Nisanlandim ama...

Her zaman dürüst olmak istedim haklısınız hata etmişim o parayı hiç söylemeyecektim.

Her zaman dürüst olmak istedim haklısınız hata etmişim o parayı hiç söylemeyecektim.
aile konularını eşlere yansıtmak ve evliliğide aileye yansıtmak her zaman yıkımla sonuçlanır o yüzden her zaman ikisi arasında duvar olman gerek yoksa çok mutsuz olursun

aile konularını eşlere yansıtmak ve evliliğide aileye yansıtmak her zaman yıkımla sonuçlanır o yüzden her zaman ikisi arasında duvar olman gerek yoksa çok mutsuz olursun
Bu söylediğinizi kulağıma küpe edeceğim teşekkür ederim...

Asıl inceliğiniz için ben teşekkür ederim. ve kusuruma bakmayın. Baştaki o nişan altın kız tarafı yorumlarından gına gelmişti. Sizin ne kadar mantıklı olduğunuzu o yorumların arasında kaçırmışım. Kendinize dikkat edin. Umarım ikinizin de içinize sinen bir şekilde güzel bir düğününüz olur.

Estagfurullah ben size hiç kırılmadım içim soğudu biraz olsun gerçekçi yorumlara ihtiyacım vardı zaten. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim umarım bu fırtınada boğulmayız daha savaşacak çok şeyimiz var çünkü. Siz de kendinize dikkat edin iyi geceler...

Seven insan kirilir ama oda sizin tavriniza kirilmis belli ki muhtemelen oda cok pismandir empati yapsaniz sorun kalmaz bir erkegin hak idda edemezsin demesine bakilirsa cok icerlenmis
Haklisiniz o da kirgindir icerlemistir ben de agir konustum cunku. Bize nazar degdi diyor barismak icin cabaliyor zaman ola hayrola...

ohooo... sen daha sorunu hala buralarda mı arıyorsun? bu işin 3 kuruş para ile zerre kadar ilgisi olmadıgına eminim. ya senin bir tavrına bozuldu, ya ona karşı gelmenden, adam yerine koymamandan ya da ailenle aralarında bir şey oldu... bilemem... tek bildigim, bunun topu topu 300-500 tl için çıkan bir tartışma olmadıgı.

adamın agzını ara bari. neymiş derdi.

Ona danismamama bozulmus. Erken nikah istediler nisandan 2 gun sonra babam olmaz dedi muhtemelen bu da vardir. Her seyden haberdar olmak istiyormus derdi para degilmis 300 liralik adam miyim ben diyor. Ozur de diledi ben uzuldum bir kere surer bu biraz cok kirdi beni

Haklisiniz o da kirgindir icerlemistir ben de agir konustum cunku. Bize nazar degdi diyor barismak icin cabaliyor zaman ola hayrola...
Bence uzatma daha fazla baska seylerde eklenir gorulmeyen gormezden gelinenler bu sayede su yuzune cikar sayginizi yitirmeyin altin para gecici hem sen yine sanslisin bana nisanimda emanet altin taktilar nisan bitti kapidan cikarken istediler lafini etmedim iade ettim saskinlikla baka kaldik esimi cok seviyorum ailesinin yaptigi onlarin ayibidir dedik kapattik sirf bu olaydan nisan atabilirdim

e adamın bozulması için iyi sebepleri varmış işte. bu yüzden uzatmaman lazım. uzatırım diyorsan da sen bilirsin.

Sizi tebrik ederim cok erdemli bir davranis olmuş. Yarin bana davranislarina gore hareket edecegim tesekkur ederim.

Sizi tebrik ederim cok erdemli bir davranis olmuş. Yarin bana davranislarina gore hareket edecegim tesekkur ederim.
Hayirlisi olsun bir arkadasim soylemisti bende size soyliyim seytan hayirli islerle ugrasmayi cok sever uyma seytana birak kendi kendine konussun

Bence bundan emin olmak için onu tekrar bir teste tut sonuçta nişanlılıkta bir test parasal konu olması şart bakalım para konusunda zaaf var mı yok mu?

Ah şu bizim kızlar!!! Zaten daha nişanlıyken belli ediyorlar kendilerini daha ne diye duruyorsunuz yarın okuruz kkbd varda ah kocam şöyle değişti böyle değişti hayır efendim zaten öyleydi ama siz o toz pembe hayaller yüzünden görmüyorsunuz bence DÜŞÜN iki çeyreğin aç gözlülük yapıta lafını eden adam seni mutlu edebilir mi ?

Kocamı öpüp başıma koyacağım arkadaş bu nedir yahu? "hepsini ver, neye ihtiyaçları varsa karşılasınlar, telefonu da almayıveririz" diyeceği yerde neler saydırmış. Aile olamamıl nişanlın babanı babası, kardeşini kardeşi belleyememiş. Ötesi yok. Onca yıl var tamam yabana atılmaz ama emin ol bu ve benzeri problemler de aşılmaz, aşılamadığı gibi katlanarak devam eder....

Altınlar hiç bi tarafınndeğil kızındır sadece. Düğündede kimin üstüne ne takılırsa o onundur. Ama genelde nişanta takılanı nişan masrafına düğünde takılanı mobilya ve düğün masrafına kullanırlar. Ailelerin dokunması büyük ayıp olur. Aynı şeyi kendinde düşün düğünden sonra altınlarının bir kısmının kayınvalidenin el koyduğunu. O zaman sen olay çıkarmaz mısın ? Telefon falanda saçmalık. Eviniz düğününüz için harcanır da ıvır zıvır alınmaz. Normali budur. Ama meblağ küçükmüş babanız istemiş tabiki vericeksiniz ki babanız telafi de eder hani. Beyefendi olayı abartmış biraz tamam bi daha olmaz de bu sefer konuştum de ver.

yıl olmuş 2014 hala altın kızındır erkeğindir lafları mı oluyor? gerçekten evlilikten soğuyorum bu sebeple. altınlar ikinizindir neye nasıl isterseniz harcarsınız ama nişanlınızın bu şekilde tepki vermesi çok terbiyesizce. ileride neler yapar düşünün ve yol yakınken dönün. mümkünse para da harcamayın.

Canım son durumu merak ettim inşallah düzeltmişsinizdir

Canım bizim adetlerde nişanı kız tarafı yapar ve nişanda takılan takılar kızın ailesinde kalır.
Nişanlına çok sinirlendim ne kadar anlayışsızmış, para meraklısı gibi çirkefleşmiş.
Ne desem bilemedim tatlım, öyle herkese bitir kestir at demesi kolay ama şu saatten sonra bunu yapmak çok ama çok zor anlıyorum seni.
Bi süre tavır koy.
Ona hayal kırıklığına uğradığını göster.
Gerçekten yaptığı çingenelik.
Kendisi o zaman bi yerlerden borç edip alsın keyfii telefonunu !!!
Nişan sonrası böyle birşey yaşamana çok üzüldüm canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…