- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Zorunlu muhtemelen cevap vermeyecek sorunuza, bu sürekli zorunlu da karnını doyuran şahıs değil, nişanlısı zorunlunun birlikte olmak için apart kiraladığı şahısYemekleri hep bizde yiyoruz dediğiniz sevgilinizle mi evleniyorsunuz
Ayni yorumu yazacaktim.Zorunlu sana makul mantıklı konuşmayacağım artık. Halanın gelinliğini giy bişey olmaz kayınpederi üzme. Yeter ki kocişin olsun nolcak bi gelinlik değil mi?
TeşekkürlerZorunlu muhtemelen cevap vermeyecek sorunuza, bu sürekli zorunlu da karnını doyuran şahıs değil, nişanlısı zorunlunun birlikte olmak için apart kiraladığı şahıs
Zorunlu ya hala bu adamla evlenme yolundasın bir ümit ayrılırsın diyorum ama yok olmuyor.Halam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Ben bilmem babam bilir diyo ne desin ki?Nişanlın ne diyor bu duruma?
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu dersiniz.Halam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Hiç şaşırmayın. Aylardır konu üstüne konu açıyorsunuz hepsi de birbirinden mantıksız. Burayı günlük olarak kullanıyorsanız belirtin de millet boşunuza derdinizle dertlenmesin. İlginç olan herkesi haklı buluyorsunuz, doğru söylüyorsun diyorsunuz ama denilenleri yapmadığınız gibi yepyeni bir saçma konu açıveriyorsunuz.Aynen bende buna şaşırdım
Halam bi sene önce aynı yere evlendi, bende şimdi aynı yere gelin gideceğim, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ? Bende o kapalı ben açığım dedim , kayınpederim alacağın gelinlik çok da açık olmasın diyor bana , hem borcun içinde bizim adımıza düğün tarihi alıyorlar hemde her şeye karışmak istiyorlar, ben gerçekten aklımı kaçıracağım , bilmiyorum nasıl olacak daha anlatacak çok şeyim var ama hep linç yiyorum burada ;( ,
Sadece değer verdiği için mesela bana para gönderiyor , borcumu biliyor yardımcı oluyor üstesinden geliriz diyor , bilmiyorum ona karşı bir şeyler de yaşadığımız için yakınlık hissediyorumHiç şaşırmayın. Aylardır konu üstüne konu açıyorsunuz hepsi de birbirinden mantıksız. Burayı günlük olarak kullanıyorsanız belirtin de millet boşunuza derdinizle dertlenmesin. İlginç olan herkesi haklı buluyorsunuz, doğru söylüyorsun diyorsunuz ama denilenleri yapmadığınız gibi yepyeni bir saçma konu açıveriyorsunuz.
Çok borcunuz var ve yanılmıyorsam maaşınızdan 1.000 TL gibi bir şey kalıyordu elinizde. Nişan diye kendinizi kaldırdınız. En azından bir sene düzenli borç ödeyip biraz nefes alsanıza. Bir yazsanız da bilsek bu kadar erkek şimdiye kadar sizin için ne yaptı? Konularınıza göre hiç.
Yok yav, şaştım kaldım. Acaba fikrimi değiştirmeye mi başlasam? Gerçekten size destek mi oluyor, senin derdin benim derdim mi diyor? Yani bu seferki başka.Sadece değer verdiği için mesela bana para gönderiyor , borcumu biliyor yardımcı oluyor üstesinden geliriz diyor , bilmiyorum ona karşı bir şeyler de yaşadığımız için yakınlık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?