Nişanlandım, kayınpederim halanın gelinliği sana olmaz mı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu ya hala bu adamla evlenme yolundasın bir ümit ayrılırsın diyorum ama yok olmuyor.
Evlen, ne konular açacaksın daha bu başlangıç

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu dersiniz.
Of giyeceğiniz gelinliğe bile karışılıyor eşiniz sizinle aynı dili konuşmuyor konuya Fransız heralde. Bi değişik geldi

Aynen bende buna şaşırdım
Hiç şaşırmayın. Aylardır konu üstüne konu açıyorsunuz hepsi de birbirinden mantıksız. Burayı günlük olarak kullanıyorsanız belirtin de millet boşunuza derdinizle dertlenmesin. İlginç olan herkesi haklı buluyorsunuz, doğru söylüyorsun diyorsunuz ama denilenleri yapmadığınız gibi yepyeni bir saçma konu açıveriyorsunuz.

Çok borcunuz var ve yanılmıyorsam maaşınızdan 1.000 TL gibi bir şey kalıyordu elinizde. Nişan diye kendinizi kaldırdınız. En azından bir sene düzenli borç ödeyip biraz nefes alsanıza. Bir yazsanız da bilsek bu kadar erkek şimdiye kadar sizin için ne yaptı? Konularınıza göre hiç.

Kendin gibi garip insanları bulmuşsun

Muhtemelen halanın gelinligini giyeceksin bu gidişle. O yüzden yorum yapmaya gerek yok. Canım zihnim yorulmasın.

Sadece değer verdiği için mesela bana para gönderiyor , borcumu biliyor yardımcı oluyor üstesinden geliriz diyor , bilmiyorum ona karşı bir şeyler de yaşadığımız için yakınlık hissediyorum

Sadece değer verdiği için mesela bana para gönderiyor , borcumu biliyor yardımcı oluyor üstesinden geliriz diyor , bilmiyorum ona karşı bir şeyler de yaşadığımız için yakınlık hissediyorum
Yok yav, şaştım kaldım. Acaba fikrimi değiştirmeye mi başlasam? Gerçekten size destek mi oluyor, senin derdin benim derdim mi diyor? Yani bu seferki başka.
Olsun siz yine de destek oluyor diye koyvermeyin. Borcunuza sadık kalın ve ödeyin. Madem kararlısınız bari nişanı abartmayın, evde az kişiyle yapın. Sizin ayarınız yok, o da olsun bu da lazım diye diye yine dağ gibi borç yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…