- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
- Konu Sahibi matmazell26
-
Bence şu kıza mesaj atma olayını gerçekleştir bakalım. Belki biraz için soğur.
Not: Bi önceki konunda bahsettiğin.
Fazla trajik buluyorum bu bakış açılarını.. Bitmiş gitmiş başkasıyla birlikte.. Daha neyin unutamaması ben anlayamıyorum.. 30 yıllık evlilikler bitiyo canım 2,5 yıl dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçip gidiyo.. Demekki hayırlısı böyleymiş.. Sen de onların resimlerine değil de kendi hayatına biraz bak bence, daha kolay atlatırsın.
Kısa bi zaman.sen sanıyo musun ki onların sorunları yok ya da olmayacak? Bi defa kız baskasından ayrılıp gelmiş adamı demek ki seviyomuş ki hemen kabul etmiş.ama sanma ki kız huzurludur.emin ol onun da kabusu sensindir.nişanlına da zordur.yaşadıklarınız geçiyodur gözünün önünden.zaman kısa çünkü.bakma fotoğtaglara sen
Valla benim 10 yıllık ilişkim (son 1 yılı evlilik) bi tokatla bittiği için ve deliler gibi aşık olduğum adam o saniye gözümde canavara dönüştüğü için pek ardıma bakmayı sevmem.. Mantığım şudur genelde, beni mutlu eden insanı sevmeye devam ederim.. sınırlarımı aşanın da poposuna tekmeyi indiriveririm.. Bi kere bile eski eşim napıyo diye merak etmedim.. Ölmüştür belki de haberim bile yok umrumda da değilvalla imrendim sana hep böle hatunlara imrenmişimdir.erkek beyniyle konuşmuşssun sanki.soğukkanlısın sanırsam.en iysini yapıyorsun arkadaşım Rabbim bu düşüncelerden azıcıkta bizlere verse böle yerlerde gezmeyiz.
Yapma.mutlu olmalarını dile içinden hatta ve unut.önüne bak.düşünme artıkayrıldığımız zaman kaynanaya attığım uzun bir mesaj vardı, bana yaptıklarını falan yazıp beddua etmiştim, hala duruyor o mesaj. kıza göndermeyi düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık olmaz tabi ama huzursuzluk çıksın istiyorum, yani gerçek yüzlerini görsün..
Kendini "yılışık yapışık eski nişanlı" olarak göstermeye kararlısın yani.. Valla canım öyle yalanlar söylerlerki ona sen istersen fotoğraflı kanıt göster yine de onlara inanır o kızcağız boşuna kafanı yoruyosun böyle şeylere.. hakkında kullanılan "eski"sıfatı bırak sadece "eski" olarak kalsın yanına başka çirkin sıfatlar eklenmesin.. O tarz hareketler seni lekeler başkasını değil unutma.ayrıldığımız zaman kaynanaya attığım uzun bir mesaj vardı, bana yaptıklarını falan yazıp beddua etmiştim, hala duruyor o mesaj. kıza göndermeyi düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık olmaz tabi ama huzursuzluk çıksın istiyorum, yani gerçek yüzlerini görsün..
Kendini "yılışık yapışık eski nişanlı" olarak göstermeye kararlısın yani.. Valla canım öyle yalanlar söylerlerki ona sen istersen fotoğraflı kanıt göster yine de onlara inanır o kızcağız boşuna kafanı yoruyosun böyle şeylere.. hakkında kullanılan "eski"sıfatı bırak sadece "eski" olarak kalsın yanına başka çirkin sıfatlar eklenmesin.. O tarz hareketler seni lekeler başkasını değil unutma.
