelmiş.
madem öyle oldu diyelim , yine sizin hiçbir şekilde haberiniz yok. hem de hiçbir şekilde. olay oluyor bitiyor, sizin dışınızda birçok kişi biliyor , nişanlınız kendi işine gelecek şekilde taraflı anlatıyor. hiç inandırıcı değil.

ayrıca şu da saçma , ahmet kötü biri olsa sevgilisini sizinle tanıştırmaya çalışmazdı ve nişanlınız da kabul etmezdi.
tanışamama sebebi sizin gidememiş olmanız. adam nişanınıza bile annesiyle gelmiş , demek ki ailecek yakınlar.

Bir şeyler dönüyor evet Emeklerime çok üzülüyorum o kadar zaman harcadım o kadar çeyiz aldım hepsi boşa gitti

Evet aile gibilerdi

Adam şahsi parasını harcıyor, şahsi arabasını satıyor.
Size ne düşüyor bu durumda?
Evli değilsiniz ki bir yuvayı beraber götürüp sırtlayıp, birbirinize maddi sorumluluğunuz olsun.

Bir şeyler dönüyor evet Emeklerime çok üzülüyorum o kadar zaman harcadım o kadar çeyiz aldım hepsi boşa gitti
bence sadaka verin. Allah yüzünüze bakmış. evlenmeden yaşadınız . çeyiz boşa gitmez.

Seni yok sayarak iş yapıyor
BEnce kırk kere düşün taşın ....

Adam şahsi parasını harcıyor, şahsi arabasını satıyor.
Size ne düşüyor bu durumda?
Evli değilsiniz ki bir yuvayı beraber götürüp sırtlayıp, birbirinize maddi sorumluluğunuz olsun.
Ne demek ne düşüyor ben onun nişanlısıyım fuckbodysi değilim gelecek planlarını benimle paylaşmak zorunda ne kadar borcu var ne işler çeviriyor nişanlanmadan önce söylemek zorunda

çok aklınıza takıldıysa arayın bir tane galeriyi . fikir almak istiyorum diyin. işlem süreçlerini , ne kadar sürer, para nereye yatırılır , ortalama hepsi ne kadar sürer öğrenin. yarım günde, 1 günde biter mi diye sorun . fikir olur en azından.
peki nişanlınızla arabayı sattığı gün konuştunuz mu hiç? size ne dediğini hatırlıyor musunuz ? galerideyim yada şu yerdeyim, arabayı sattım falan gibisinden

Bence basknızı yakmayın.buralar bıldıgınız gibi degil. Bir süre sonra (o süre uzun bir süre değil) esınızın karakteri durusu guven vermesi ev içi hali vs ne kadar onemlı anlıyorsjnuz.ayrıca maddiyat da evlılıkte cok onemlı bir faktör

Gün içinde konuşmadık normalde de her gün konuşmuyoruz msjlaşıyoruz akşamları konuşuyoruz genelde

bi de elibol biridir demişsiniz. elibol biridir derken mesela nasıl ?
parayı lüx şeylere mi harcar, marka takıntısı mı var, çok mu yardımsever, size mi harcar hediye falan gibisinden .
yoksa kendi mi benim elimde para durmaz dağıtırım mı dedi?

Ne demek ne düşüyor ben onun nişanlısıyım fuckbodysi değilim gelecek planlarını benimle paylaşmak zorunda ne kadar borcu var ne işler çeviriyor nişanlanmadan önce söylemek zorunda
Hangi gerekçe ile?
Size tüm mal varlığını beyan mı edecek, dökümanlarla ‘ne’ olduğunu mu ispatlayacak?
Maaş bordrosu da nişana dahil mi?

Arkadaşlarına da harcıyor bana da harcamak istiyor bir alışveriş sitesinde yüklü bir miktar puanı olduğunu söyledi geçen gün

Hangi gerekçe ile?
Size tüm mal varlığını beyan mı edecek, dökümanlarla ‘ne’ olduğunu mu ispatlayacak?
Maaş bordrosu da nişana dahil mi?
Siz konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlayanlar ankadı zaten benim ne demek istediğimi ve beye bozulduğumu size göre böyle şeyler normal olabilir ama bana göre değil

Istedikten sonra 1 gun icinde islemler halloluyor
Muayene varsa
Kolaylik oluyor
Bence iyice gozlemleyin
Annenizi de kulak arkasi etmeyin
Ben degistiririm deyipte evlenmeyin
7 sinde neyse 70 nde de odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…