- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Mesele gelinlik değil ki,bunu kayınperderin söylemesi ve konu sahibinin kafayı yeme durumuna gelecek şeyler yaşamasıgiysen ne olcak ki? açık gelinliğe çevir az bi tadilatla. yok yere masraf çıkarma kayınbabaya
Bimde penti mi var ?Bim'den o Penti iç çamaşırını almayacaktın zorunlu.
Bütün hadise ondan sonra patlak verdi.
400 TL tutan market alışverişinde vardıBimde penti mi var ?
Ayrıca ben de bir keresinde Penti termal külotlu çorap almıştım Bim'denBimde penti mi var ?
Pentiye girmiş ama marketten önce.400 TL tutan market alışverişinde vardı
Sevgilim bana geldi , eli bomboş
Ben neden böylelerini çekiyorum anlamış değilim , şimdi ona mesaj atacağım . Neden elin boş geldin diye ? Olay şu: zaten bi önceki erkek arkadaşım ile ayrılmamın nedeni benden geçinmesiydi , altı aydır yeni sevgilim var, her şey mükemmel gidiyor , bana ilk evime gelişinde bi tane hediye bere...www.kadinlarkulubu.com
Ne diyelim ki... Geçmiş olsun. Allah kurtarsın bacım.Halam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Anaa zorunlunun günahını mı aldım ben şimdi?Pentiye girmiş ama marketten önce.
Evlenirken çoğu şeyi almasam sorun olur mu ki ya
ohoo konu sahibi kafayı yedirirde kafayı yemezMesele gelinlik değil ki,bunu kayınperderin söylemesi ve konu sahibinin kafayı yeme durumuna gelecek şeyler yaşaması
neöyyGörücü usulü tanıştığın çocuğun kamerada prezervatif kutusunu görmesi > halanın gelinliği
Deli mi neHalam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?