Nişanlandım ama hata yaptım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlarına da harcıyor bana da harcamak istiyor bir alışveriş sitesinde yüklü bir miktar puanı olduğunu söyledi geçen gün
gerçekçi olalım, evlenince değişmeyecek. bu huylarıyla kabul edebilir misiniz ? katlanabilir misiniz?

Siz konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlayanlar ankadı zaten benim ne demek istediğimi ve beye bozulduğumu size göre böyle şeyler normal olabilir ama bana göre değil
Size göre değilse ayrılacaksınız.
Dünyada kendi kazandığını hesapsızca harcamayacak, ileride birgün evlenirim yuva kurarım aman şuyum olsun diye istif yapan bulacaksınız.
Bu kadar basit

Ben arabayı sattığımda 2 saat falan sürmüştü.O da bir sorun çıktığı için..notere gidiyorsun ruhsatla aldın mı verdin mi diye soruyorlar aldım diyorsun imzalayıp çıkıyorsun..2 sene önce sattım böyleydi.

Bence borcunu bilmemenizde doğru değil sonuçta yuva kurcaksiniz sırf bu olay yüzünden gecen ay eşimin akrabası nişan attı megersem çocuğun 1 trilyon borcu varmış ticaret ile uğraşıyordu kim böyle bir borcun altına girmek ister ki

Araba zaten Ahmet'inmiş

Niye satmış arabayı ögrendınmı ben cok savurganda sevmıom çok cımrıde bazıları yemıolar bıle

Nasıl
Nasıl ve kimden ıstıcez keşke ole sansımız olsa

Ayrıl derim

Zaten evlilikten önce edinilen mallarda eşin hakkı yoktur.
evet ama evlendikten sonra satilirsa beraber kullanacaksiniz atiyorum ev alsaniz yada model yukseltseniz ortak olmus olacaksizinle onun onune gecmek icin yapmis olabilir.15 bini benim 80 i ahmetin hikayesine hic inanmadim .kim kimin 15 binin ustune 80 bin verip arkadasini araba sahibi yapar bu devirde ?
bu iste bir is var

arabasıyla istediğini yapar ama adam yalancı
sabah dediğinin akşam tersini yapıyor
ve ömür boyu da öyle yapacak

Evlilikte acele etmezdim.. pişman olmak var

iyi düşünün ve annenizi dinleyin derim
sizde çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız mesleğiniz nedir?
savurgan insan o araba parasını da yer bitirir
sizin ömrünüzü de yer bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…