- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.150
- 373
tatlışım yemın ederım aynısını ben yasadım hala yasıyorum ya tıpkı benım hayatımla bır aynı kişimiyiz yoksa :) çok haklısın bı markete bıle tek gıdemıyorum ben :) ızın vermıyo ıyı dıyorum sen gıt canıma mınnet..sınırlerını yıpratma ılerıde depresyona bıle varabılır tatlım..karsına al konus ,,konusmaktanda anlamaz bunu bılıyorum belkı kac kere konsutun tıpkı ben gıbı ..ama aşktan sevgınden dıyıp çaktırmadan hayatamızı kısıtlıyolar..v yakalı kazak gıymıyorum 5 yıldır ben nie ızın vermıyo gorunuyomus tenım diye ..haklı elın adamları aç kurt gıbı yıcek gıbı bakıyolar ..niye elın adamları görsunkı ...sabret bekle canım düzelir olumlu dusun olumlu olsun
OLMAYACAK DUAYA AMIN DEMIYORUZDUR INSALLAH

markete gitmıycek kadar kısıtlama yok bende ama hani bi ihtiyacın varsa gel birlikte alalım modunda.
diyorum ya 10 aydır her akşam iş çıkışı benı işten alır spora gideriz sonra eve bırakır
dışardan bakan için vayy be adama bak kız için neler yapıyo ne çok sevıyo falan
ama bunun bi tarafı sevgiyse diger tarafıda merak.bide benım nişanlımın babası küçük yaşta vefat etmiş ve bu evın büyük oglu olarak manevıyatta cok sorumluluk almıs ustune.erkek kardeşi 29 yasında yanımda arıyo evden cıkarken banyodaydın kombi biraz sorunlu merak ettım ıyımısın diye falan.
nasıl sevecegını bılmeyen severkende öldürebilen tipten.
mesela bide 29unda nişanım var,ben annemle alısverıse cıktıgımda nişanda giymek için bi elbıse begendım aldım
eve gledım vazgectım.o parasını anneme ödedi sonra ben bunu giymiycem vazgectım deyıncede tamam canım yenı alırız bunu kınanada giyersin ozamana zayıflarsın dedı.şimdi bu ne sorarım size??????