nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

çok dogru düşünüyosun katılıyorum sana :)

Kısa bi zaman.sen sanıyo musun ki onların sorunları yok ya da olmayacak? Bi defa kız baskasından ayrılıp gelmiş adamı demek ki seviyomuş ki hemen kabul etmiş.ama sanma ki kız huzurludur.emin ol onun da kabusu sensindir.nişanlına da zordur.yaşadıklarınız geçiyodur gözünün önünden.zaman kısa çünkü.bakma fotoğtaglara sen

ayrıldığımız zaman kaynanaya attığım uzun bir mesaj vardı, bana yaptıklarını falan yazıp beddua etmiştim, hala duruyor o mesaj. kıza göndermeyi düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık olmaz tabi ama huzursuzluk çıksın istiyorum, yani gerçek yüzlerini görsün..

Valla benim 10 yıllık ilişkim (son 1 yılı evlilik) bi tokatla bittiği için ve deliler gibi aşık olduğum adam o saniye gözümde canavara dönüştüğü için pek ardıma bakmayı sevmem.. Mantığım şudur genelde, beni mutlu eden insanı sevmeye devam ederim.. sınırlarımı aşanın da poposuna tekmeyi indiriveririm.. Bi kere bile eski eşim napıyo diye merak etmedim.. Ölmüştür belki de haberim bile yok umrumda da değil Tüm iletişim yollarını kendi ellerimle kapattım.. hayatımın uzunca bi dönemini kaplayan insanı valla şimdi belki yolda görsem tanımam öyle unutmuşum yani :) Bence doğrusu bu.. İnsan kendine niye eziyet ederki anlamıyorum.. Önce kendinizi çok sevmelisiniz bence.. Kendinden daha çok kimseyi sevmemeli insan :) İnşallah Allah o iradeyi ihtiyacı olan herkese versin canım :)

Yapma.mutlu olmalarını dile içinden hatta ve unut.önüne bak.düşünme artık

Kendini "yılışık yapışık eski nişanlı" olarak göstermeye kararlısın yani.. Valla canım öyle yalanlar söylerlerki ona sen istersen fotoğraflı kanıt göster yine de onlara inanır o kızcağız boşuna kafanı yoruyosun böyle şeylere.. hakkında kullanılan "eski"sıfatı bırak sadece "eski" olarak kalsın yanına başka çirkin sıfatlar eklenmesin.. O tarz hareketler seni lekeler başkasını değil unutma.

Çok üzüldüm senin adına canım. Bi an kendimi yerine koydum da ben yok öyle hemen unut sallama takma biten bitmiş falan diyemeyeceğim.Valla evi bile basardım suratlarına tükürürdüm hepsinin Aslında sen varken de kız bi kenarda varmış gibi de düşünmedim değil Allah yardımcı olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın.Karşına daha iyileri çıkacaktır belkide böylesi iyidir.Olumlu düşünüp içini ferahlattır diyebilirim biz ne desek boş aslında şuan.Umarım kendini çabuk toparlarsın.

düşünüyorum da bana öyle bir mesaj gelse hesabını sorardım siz ne yaptınızda kız bunları yazmış diye.. çünkü ayrılık sebebi ile ilgili kimbilir neler anlattılar kıza

Erkeklerin hepsi genelde böyle oluyor maalesef ki, biz sanıyoruz ki acı çekecek her kadında benim yüzümü görecek pişman olacak dönecek ağlayacak zırlayacak nerdeeeeee. Hadi bütün bunlar oldu diyelim biz aylarca pişman olsun diye mal gibi beklerken o gününü gün ediyor aradan uzun bi süre geçtikten sonrada pişman olsada bizim hiç bir işimize yaramıyor. Sana üzülme diyemem bencillik olur sanki... Durumunu az cok tahmin edebiliyorum Allah sana kolaylık versin canım Rabbim hepimizin karsısına hayırlısını çıkartsın inşallah

