- 15 Şubat 2015
- 13.374
- 47.261
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Konularının %80'i bel altı.bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Zorunlu memurdu değil mi nişanlısının işi gücü yok muymuşSana insanlik edip yapma etme dedik dinlemedin. Sana yapma etme dememizim bizim hayatimiza bir katkisi yok, senin iyiligin icin yazdik ettik ama sen burada linc yiyorum diyorsun.
Ayrica evlenmeye merakli olan sendin simdi insanlari suclama. Ne bekliyordun ki? Nisanlinin isi yok, gucu yok, duzenli geliri yok, dugunu sen ve kayinpeder yapacagina gore dua et kayinvalidenin gelinligini onermemis.
"Yalnız kalanlari yalnız birakmama derneği baskani" imis nisanlisi.Zorunlu memurdu değil mi nişanlısının işi gücü yok muymuş
Kariyerinde zirve o zaman"Yalnız kalanlari yalnız birakmama derneği baskani" imis nisanlisi.
Zorunlu memurdu değil mi nişanlısının işi gücü yok muymuş
Yazdığı doğru ama oynadığından supheliyim.Zorunlu gozumuzun önünde bir hayat nasıl kaydiriliri hem yazıp hem oynuyosun annem.
Ay hiç sanmıyorum, o kadar uzun zamandir o kadar istikrarli ufuremez. Keşke ufurseydiYazdığı doğru ama oynadığından supheliyim.
9000 btu'luk LG split klima gibi ufuruyor bence.
Bende bunu düşünüyorumAt nişanı zorunlu
Aynen bende buna şaşırdımKp niye senin gelinligine karışıyor? Nasıl kafalar bunlar ya?
Demedin mi birşey? Şu anda kıytırık bir evlilik yapacaksın diye sessiz kaliyosun ya. O sessizlik ilerde çığlığa dönüşecek haberin olsun.Aynen bende buna şaşırdım
Çok beğendiysen sen giy babacım deAynen bende buna şaşırdım
Sanırsın Kp Erol Atar,Cemil İPekci.Kp niye senin gelinligine karışıyor? Nasıl kafalar bunlar ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?