- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi matmazell26
-
Ya ben zaten kaç falan demedım.Helcin
Kötü bişey diyen yok şahsına özel
Konu sahibi fazla duygusal gaza gelir böyle deme deniyor sadece
Sen nadir bir örneksin
Ama yine de telli duvaklı babanın evinden alsa seni eşin fena olmaz mıydı ?
Burda yaşı daha küçük üyeler var kaçtım mutluyum demen örnek alın der gibi olmuş
Her kaçan mutlu değildir hatta geneli mutsuzdur, kaçmadan evlenenenlerde %100 mutlu olacağının garantisi yok tabi
Ama aile önemli şey bir çırpıda arkamıza almamalıyız
Mesela eşin kaçma ben babanı ikna ederim deseydi
Seni annesinin evine götürmekten ziyade
Neyse o sizin yaşam şekliniz hemde mutluymuşsunuz daim olur inşallah
Ama erkeklerin peşinden koşun - kaçarak evlenin demeyelim lütfen.
Niye koşmadın bak ben koştum elde ettim kaçtım da dedin amaYa ben zaten kaç falan demedım.
Sadece madem bu kadar sevyodun neden peşinden koşmadın dedim.
Konu sahıbı de annesınden vazgeçmedi benden vazgeçtı dedı.
Bende dedim ki Ozaman -zamana bırak dedim.
Ben konu sahıbıne kaç falan demedım kı ?
peşinden koşmaksa eğer 2.5 yıl boyunca ikimzde koştuk ancak o yoruldu annesinin yaptıklarından ve sürekli arayı bulmaya çalışmaktan. Ben ömür boyu bunlarla mı uğraşıcam dedi bana. ve son lafı: ''Bana kız mı yok, doluu ama sen benm gibisini bulamayacaksın'' oldu.. Daha nasıl koşayım ki ben
Burasi her istedigimizi diyebilecegimiz bir yer degil. Vicdani sorumluluk diye birsey var. Yazarken bunu goz onune alarak yorum yazin insanlara.Ne fetvası ya ?
Mutluluk kolay olmuyor..
Bende çok zor zamanlar gecirdim.
İstediğimi derim sana mı kaldı ....?
Bak canım ne diyorum .
Ben zamanında Kocamın peşinden koştum.
Hatta ben ona kaçtım ..
Anlatabılıyormuyummm ve Çok muylutum Allaha şükür..
Herşeye önyargılı davranma bazen sana kötu gelen davranıs başkası için mutluluk olabılır...
Okeyyyyy !!!!!
Sen zamaninda kocanin oesinden kosup evlendin mutlu oldun diye, bu taktik herkesde tutar diye birsey yok. Kacarak mutlu olan bir kisi varsa yeryuzunde, o da sizsiniz herhalde. Gerek medya da, gerek bu tur yerlerde, kacarak evlenip de bin pisman olan kadin hikayeleri gormuyor muyuz hep? Goruyoruz. Simdi sizde bi sorun cikmadi diye, yanlis olan bir davranisi tavsiye edemezsiniz baskasina. Ki henuz sizin icin de zamanin neler getirecegini bilmeden, bence atip tutmayin. Birgun dizde pisman olabilirdiniz kactiginiza. (Allah pisman ettirmesin tabi)
Ben tekrar soyluyorum. Erkeklerin pesinden kosmak yanlistir, kacarak evlenmek de yanlisin yanlisidir. Lutfen burda yanlis fetva vermeyin.
Seni istemeyeni sende isteme o bulduysa birini sende bulursun elbet emin ol bulunmaz hint kumaşı değildir biliyorum onunla bir hayat yaşayacaktınız ama o hayatı şimdi başkası yaşayacak bu ağır bir durum ama hayatınızın aşkını bulduğunuzda iyiki o olmamış diyeceksiniz rabbim sabır versin3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.
Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.
Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?
İlk mesajımda zamanında neden koşmadın dedım?Niye koşmadın bak ben koştum elde ettim kaçtım da dedin ama
Zaten zamana bırakması da söz konusu değil
Adam artık başkası ile nişanlı
Mesaj bile atsa kara kedi gibi olur
Bence artık o beni yeterince sevse 3 ayda başkası ile nişanlanmazdı desin şükretsin haline
İlk mesajlarımı oku ıstersen ben kaç falan demedım.annem olsaydı görüştürmezdi bizi burda bile müdahale ederdi kendi kaçmış milleti teşvik ediyor derdi.
Fazla trajik buluyorum bu bakış açılarını.. Bitmiş gitmiş başkasıyla birlikte.. Daha neyin unutamaması ben anlayamıyorum.. 30 yıllık evlilikler bitiyo canım 2,5 yıl dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçip gidiyo.. Demekki hayırlısı böyleymiş.. Sen de onların resimlerine değil de kendi hayatına biraz bak bence, daha kolay atlatırsın.3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.
Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.
Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?
valla imrendim sana hep böle hatunlara imrenmişimdir.erkek beyniyle konuşmuşssun sanki.soğukkanlısın sanırsam.en iysini yapıyorsun arkadaşım Rabbim bu düşüncelerden azıcıkta bizlere verse böle yerlerde gezmeyiz.Fazla trajik buluyorum bu bakış açılarını.. Bitmiş gitmiş başkasıyla birlikte.. Daha neyin unutamaması ben anlayamıyorum.. 30 yıllık evlilikler bitiyo canım 2,5 yıl dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçip gidiyo.. Demekki hayırlısı böyleymiş.. Sen de onların resimlerine değil de kendi hayatına biraz bak bence, daha kolay atlatırsın.
Bak canım ne diyorum .
Ben zamanında Kocamın peşinden koştum.
Hatta ben ona kaçtım ..
Anlatabılıyormuyummm ve Çok muylutum Allaha şükür..
Herşeye önyargılı davranma bazen sana kötu gelen davranıs başkası için mutluluk olabılır...
Okeyyyyy !!!!!
Ayy Patlıcıımmmmm :)Alkiiissssss. Bir erkegin pesinden kosmak cok da guzel bir davranis degil hanim efendi. Sonra egolari 1500 oluyor.Ha her seyine evet diyorsaniz bilemeyecegim. Surekli ben kostum mutluyum, ben kostum mutluyum yazmissiniz. Siz mutluymussunuz Allah bozmasin da herkes mutlu olamaz oyle. Siz pesinden kosarak yorularak mutlu olursunuz, bir baska kadin yorulmak istemez. Burada pesinden kossaydin diye ogut vereni de ilk kez goruyorum. Ne munasebet kossaymis. Su adamin pesinden kossaymis daha buyuk yikim olurmus.
3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?