Nisanlanirken ya da evlenirken bir sey istediniz mi?

Yok ya kimseye o kadar çok yapılmıyor kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde
Bize zaten bunu düsündüren seyler oldu. Tanismamaya gelmemesi, simdi de bu talepleri. Arabayi satar alirsin altinlari gibi bir konu var. Kardesimin fikri mi kizin mi tam bilmiyorum

Düğünde takılan tüm takılar kadının dimi. Ben araştırdım da kadının kişisel malıdır. Boşanmada da mal paylaşımına gitmez diyordu. Yani evlilikten önce erkek tarafından takılanlar değil de düğünde takılan takıların tamamı .

Adamın durumu 1 set 5 bilezik nasıl karşılayacak diye hiç düşünmüyor mu bu kız?
Kolay mı bu devirde?
Üstelik hepsini nişanda istiyor
Düğünde de değil
Eh düğünde de eklenir artık 3 bilezik daha
Kimi üye demiş yok o gelinin garantisi falan filan
Eh bu kız yatırım için mi evleniyor
Boşanmak için mi evleniyor
Çok ilginç düşünceler
Düşüncesizce
Bizde de var adetler ama ben uygulamadım
Sordular size bırakıyoruz dedik
Şu kadar bu kadar diye belirtilmez zaten ayıp
İnsan sevdiğini neden zora sokar ki
Zaten takı haricinde evlenmek bile başlı başına zor
Daha bunun eşyası gelinliği ıvır zıvırı var
Sana hak verdim
Ben olsam bende istemem kardeşime düşüncesiz eş
Ha ama diyorsun kardeşim kaybetme korkusuyla herşeye tamam diyor
Eh o zaman kendisi bilir
Çünkü evlenecek yaşa gelmiş bir erkek bunu akıl etmeli
Eş olacağım insan neden beni bu şekilde zorluyor düşünmüyor diye
Düşünmüyorsa da kendi çekecek
Sen karışma kötü olursun
Herkes kendi tercihlerini yaşar

Günde kac kez bosanma konusu aciliyor, etrafimizda da duydugumuz cok kisi var. Insan korkuyor tabiki. Kücük kardesim bile anne ben büyüyünce evlenmicem baksana ne problemler oluyor diyormus:)
Küçük kardeşiniz haklı. Ortada sizin gibi bir görümce varken bence de evlilikleri uzun sürmeyecek gibi.

Bizim normal veya anormal dememizin ne önemi var bizle evlenmiyor ki kız ister, kardeşin ister yapar ister yapmaz. Kız da ister ikna olup evlenir istemezse evlenmez
Kardesim ister yapar ister yapmazda oluru olan seylere bizde destek olcak tabiki.

En begendigim yorumlardan biri cok tesekkür ediyorum. Kelimesi kelimesine ne dedigimi ve duygularimi anlamissiniz. Ne yasayacaksa kendisi yasayacak. Bizim tek dilegimiz üzülmemesi..

Kardesim ister yapar ister yapmazda oluru olan seylere bizde destek olcak tabiki.
Bence o zaman olurunu siz kendiniz belirleyin. Herkesin bütçesi hayat görüşü vs farklı. Şimdi kuzu ikna etmek için kabul edip sonra başka konularda çatışma yaşama ihtimaliniz var. Koz kendi isteğini açık yüreklilikle söylemişse, sizin de yardım etme niyetiniz varsa edebileceğiniz miktarı bildirin, kabul ederse ne ala.. kızın istediğini yapacak gücünüz zaten var ama emrivaki olması canınızı sıktıysa kabul ederken bunu da bildirin ki birbirinizi açıkça tanımış olun

Bize zaten bunu düsündüren seyler oldu. Tanismamaya gelmemesi, simdi de bu talepleri. Arabayi satar alirsin altinlari gibi bir konu var. Kardesimin fikri mi kizin mi tam bilmiyorum
Bazı yörelerde takılar nişanda topluca takılıyor. Benim eşimin tarafında da nişanda takılıyordu her şey. Ben istemedim gerek yok nişanda diye. Ama eltime nişanda takılmış. Sonra düğünde aynılarını tekrar takıyorlar sanırım çok emin değilim. Ayrıca kardeşinizin ve kendi iyiliğiniz için nolur her olumsuz şeyi müstakbel gelininizden bilmeyin.

Yok yok gayette takılanlar var anneannemin ablasının torununa kırk adet yani bir tepsi bilezik takıldı bu tabi çok üç bir durum ama kizi koluna sığmadı bilezikler 3-4 bilezik istemiş ne olacak
Ay bu ne
Ölene kadar kredi ödüyorlar sonrasında sanırım
Ya da evi arabayı satıp kiraya çıkıyorlar
O nasıl bir mebladır öyle
Tepsiyle sunuluyor bilezikler
Aşiret ya da mafya durumuysa bilemem

Bence kızla erkek arasında bir iletisimsizlik var, görümce diyor ki kardeşim yaparım diyor muhtemelen kizada aynısını diyor, halbuki durumum yok diye anlatsa belki kızda tamam diyecek razı gelecek şimdi kizada yargısız infaz olmasın yoksa haklısınız tabi

Zaten annemlerde bende sana su kadar destek olabilirz gerisinide sen yapabiliyorsan kabul et dicez artik

Ay bu ne
Ölene kadar kredi ödüyorlar sonrasında sanırım
Ya da evi arabayı satıp kiraya çıkıyorlar
O nasıl bir mebladır öyle
Tepsiyle sunuluyor bilezikler
Aşiret ya da mafya durumuysa bilemem
Yok sadece hayvancılıkta ileri seviyedeler kazançlarını bu şekilde sağlıyorlar, yoksa aşiret ya da mafyavari birşey degil

Olabilir gitmeden kendilerine yatırım yapmaya çalışyorlardır siz kendinize göre bir şeyler yapın az bulan kendi yapsın

En begendigim yorumlardan biri cok tesekkür ediyorum. Kelimesi kelimesine ne dedigimi ve duygularimi anlamissiniz. Ne yasayacaksa kendisi yasayacak. Bizim tek dilegimiz üzülmemesi..
Bizim bi tanıdık da bu tarz biriyle evlendi
Kadın hamile karnı burnunda adamla tartışıp evi terketti (blöf) giderken yanına evdeki tüm ziynet eşyalarını aldı gitti
Sonuç: adam ağladı zırladı ailesi de el mecbur gidip kadını geri aldı geldi kadın barışmak için yine maddi şeyler istedi adam aklını nereye bağışladı bilemedik ama olan ailesine oldu psikolojileri mahvoldu. Diyeceğim o ki kardeşin tabiri caizse terchini yaşayacak ne hali varsa görecek
Ama sen annene babana zarar gelmemesini sağla en çok

Zaten annemlerde bende sana su kadar destek olabilirz gerisinide sen yapabiliyorsan kabul et dicez artik
Bence kardeşin henüz evlenmesin. Neyi nasıl yapabileceği hakkında fikri yok gibi duruyor. Üstelik hem aile içinde hem aileler arasında hem de sizin kendi aileniz içinde iletişim problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…