- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
- Konu Sahibi matmazell26
-
canım su mesaj olayını gördümde sakın sakın mesaj atma kız umuramayacak ..Ben nısanlanmadan once nısanlım 7 yıl bır kızla gorusmus bız ılskıye başladığımızda bu bu kız 50 tane mesaj attı umursamadım kıskanıyorda yapyor dedım nısanlıma söyledıgımde bızım aramızı bozmaya calısıyo benı hala sevıyor pesımde dıyordu bende haklısın dıyordum o mesaj ters tepkı yapar ayrıca sen hıc bırsey yapma buyuk bir ıhtımallede bunlar ayrılırlar ayrıca kımsenın pesınden koşma bır yerlerı kalkar durur kız ınanmaz kendını rezıl edersın
Sevgi olsaydı sizi bırakmazdı her ne olursa olsun. Kendimden biliyorum, eşim de annesine çok düşkündür ama annesi beni istemediğini söylemiş olsa da ısrarla arkamda durdu ve hep beni savundu. Benim yüzümden evi terk ettiğini bile bilirim. Annesini atmadı ama bana da sahip çıktı ezdirmedi. Sizde de böyle bir durum olsaydı seviyormuş bırakmayın derdim ama arkasına bakmadan yeni bir hayat kurmaya çalışan biri için mücadele eytmeyin. Hele mesaj atmak aramak giibi bir şey sakın diyeyim yapmayın. Kendinizi küçük düşürmüş olursunuz gururunuzu ayaklar altına almayın sakın!
Canım kimse eski nişanlısı sevgilisini kötüledi diye ayrılmaz yaa.. Hayal bunlar yani.. Sen ayrılır mıydın bi düşün.. Nişanlıyken eski nişanlı sana mesaj atsa ayrılırmıydın?? Biraz mantıklı düşünmeye çalış..Ne oldu peki sonra kız doğru mu söylüyormuş, yada ayrılma sebebinz böyle birşeymiydi?
Canım kimse eski nişanlısı sevgilisini kötüledi diye ayrılmaz yaa.. Hayal bunlar yani.. Sen ayrılır mıydın bi düşün.. Nişanlıyken eski nişanlı sana mesaj atsa ayrılırmıydın?? Biraz mantıklı düşünmeye çalış..
Belki de zorla evlendiriliyodur,sen istenmeyen gelin isen,kendi istedikleri birini bulmuşlardir
Bakma o zaman canım,engelle sil heryerden ortak tanıdıklardan da uzaklaş bak nasıl rahatlıyosun 1 hafta sonra.. Sen unutma fırsatı vermiyosunki kendine sorun burda yani.. Uzaklaş,bi tatile falan çık sevdiğin bi arkadaşınla.. Elif Şafak'ın AŞK'ını oku.. hatta daha önce okuduysan bi daha oku ki Aşk denen şeyin böyle takıntılardan ne kadar uzak olduğunu anlarsın.. Yeni ufuklar aç kendine.. Bırak geçmişi yaa bitmiş gitmiş.. Gelecek güzel aşkları düşün.. Hayatın, sağlığın, huzurun ne kadar mühim olduğuna odaklanmaya çalış.. Boşver bak kendini hasta ediceksin yazık günah..evet mantıklı düşünemiyorum işte kafa falan kalmadıki bendeama onların mutlu olduğunu görmek beni mahvediyor hep bu yüzden
Oo bu çok daha fenaymış. Bildiğin köle istemişler kendilerinebununki düşkünlükte öte birşeydi.. Ne derlerse desin sana ''tamam anne, haklısın anne, özür dilerim anne' diceksin diyordu. Ama kadın bana iftira atmış nasıl haklısın diyebilirdim ki.. Yine suçlu ben oldum, geçimsiz ben oldum. O kız tam istedikleri gibi biridir eminim
bir erkek zorla evlenir mi ya bilmiyorumki bir sürü teori kuruyorum kafamdaçünkü bu kadar hızlı olmasının açıklaması ne olabilir ki? ya yıldırım aşkı yada mantık
kız benim nişanlım 50 gün sonra nişanlandı ocakta da düğünleri var booşverr ya ben de hala seviyorum ama ayrıldığıma da şükrediyorum. Resimlerine de bakıp durma artık.3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.
Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.
Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?
annem de anem diyen insandan iyi ki ayrılmışsın kızzz sonra annesi yüzünden ayrıldık diye konu açardın çocuk ailesini seçmiş seni sevmiyordu demek boşverseneben hiçbir zaman pes etmedim, ama o en sonunda vazgeçti. Annem de annem diyordu başka birşey demiyordu. Ya biz ya o dediler, o da seçimini yaptı
Ne oldu peki sonra kız doğru mu söylüyormuş, yada ayrılma sebebinz böyle birşeymiydi?[
E
Ne oldu peki sonra kız doğru mu söylüyormuş, yada ayrılma sebebinz böyle birşeymiydi?
evet doğruymuş eki kaynanam hakkındada bir cok sey söyledı ınanmadım çünkü kaynanam bana karsı bıldiğin melek gıbıydı benım öyle bır gözümü boyamıslardıkı kendı gözlerımle görsem ınanmıcaktım o derece..Kendım yasayıp gördüm herseyı sonra nısan attıktan sonra o kız haklıymış dedım eskı nısanlıma o zaman ınansaydın ona dedı yıkıldım..
Simdi yıne kene gıbı yapıştı dönmem ıcın mal mal seyler yapıyor bende dedımkı o kız haklı bana sımdı soyledıgı sey o kız aramızı bozuyo bızım mutlu olmamızı ıstemıyo ama ben gördüm herseyı bu erkekler seytan yeterkı çıkarı olsun benımkıde ana kuzusuydu aklıma geldıkce cıkldırıyorum aradığını bulsa emın ol donmezdı sımdı dıyor benden ıyısını bulamazsın falan
bayıldım sizin düşüncelerinize, tavrınıza duruşunuza bravoKendini "yılışık yapışık eski nişanlı" olarak göstermeye kararlısın yani.. Valla canım öyle yalanlar söylerlerki ona sen istersen fotoğraflı kanıt göster yine de onlara inanır o kızcağız boşuna kafanı yoruyosun böyle şeylere.. hakkında kullanılan "eski"sıfatı bırak sadece "eski" olarak kalsın yanına başka çirkin sıfatlar eklenmesin.. O tarz hareketler seni lekeler başkasını değil unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?