- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
gerçekçi olalım, evlenince değişmeyecek. bu huylarıyla kabul edebilir misiniz ? katlanabilir misiniz?Arkadaşlarına da harcıyor bana da harcamak istiyor bir alışveriş sitesinde yüklü bir miktar puanı olduğunu söyledi geçen gün
Size göre değilse ayrılacaksınız.Siz konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlayanlar ankadı zaten benim ne demek istediğimi ve beye bozulduğumu size göre böyle şeyler normal olabilir ama bana göre değil
Çünkü neden olmasinNiye taban tabana zıt karakterde olduğunuz biriyle illa evlenmeye çalışıyorsunuz?
Bence borcunu bilmemenizde doğru değil sonuçta yuva kurcaksiniz sırf bu olay yüzünden gecen ay eşimin akrabası nişan attı megersem çocuğun 1 trilyon borcu varmış ticaret ile uğraşıyordu kim böyle bir borcun altına girmek ister kiHaklısınız bana sormadan satmaması çok zoruma gitti şok oldum bana evlilik için harcayacağını kredilerini kapatacağını söylemişti ne kadar borcu var bilmiyorum daha konuşamadan arabayı satmış bile
Zaten evlilikten önce edinilen mallarda eşin hakkı yoktur.arabayi satip parayi
ailesine verdi bence bazi insanlar evlilikten önceki mallarini yeni evlendikleri esleriyle paylaşmamak için boyle yapiyo.bilemedim ama ...
Bana da öyle geldi.Bu adam borçlu...
Kredi borcu olabilir, sağa sola borç olabilir, borç kapatıyor. Düğünle ilgisi yok.
Siz bunun banka kredi notunu isteyin. Icra geçmişi var mı bu konulara bakın bence.
Evlenmeden borçları az çok kapatmaya çalışıyor.
Araba zaten Ahmet'inmişTelefon etti gayet rahat sanki bir şey olmamış gibi konuştu ne olduğunu anlat dedim ben arabayı 95 bine almıştım 15 bin peşin verdim 80 bin Ahmet’ten aldım dedi Ahmet de dün gece parasını istedi borcu varmış bende bugün arabayı sattım verdim parasını dedi neden bana söylemedin dedim dün gece geç saatte konuştuk bugün de fırsat olmadı dedi ne çabuk sattın dedim galeriye verdim dedi
Nasıl ve kimden ıstıcez keşke ole sansımız olsaBu adam borçlu...
Kredi borcu olabilir, sağa sola borç olabilir, borç kapatıyor. Düğünle ilgisi yok.
Siz bunun banka kredi notunu isteyin. Icra geçmişi var mı bu konulara bakın bence.
Evlenmeden borçları az çok kapatmaya çalışıyor.
Ayrıl derimMerhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
evet ama evlendikten sonra satilirsa beraber kullanacaksiniz atiyorum ev alsaniz yada model yukseltseniz ortak olmus olacaksizinle onun onune gecmek icin yapmis olabilir.15 bini benim 80 i ahmetin hikayesine hic inanmadim .kim kimin 15 binin ustune 80 bin verip arkadasini araba sahibi yapar bu devirde ?Zaten evlilikten önce edinilen mallarda eşin hakkı yoktur.
Evlilikte acele etmezdim.. pişman olmak varMerhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?