- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Zorunlu sana "değer"kısmını lütfen tekrar tekrar düşün "değeri"sen ona veriyordun sanki daha çokNe deseniz haklısınız bende bilmiyorum nasıl bu yola girdim ama sevdiğim için bana değer verdiği için
Gene gittin aç birini buldun zorunlu.onceden sadece sevgililerinin karnini doyuruyodun bide sersefil aileleri aç babalari cikti basinaHalam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Evlenirken çoğu şeyi almasam sorun olur mu ki yaYok yav, şaştım kaldım. Acaba fikrimi değiştirmeye mi başlasam? Gerçekten size destek mi oluyor, senin derdin benim derdim mi diyor? Yani bu seferki başka.
Olsun siz yine de destek oluyor diye koyvermeyin. Borcunuza sadık kalın ve ödeyin. Madem kararlısınız bari nişanı abartmayın, evde az kişiyle yapın. Sizin ayarınız yok, o da olsun bu da lazım diye diye yine dağ gibi borç yapmayın.
Evet çok haklısınızZorunlu bunu teklif değil resmen kendime edilmiş hakaret sayarım üstelik nedemek halamın gelinliğini giyiver, kapalı da olsan giyecekmisin ki sacmalanin dibine vurmuşlar.Çok basit bir tabir olacak ama biz resmen beleşciyiz diye bagiriyorlar yani
İnşallah öyle değildir de yanılırım ya ;(Gene gittin aç birini buldun zorunlu.onceden sadece sevgililerinin karnini doyuruyodun bide sersefil aileleri aç babalari cikti basina
Olmaz almaEvlenirken çoğu şeyi almasam sorun olur mu ki ya
Bence evlensin, iyice mındar edecek kendini.ne derseniz deyin zorunlu evlenecek kızlar.
Aynı şeyi düşündüm.Bence evlensin, iyice mındar edecek kendini.
Halam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
İnşallah öyle değildir de yanılırım ya ;(
Keramat kavukta olsaydı..Giy gitsin halasının gelinliğini, bununla da evlenmezsen bu kafayla kendini heder edeceksin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?