Erkeklerin hepsi genelde böyle oluyor maalesef ki, biz sanıyoruz ki acı çekecek her kadında benim yüzümü görecek pişman olacak dönecek ağlayacak zırlayacak nerdeeeeee. Hadi bütün bunlar oldu diyelim biz aylarca pişman olsun diye mal gibi beklerken o gününü gün ediyor aradan uzun bi süre geçtikten sonrada pişman olsada bizim hiç bir işimize yaramıyor. Sana üzülme diyemem bencillik olur sanki... Durumunu az cok tahmin edebiliyorum Allah sana kolaylık versin canım Rabbim hepimizin karsısına hayırlısını çıkartsın inşallah3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.
Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.
Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?
Dikkate almazdım.. ki başıma geldi dikkate almadım, şu anki eşimin eski eşi, uzun uzadıya mesaj attı sosyal medya hesabımdan mesela, bana zaten eşim tarafından o anlatılanlar kendi gözüyle anlatıldığı için önceden.. o kadının amacının da ara bozmak olduğunu düşündüğüm için hiç kafama bile takmadım uygun bi dille cevabını verdim.. Sonra da güzel güzel evlendim.. ve şu anda çok mutluyum.. Senin başına gelenler onun da başına gelicek diye bişey yok ayrıca.. İnansa bile anlattıklarına böyle düşünecek beni seviyo bana öyle yapmaz diycek.. Her ilişikinin nabzı farklıdır bunu aklından çıkarıyosun..düşünüyorum da bana öyle bir mesaj gelse hesabını sorardım siz ne yaptınızda kız bunları yazmış diye.. çünkü ayrılık sebebi ile ilgili kimbilir neler anlattılar kıza
ayrıldığımız zaman kaynanaya attığım uzun bir mesaj vardı, bana yaptıklarını falan yazıp beddua etmiştim, hala duruyor o mesaj. kıza göndermeyi düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık olmaz tabi ama huzursuzluk çıksın istiyorum, yani gerçek yüzlerini görsün..
amiiinnnValla benim 10 yıllık ilişkim (son 1 yılı evlilik) bi tokatla bittiği için ve deliler gibi aşık olduğum adam o saniye gözümde canavara dönüştüğü için pek ardıma bakmayı sevmem.. Mantığım şudur genelde, beni mutlu eden insanı sevmeye devam ederim.. sınırlarımı aşanın da poposuna tekmeyi indiriveririm.. Bi kere bile eski eşim napıyo diye merak etmedim.. Ölmüştür belki de haberim bile yok umrumda da değilTüm iletişim yollarını kendi ellerimle kapattım.. hayatımın uzunca bi dönemini kaplayan insanı valla şimdi belki yolda görsem tanımam öyle unutmuşum yani :) Bence doğrusu bu.. İnsan kendine niye eziyet ederki anlamıyorum.. Önce kendinizi çok sevmelisiniz bence.. Kendinden daha çok kimseyi sevmemeli insan :) İnşallah Allah o iradeyi ihtiyacı olan herkese versin canım :)
Nişanlandığı kişi de annesinin istediği kişidir ki bu kadar kısa zamanda nişanlanmışlar. Bence şükredin. Anneci olup sizinle evlenseydi sonrasında hiiçç huzurunuz olmazdı. O zaman da keşke diye dövünürdünüz. Yol yakınken bitmiş olması hayrınıza olmuş gibi. Allahın sevdiği kullarındanmışsınız vesselam.
Sevgi olsaydı sizi bırakmazdı her ne olursa olsun. Kendimden biliyorum, eşim de annesine çok düşkündür ama annesi beni istemediğini söylemiş olsa da ısrarla arkamda durdu ve hep beni savundu. Benim yüzümden evi terk ettiğini bile bilirim. Annesini atmadı ama bana da sahip çıktı ezdirmedi. Sizde de böyle bir durum olsaydı seviyormuş bırakmayın derdim ama arkasına bakmadan yeni bir hayat kurmaya çalışan biri için mücadele eytmeyin. Hele mesaj atmak aramak giibi bir şey sakın diyeyim yapmayın. Kendinizi küçük düşürmüş olursunuz gururunuzu ayaklar altına almayın sakın!Peki sevgi nasıl oluyor? Bu kadar mı duygusuzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?