- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Kıyametler koptu zaten ailemi kimsenin ezmesine asla müsaade etmem. Yine bir laf etsin yine çıngar çıkar. Ben bugün varsam onun nişanlısıysam onlar sayesinde. Hatasını anladı diye umuyorum bundan sonra yaşayıp göreceğiz.Bu takı mevzusunu anlamıyorum. Bu kadar takılmamak gerek. Biz de düğünde altın takılır. Babam yatak odamın yarısını ödedi, kınanın masrafını karşıladı, 3 bilezik aldı ve bizim taraftan gelen takıları aldı. Kayınvalidem 10 bilezik taktı, düğün salonunun masraflarını ödedi, salon takımımı aldı ve düğünde takılan takıları bana verdi. Eşim ağzını açacak oldu hemen lafı yapıştırdım bence aile asla laf söyletme gerisi mutlaka gelir. Her anne baba evladı için en iyisini yapmaya çalışır kimseye laf düşmez.
Asla nişanlımı savunmaya çalışmıyorum ama onun kötü biri olduğunu da düşünmüyorum. 6 buçuk yıldır benimle ağlayıp gülen biri. Aklım karışmadı değil ama aşktan gözü kör de değilim. Bundan sonrasını gözlemleyeceğim, henüz evlenmedik nişanlılık da çiftlerin birbirlerini tanıması için var. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum...canımm bak nişanlın seni sadece ikna etmiş... etmeye çalışmış ve sanırım başarmış...resmen nişanlından bencillik akıyor bencillik kokuyor...İnsan bir insanla anlaşıp anlaşmadığını kültür farkını vs her şeyi kavga anında öğrenir keşfeder...!!! yok öyle öfkelendim de oldu .. iyi düşün derim nişanlın iyi bir insan gibi gelmedi bana sen ne dersen de ne kadar savunmaya calısısan calıs
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biz bu ilişki için çok emek verdik birlikte büyüdük diyebilirim. Bu zamana kadar birbirimize tek saygısızlığımız olmadı. Hiç ayrılmadık. Olanlara şaşırdım, kırıldım, üzüldüm ama onca emek biranda söküp atılmıyor sevgi de var. Hatasını anladığını umuyorum bundan sonra hakkımızda hayırlısı...Eşinden , sevgilisinden dert yanan herkesin konularında yorumlar aynı. ''Yol ver , ayrıl , boşan , uzatma''
Bu kadar kolay mı tek çırpıda silip atmak. Aldatılmak , şiddet gibi şeyler için söylemiyorum ama en ufak bir şeyde de nişan atılmaz, evlilik yıkılmaz ki.
Ne güzel konu sahibi oturmuş anlaşmış nişanlısıyla. Doğru olan da bu olmalıydı zaten.
Kötü şeyler yaşamışsınız sizin adınıza üzüldüm bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz... Daha önümde 9 ay var eğer dediğiniz gibiyse zaten rengini belli edecektir daha beyaz eşya alınacak mobilyalar alınacak elbet bir yerde falso verir. Gözüm kapalı seviyorumm diye naralar atmıyorum ben gözlemleyeceğim...sana en net şekilde ayrıl diyorum o kadar.
bir de açtığım "2 aylık evliliğim bitiyor" başlıklı konumu oku. nedenini anlarsın.
erkek bu ya. kadın gibi çeyrek altın kavgası yapıyor. aynı benimkisi gibi. aç gözlülüğüyle hayatımı mahvetti. evliliğimizin ilk dakikalarından boşanmanın son anına kadar altın lafı etti durdu. hakim bile şaşırdı boşarken. ki ben kına günü atmıştım nişanı. "düğünü erkek tarafı yapar o yüzden takılar anneme verilecek" demişti. biz düğün yapmıyoruz ki dediğimizde aval aval yüzümüze bakmıştı sade bi nikahla evlendik çünkü. nişan atıldı ama geldi bir şekilde ailemi de beni de ikna etti kandırdı evlendik ve hayatımın hatası oldu. at o nişanı sana bu kadar içim rahat söylüyorum. at ve kurtul.
he bir de bazı arkadaşlar "ayrıl demek o kadar kolay mı" demiş. o medeni tavırlar malesef ki hayatımızda her zaman işe yaramıyor. emin ol boşanırken çok güzel anlaşırsınız. iki medeni insan gibi. çünkü böyle kadın gibi erkek ömrünü törpülüyor ömrünü..
