Nisanlanirken ya da evlenirken bir sey istediniz mi?

Bu kötü biraz, ben şahsen eşimin durumu olmasaydı ülkede yap diyede diretmezdim yani bu olmaz

Kizkardesimde nisanlanmadan iyyy o ne bilezik mi takmam ben diyordu sonra ev alacaklardı kocası na vermek istemedi ev alirken.bilezik bağımlılık yapar böyle
Valla ben gizemliasli nin tavsiyesi ile geçen bir çeyrek aldım, o günden sonra böyle oldum 30 yaşındayım ve yeni girdim altın dünyasına.

Bende önceden istemedim sizin gibi aklımıza bile gelmedi,düğün sonu nikah kiyilirken imam sordu mehir ne olacak diye eşimin düğünde taktiği 4bilezik vardı göstererek bilezikler dediler ve gramini söylediler.
Ben hatirlamiyorum nikahta bize öyle bir sey soruldugunu ilk defa duyuyorum

Sayı belirtmesi fln ayıp olmuş bütçeyi sarsmadan hoş bişey takılabilir ama nişanda 5 bilezik isteyen düğünde kaç bilezik ister nişan İçin de fazla geldi bana

Dini yükümlülük hissedip imam nikahı kıydıysanız Mehir zorunluluk oluyor evet... Ha dini yönden bizi bağlayan bişey yoktu ve İmam nikahı kıymadık Resmi nikahımızı kıydık diyorsanız Mehirin herhangi bir bağlayıcılığı yok.. Tamamiyle görüşünüze bağlı yani

Birde o yapılan bilezikler için sonradan k.v genelde tak diyor gönlü olsun diye onlara giderken arada takıyorum 1 tanesini ama yani benimdd hiç alakam yok ya zerre kadar yakışmıyor bilezik takmak

Bende önceden istemedim sizin gibi aklımıza bile gelmedi,düğün sonu nikah kiyilirken imam sordu mehir ne olacak diye eşimin düğünde taktiği 4bilezik vardı göstererek bilezikler dediler ve gramini söylediler.

Evet imam nikahina kadar belli degildi imam sorunca zorunlu oldugu için bir miktar belirlendi geçildi, o kisma bile karişmadim.

Birşey istemedim diye eşim hicbisey almamazlik yapmadi zaten. 6 yillik evliyiz dugunde takilan takilarim üstüne bir o kadar eklenmiş halde hala duruyor. Birşeyim eksilmedi yani ac gozluluk yapmadigim icin.

Valla ben gizemliasli nin tavsiyesi ile geçen bir çeyrek aldım, o günden sonra böyle oldum 30 yaşındayım ve yeni girdim altın dünyasına.
bak o zamanlar girseydin şimdi piiuuvvvv, dün kuyumcunun önünden geçerken aklıma geldin 1 altın alabilir miyim.artık nasıl gözümü altın bürümüşse arkadaşlarıma da başlatmıştım "her maaş günü ilk iş olarak direkt gidip bi çeyrek (maaşı yüksekse yarım) alınacak " . ve o altın unutulacak, kalan para maaşmış gibi geçinilecek

Arkadaşım kına gecesini virüsten dolayı iptal etti, sadece düğün yapılacak nişanlısı dönüp demiş ki ne güzel siz hiç masraf yapmicaksiniz, bir zahmet gelin alıyorsunuz sizde demiş

Evet istemedim bundan da utanmiyorum. Adet diye her seyi gözü kapali kabul etcek degilim. Dügünde takilan takildi yeterince zaten. Her ayri olayda sunu istiyorum bunu istiyorum diyecek degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…