nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

bu arada canım bende nişan attım bende cok acılar cektım ama inan gecıyo benımkıde aıle lafı cok dinlerdi ama baktım gördüm ılerısını sonu yok benı onlardan bıle üstün tutmalıydı onun bunun dolduruşuna gelıyordu anladımkı ılerde boşanırız anlasamıcaz ınan hıc pısman degılım.. Senınkıde nasıl basıt bııymıskı 2 günde nısanlanmıs mutlu olacagınıda hıc sanmam umarım cok daha ıyılerı çıkar karsımıza dua et

demekki seni sevmemiş..bırak Allahından bulsun..sakın kin besleme yada intikam alma...zamanla unutacaksın merak etme...

Son düzenleme:
haklısın banada öyle geliyor büyük felaketten kurtulmuş bence ana kuzu adamla evlılık olmazzzzz

hemde ne anakuzusu. Biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum, 1 ay kala herşeyimiz hazırken, kadın bi bahane uydurdu bana iftira attı resmen demediğim şeyleri demişim gibi anlattı oğluna. Sonra da bunları diyen bi gelin istemiyorum bırak dedi. Annem yalan mı söylüyor, anne evladının mutsuzluğunu ister mi dedi ve bıraktı...

Ne alaka? Insanin yanlis yapmaya en elverisli zamani boyle zamanlardir. Aci cekiyorsan, ve birileri de seni yanlis yonlendiriyorsa, yanlis yapabilirsin. Bu boyledir. Gayet INSANI bir duygu.

Ne alaka? Insanin yanlis yapmaya en elverisli zamani boyle zamanlardir. Aci cekiyorsan, ve birileri de seni yanlis yonlendiriyorsa, yanlis yapabilirsin. Bu boyledir. Gayet INSANI bir duygu.
Bak canım ne diyorum .
Ben zamanında Kocamın peşinden koştum.
Hatta ben ona kaçtım ..
Anlatabılıyormuyummm ve Çok muylutum Allaha şükür..
Herşeye önyargılı davranma bazen sana kötu gelen davranıs başkası için mutluluk olabılır...

Okeyyyyy !!!!!

ben hiçbir zaman pes etmedim, ama o en sonunda vazgeçti. Annem de annem diyordu başka birşey demiyordu. Ya biz ya o dediler, o da seçimini yaptı
Gayet önemli bir sebepmiş
Evlenseniz de mutlu olamazdınız
Canım gelinim diyen kayınvalideler bile düğünden sonra sorun çıkarıyorken
Bu hayli hayli çıkarırdı

bu insanları mı düşünüyorsun sen hala

canım inan bana evlendiğinde yaşayacağın üzüntüler şimdi yaşadığın acından üzüntünden beter olcaktı bunu düşün mutlu ol.beterin beteri var unutma.ailenin ve senin verilmiş sadakan varmışda evlenmeden bitmiş.evlilik çok zor kurum hiç bişişeye benzemeyo ne hastlığa ne yokluğa arafta kala kalıyosun.şimdi acı çekiyosun boğuluyosun kafandaki konularda ama biz olan bitene yukardan dışardan baktığımız için daha iyi görüyoruz ve şanslı olduğunu sölüyorsak emin ol doğru sölüyoruz.yorum yapan bütün arkdaşlar doğrusunu sölüyor aç sıksık oku.

Sen zamaninda kocanin oesinden kosup evlendin mutlu oldun diye, bu taktik herkesde tutar diye birsey yok. Kacarak mutlu olan bir kisi varsa yeryuzunde, o da sizsiniz herhalde. Gerek medya da, gerek bu tur yerlerde, kacarak evlenip de bin pisman olan kadin hikayeleri gormuyor muyuz hep? Goruyoruz. Simdi sizde bi sorun cikmadi diye, yanlis olan bir davranisi tavsiye edemezsiniz baskasina. Ki henuz sizin icin de zamanin neler getirecegini bilmeden, bence atip tutmayin. Birgun dizde pisman olabilirdiniz kactiginiza. (Allah pisman ettirmesin tabi)
Ben tekrar soyluyorum. Erkeklerin pesinden kosmak yanlistir, kacarak evlenmek de yanlisin yanlisidir. Lutfen burda yanlis fetva vermeyin.

Adam hala istese neyse de o bile vazgeçmiş kime kaçacak.

peşinden koşmaksa eğer 2.5 yıl boyunca ikimzde koştuk ancak o yoruldu annesinin yaptıklarından ve sürekli arayı bulmaya çalışmaktan. Ben ömür boyu bunlarla mı uğraşıcam dedi bana. ve son lafı: ''Bana kız mı yok, doluu ama sen benm gibisini bulamayacaksın'' oldu.. Daha nasıl koşayım ki ben

Ne fetvası ya ?
Mutluluk kolay olmuyor..
Bende çok zor zamanlar gecirdim.
İstediğimi derim sana mı kaldı ....?

valla cnm okadar kolay ki onlar için biz 3.5 yılın ardına daha ilişkimiz devam edereken başkasıylada konuşuyormuş ve ne yaptı biliyormsn benimle çıkmaya devam ederken o kızı kaçırdı evlendi...işte onlar bu kadar ş....siz

Helcin
Kötü bişey diyen yok şahsına özel
Konu sahibi fazla duygusal gaza gelir böyle deme deniyor sadece
Sen nadir bir örneksin
Ama yine de telli duvaklı babanın evinden alsa seni eşin fena olmaz mıydı ?
Burda yaşı daha küçük üyeler var kaçtım mutluyum demen örnek alın der gibi olmuş
Her kaçan mutlu değildir hatta geneli mutsuzdur, kaçmadan evlenenenlerde %100 mutlu olacağının garantisi yok tabi
Ama aile önemli şey bir çırpıda arkamıza almamalıyız
Mesela eşin kaçma ben babanı ikna ederim deseydi
Seni annesinin evine götürmekten ziyade
Neyse o sizin yaşam şekliniz hemde mutluymuşsunuz daim olur inşallah
Ama erkeklerin peşinden koşun - kaçarak evlenin demeyelim lütfen.

Kosma zaten niye kosasin ki.
Dogru demis ama. Onun gibi karaktersiz birini nerde bulacaksin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…