Kötü şeyler yaşamışsınız sizin adınıza üzüldüm bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz... Daha önümde 9 ay var eğer dediğiniz gibiyse zaten rengini belli edecektir daha beyaz eşya alınacak mobilyalar alınacak elbet bir yerde falso verir. Gözüm kapalı seviyorumm diye naralar atmıyorum ben gözlemleyeceğim...
6 buçuk yıl sevgililik dönemimiz oldu 9 günlük nişanlıyız.canım bazı insanlar göründükleri gibi ya da davrandıkları gibi gerçek değildir. hani köprüyü geçene kadar denir ya aynen onlar için geçerli bu laf. ne kadar süre görüştünüz ve ne zamandır nişanlısınız.?
O da sizin gibi söylüyor. Gözlemleyeceğim paragöz ise ki bunca sene böyle bir şey görmedim, elbet bir yerde falso verecek. İnanın çok üzüldüm ailem duysa kahrolur.Ben cok paragoz olduğunu dusunmedim acikcasi özellikle ona sormamaniza kızmış gibi tersinden dusunursek bize sormadan kaynanaya para verseydi bu konu böyle acilsaydi ayril denilecekti size. Tabiki babaciginiza verdginiz ceyregin lafi bile edilmese iyiydi ancak anladgim kadaryla paradan cok haber vermemek uzmus nisanlinizi bi de stres sıkıntı etkilemistir. Gozlemlek en iyisi bu seklde devam edin bence
anladığım kadarıyla ilk olayda bu kadar öfke patlaması yaşaması bana garip geldi. o kadar uzun bır ilişkiniz var niye hemen bu kadar öfkenıyo oturup sizinle neden verdin diye sakınce konusmuyo ben bunu anlamadım..6 yılda insan birbirini tanır bu kadar öfkenlenip kavgaya birbirini kırmaya ne gerek var,sizin bu kadar üzüleceginizi bilmiyor mu bu yaptıklarına? sanırım arkadasların dediği gibi altında kendi isteğinin olmaması mı yanı nikahın hemen yapılmaması mı yatıyor acaba?öyleyse her istediği olmadıgında öfke patlaması mı yaşayacak, ona danıştıgında aynı kararı vermezsenız gene ailene saracak mı, merak ettim açıkçası...Ona danışmadan karar almam zoruna gitmiş. Sen bana söyleseydin yine verseydin diyor, ben kendimi adam yerine konulmamış hissettim tepkim bundandı diyor. Çirkinleştiği için özür diliyor. ben öfke patlaması yaşadım böyle olmamalıydı diyor.
Böyle biri değil paragöz biri değil asla. Bilmiyorum zamana bıraktım gözlemleyeceğim eğer öyleyse elbet falso verir.bende eşimle 6 yıl çıkarak evlendim.
sen ona inanmak istersin elbette belki de inanmalısın sonuçta bizler dışardan yorum yapıyoruz. bizim dediklerimize sende yorum yapar öyle karar verirsin. her zaman böyle sorunlar olur olmayan istisnadır. mantığınla ve yüreğinle dengeli bir şekilde düşün zamana bırak düğün yakın değilse bence
Normalde öfke patlamaları da yoktur aksine ben çabuk sinirlenen ve kırıcı olanımdır ilişkide. Çok sabırlıdır. Nişan stresi ve nikah etkili olmuş olabilir diye düşünüyorum ben de.anladığım kadarıyla ilk olayda bu kadar öfke patlaması yaşaması bana garip geldi. o kadar uzun bır ilişkiniz var niye hemen bu kadar öfkenıyo oturup sizinle neden verdin diye sakınce konusmuyo ben bunu anlamadım..6 yılda insan birbirini tanır bu kadar öfkenlenip kavgaya birbirini kırmaya ne gerek var,sizin bu kadar üzüleceginizi bilmiyor mu bu yaptıklarına? sanırım arkadasların dediği gibi altında kendi isteğinin olmaması mı yanı nikahın hemen yapılmaması mı yatıyor acaba?öyleyse her istediği olmadıgında öfke patlaması mı yaşayacak, ona danıştıgında aynı kararı vermezsenız gene ailene saracak mı, merak ettim açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?