• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

Bir arkadaşım 5 yıl boyunca biriyle görüşüyordu, çocukla 4 yıl nişanlı kaldılar. Evlenmeyegelince hiçbir zaman parası yoktu, hatta nişan için çocuk ısrar etti gidip gümüş alyans almıştı aram yok diye gene... sonra mı???

Çocuk ayrılmak istedi bi gün, nişan şeysilerini falan kıza iade etti. 6 ay sonra da başkasıyla evlendi... arkadaşımla nişanlıyken o kızı da idare ediyormuş... çocuğun hal hareketlerinden belliydi demem o ki, bazen toz kondurmuyoruz böyle ayılara ama ayı işte traş olunca adam mı sandın?

Bu saatten sonra yapabileceğin en güzel şey... Onu yok saymak.

İster nişanlandığını tv çıkıp duyursun, ister saklasın sana ne? Eski nişanlın olabilir, sevmiş, seviyor olabilirsin ama seni yarı yolda bıraktı. Ahlayıp vahlasan onunla alakalı her şeyi öğrensen ne geçecek eline? O kızı tanımıyoruz belki o da habersiz herşeyden şimdi onunla mutlu olmaya çalışıyor.

Kendi hayatına odaklan, gör bak daha mutlu olacaksın...

hala "ama neden şöyle diyor?", "ama neden şunu soruyor?" filan diye kendi aklından geçiriyorsun. ben sana söyleyeyim neden olduğunu: senin beklediğin nedenden değil. herifin zevzekliği işte. senin hala onu düşündüğünü bilerek egosunu pohpohlayacak belki.

hala "ama neden şöyle diyor?", "ama neden şunu soruyor?" filan diye kendi aklından geçiriyorsun. ben sana söyleyeyim neden olduğunu: senin beklediğin nedenden değil. herifin zevzekliği işte. senin hala onu düşündüğünü bilerek egosunu pohpohlayacak belki.

canım, bak sana acı ama gerçek bazı şeyleri söylemek istiyorum:
1. bir erkek gerçekten severse, gözü hiçbirşeyi görmez. sana karşı beslediği gerçekten güçlü bir sevgi değilmiş; zaten "ay aman dayanamıyorum ben zaten başkasını bulurum, sen kendine bak" diye çok da haddini bilmez ve terbiyesizce bir cümle de söylemiş.
2. "anneci" olmak demek, kendi kişiliği çok gelişmemiş, hayatında bir kişinin yönlendirmesi ile yolunu çizen bir insan olmak demek. böyle bir insan, en yakınındakilere, özellikle de eşine huzurlu günler yaşatmaz.
3. Başkalarının mutsuzluğunu istemekle kendin hiçbir zaman mutlu olamazsın. Türk dizilerindeki gibi kötü kadın karakterler gibi yapmacık olunur.
4. Şu andaki nişanlısı ile iletişime geçmen seni çok zavallı, ezik bir duruma düşürür. Yukarıdaki hiçbirşeyi yapmasan, umursamasan bile, bunu dinle. SAKIN O KIZLA İLETİŞİME GEÇME!

Kolay gelsin,
Sevgiler

Yorumlar için çok teşekkürler. Sağlıklı kafayla düşünemediğim için sizlerin fikrini soruyorum ve uygulamaya çalışıyorum gerçekten o kızla irtibata geçmeyeceğim belki ters teper ve daha da bağlanırlar birbirlerine.. Ama onu arayıp, ne kadar karaktersiz olduğunu ve layığını bulduğunu söylemek istiyorum, hani saklamaya çalışıyor ya bildiğimi bilsin diye. Off bilmiyorum işte kafa karışıkkk :KK42:

Back
X