düşünüyorum da bana öyle bir mesaj gelse hesabını sorardım siz ne yaptınızda kız bunları yazmış diye.. çünkü ayrılık sebebi ile ilgili kimbilir neler anlattılar kıza
Dikkate almazdım.. ki başıma geldi dikkate almadım, şu anki eşimin eski eşi, uzun uzadıya mesaj attı sosyal medya hesabımdan mesela, bana zaten eşim tarafından o anlatılanlar kendi gözüyle anlatıldığı için önceden.. o kadının amacının da ara bozmak olduğunu düşündüğüm için hiç kafama bile takmadım uygun bi dille cevabını verdim.. Sonra da güzel güzel evlendim.. ve şu anda çok mutluyum.. Senin başına gelenler onun da başına gelicek diye bişey yok ayrıca.. İnansa bile anlattıklarına böyle düşünecek beni seviyo bana öyle yapmaz diycek.. Her ilişikinin nabzı farklıdır bunu aklından çıkarıyosun..

Belki de gerçek yüzleri o değil seni istemediler ve öyle davrandılar bilemezsin ki, hiç dahil olma derim

amiiinnn

Demekki bu kiz senden ayrilmadan öncede vardi
Yoksa öyle 3 icinde süpriz yunurtadan kiz cikmaz canim
Aileside biliyorduki sorun etmedi
Böyle biri icin üzülmeye degmez...

Nişanlandığı kişi de annesinin istediği kişidir ki bu kadar kısa zamanda nişanlanmışlar. Bence şükredin. Anneci olup sizinle evlenseydi sonrasında hiiçç huzurunuz olmazdı. O zaman da keşke diye dövünürdünüz. Yol yakınken bitmiş olması hayrınıza olmuş gibi. Allahın sevdiği kullarındanmışsınız vesselam.

Peki sevgi nasıl oluyor? Bu kadar mı duygusuzlar

canım su mesaj olayını gördümde sakın sakın mesaj atma kız umuramayacak ..Ben nısanlanmadan once nısanlım 7 yıl bır kızla gorusmus bız ılskıye başladığımızda bu bu kız 50 tane mesaj attı umursamadım kıskanıyorda yapyor dedım nısanlıma söyledıgımde bızım aramızı bozmaya calısıyo benı hala sevıyor pesımde dıyordu bende haklısın dıyordum o mesaj ters tepkı yapar ayrıca sen hıc bırsey yapma buyuk bir ıhtımallede bunlar ayrılırlar ayrıca kımsenın pesınden koşma bır yerlerı kalkar durur kız ınanmaz kendını rezıl edersın

Bırı kuzenım , diğerı arkadasımın kuzenı olmak uzere ıkı erkek tanıdıgım Nısanı ıkı kez bozuldu.. Ucuncude aıle bızım yuzumuzden bısey olmasın dıye kız tarafının tum ısteklerını yerıne getırdıler ve hemen bı kız buldular... Evlendıler..

Ask evlılıgı degıl mantık evlılıgı oldu ıkısıde..

Hakkınızda hayırlısı buymus..Cok sevdıgınız ve sevıldıgınız bırının karsınıza cıkması dılegıyle..

Peki sevgi nasıl oluyor? Bu kadar mı duygusuzlar
Sevgi olsaydı sizi bırakmazdı her ne olursa olsun. Kendimden biliyorum, eşim de annesine çok düşkündür ama annesi beni istemediğini söylemiş olsa da ısrarla arkamda durdu ve hep beni savundu. Benim yüzümden evi terk ettiğini bile bilirim. Annesini atmadı ama bana da sahip çıktı ezdirmedi. Sizde de böyle bir durum olsaydı seviyormuş bırakmayın derdim ama arkasına bakmadan yeni bir hayat kurmaya çalışan biri için mücadele eytmeyin. Hele mesaj atmak aramak giibi bir şey sakın diyeyim yapmayın. Kendinizi küçük düşürmüş olursunuz gururunuzu ayaklar altına almayın sakın!

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…