Nişanlanmaktan vazgeçtim nasıl söyleyebilirim:(

ben olsam onun bu bi anda ortaya çıkan ilgisiz tavırlarını , "köprüyü geçtim nasılsa,daha benden vaz geçecek değil ya" mantığıyla yorumlardım.Belki de o da böyle davranıyodur.
hiç heyecanlanmıyo mu nişan olacak diye?
pekii evliliğe hevesli miydi,nasıl evlilik teklif etti mesela?? yıllardır çıkıyoruz-hanii ayrılmadık bari evlenelim mantığıyla mı (ki şimdi nişanlı bi kız arkadaşım bana bu cümleyi kurmuştu,olabilir yani) yoksa " sensiz yaşayamam,ne olur evlenelim,sana benzeyen çocuklarım olsun" gibi heveslerle mi isteme nişan olaylarına girdiniz ??
bir iki gün aramaması da ayrı bir tartışma konusu,sizi kaybetmeyi nasıl böyle göze alabilmiş ki??
yine de fevri davranmayın,zatn nişan gençlerin birbirini tanıma sürecidir.Baktınız devam ediyo o zaman bir kArar verirsiniz...

bu arada önceki konunuzda bu söz nişan düğün için
" çok geren işler bunlar yada ben antipati duyduğum için çok geriliyorum:( "
tarzında bir cümle kurmuşsun,belki de herşey -bütün olumsuzlukar kafanda büyütmeler bu duyduğun antipatnin bir ürünüdr,ne dersin??

Bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?

valla nişanlıyken bende hiç heyeceanlı değildim. hep sorguladım kendimi. yahu ben yeterince seviyormuyum bu adamı diye.
normal hayatın değişecek çünkü.

ondan iyisini bulamam diyorsun. sevgiden ziyade sana değer veriyorsa, karşılıklı saygınız varsa birbirinize kafandan bunları at.
çünkü deli divane aşık, gözü kör olmuş şekilde evlenenler genelde mutlu değil.

mesela ben eşimi çok seviyorum. ama kör kütük aşık olarak evlenmedm sanırım.
beni en çok etkileyen bana saygısı, bana prenses gibi davranması, değer vermesi, herşeyden ön planda tutması, kibar oluşu vs.

bunlar çok önemli. kısacası bende heyecanlı değildim, herkez şaşırırdı bana

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim:(

ayy egon kabarmış, şımarmışsın.bak ortaya şöyle dişli kayınvalide çıkıp bu kız oğluma layık değil deseydi ne kıymete binerdi.bu hisler çok çocukça, gelip geçici.olayları abartmayın.

ayy egon kabarmış, şımarmışsın.bak ortaya şöyle dişli kayınvalide çıkıp bu kız oğluma layık değil deseydi ne kıymete binerdi.bu hisler çok çocukça, gelip geçici.olayları abartmayın.

güzel örnekti :)

herşey ulaşılmazken kıymete biner doğru valla :)

nişanlanma arkadaşım bu mantıkla düğüne 1 hafta kala da ev eşyaları falan dizilmiş, gelinlik alınmışken vazgeçersin, yazık insanların emeklerine, zararın neresinden dönerseler kardır.

Benzer şeyleri yaşamış biri olarak,Nişanlanmadan önce iyi düşün derim..şimdi altınlarımız alındı alışverişe çıktık bilmemne die vazgeçmemezlik yapma..vazgeç de demiyorum ama iyi düşünmeden nişanlanma..nişanlandıktan sonra ayrılmöası emin ol daha zor, nişan tari,hini ertelesen olmazmı..

Bence iyicene dusun canim ama ortada oyle nisan bozucak bir sorun goremedim ben:19:
Bende nisanlanmadan once ayni senin gibiydim kafam cok karisikti hatta dugunden once bile kac kere vazgecsem mi diye dusundum o nikah masasina oturana kadar bunlar gecti kafamdan. Ama iyiki vazgecmemisim Allahima cok sukur yuvamda esimle cok mutluyum:nazar:

Back
X