E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
tesekkür ederim arkadasım ama dedigin gibi mecburiyet görüldügünü düsünüyorm keske diyorum daha kana kana yasasaydım mutlulumu ama allahın emri konsun hele bir dimi belki hersey cok ii olur hatta benden cok sever herkez dürüsttür efendi 8 sene az da diil tanımada
tesekkür ederim arkadaslar gercekten içime bir ısık oldunuz belkide bastırılmıs birseyler vardı yüregimde . birden yüregim daraldı duyunca ama üzmücem artık bitiyor cekilen sıkıntılar
merhaba arkadaslar eee nihayetinde 8 senelik azmin sonunda babam artık gelsinler nişan yapalim bayramdan sonra dedi. dualarım kabul olmustu artık ama bastan beri istemediler benimde yasadıgım olaylardan dolayı psikolojm bozuldu vede buruk bir sevişnc oldu hatta duruldum birden degişik oldum keske böyle sıkıntılarla degilde güsellikle olsaydı ilk bastan simdi öyle buruk ki içim benim evladım olursa sevdigini mutlak tanıyacagiım nişanlılık tanısma evresi daha sonra karaRIMIZI VERCEGİZ BUNLARI YASATMICM COCUMAbenneyaptımki
sonuçta kız evi naz evidir değil mi?
gherçi seninkiler biraz fazla nazlanmış ama olsun.))kendini sevdirsin...tanıdıkçada severler inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?