nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

Bnce abartiyorsun uzak dur adamdan aynisini sana yapsalr nisanlinla konussalar hosuna gider mi ayip ya bnce kursuda birak sen..

Benim bir şey yapmak gibi bir niyetim yok, sadece dürüst bir şekilde kendisini hoş bulduğumu belirttim konuyu yazarken o kadar, insan her hoş bulduğuyla bir şey yaşamıyor neticede. Hatta sorma amacım ben hoş bulduğum için yanlış yorumluyor olabilir miyim, bunu anlamaktı ama çok farklı yerlere gitti konu.

bunca yorumdan sonra bu soruyu mu soruyorsunuz

bunca yorumdan sonra bu soruyu mu soruyorsunuz
Evet çünkü derse gidip gitmemeye karar vermedim, sonuçta derse onun için gitmiyorum ben de bir şeyler öğreniyorum. Derse gitmeden halledebilir miyim yoksa kendi hocam gelene kadar tamamen mi ara vereyim? Facebooktan silme konusunda kararımı verdimzaten

Ben bir şey iddia etmedim o mesajımda, yalnızca tavsiye verdim BDV bölümün varlık amacına uyarak.
Sizin hakkındaki düşüncelerinin bir önemi yok bence, adam nişanlı. Siz en iyisi kendisine soğuk davranın. Adam ileri gideceğinden değil nişanlı olduğunu belli ettiğine göre belli ki ileri gitmeyecek, yalnızca sizin hayranlığınızı ve ilginizi kazanarak ego tatmini yapmak derdinde kendisi. Ama nişanlısı için rahatsız edici bir durum bu. Siz de önceki tavsiyeme uyarak nişanlsıyla empati kurun ve kadının nişanlısının flört ederek ego tatmini sağladığı ''o kadın'' olmayın.

Arkadaşım hoş buldugumu belirttim diyosun ama adam nişanlı yapmayın Allah aşkına. Sen davranışlarını hoşlanmanı ona belli edersen çocugun kafası karısmaya basla Allah korusun . Biraz gurur Biraz düşünce !

Derse devam et tabiki de yalnızca soğuk davran ve gülümseme. Facebooktan silip silmemen de önemli değil, kendisiyle muhatap olmadığın sürece fark etmez. O mesaj yazdığında ''tamam'', ''peki'' şeklinde kısa mesajlar vererek niyetini belli edebilirsin. Yok amacın adama bir ders vermekse siledebilirsin tabi Facebooktan.

bir sertifika ya da herhangi bir belge alacaksanız devamsızlık için gitmeniz gerekiyorsa gidin .bu yüzden devamsız olacaksanız hakkınızı kaybedecek seniz yani . ama gitsem de gitmesem de önemli değil hocamı bekleyebilirim derseniz öyle bir durumdaysanız tavsiyem hocanızı beklemenizden yana

Dünya da bekar erkek kalmadı sanki ne bu evli nişanlı erkek hastalığı ya yeter artık...

Yani ders vermekten ziyade sonuçta aynı ortamdayız iyi kötü, benim dersime gelmeyi bıraktıktan sonra da ortak tanıdıklarımız olacak kurstan. O yüzden tuhaf bir durum olsun istemiyorum.

hayır öyle bir sertifika belge vs yok, sadece gitmezsem kendi sınıfımın gerisinde kalırım o kadar.

Yani ders vermekten ziyade sonuçta aynı ortamdayız iyi kötü, benim dersime gelmeyi bıraktıktan sonra da ortak tanıdıklarımız olacak kurstan. O yüzden tuhaf bir durum olsun istemiyorum.
O zaman Facebookunda kalmaya devam etsin, mesafe koy yeter. :)

Bana mı absürd gelmedi bir tek
Bir insan bir kadını da hoş bulabilir, beğenebilir
Bu bir şeyler hissedeceği anlamına gelmiyor

Öte yandan boşver be hoşlansa ne olacak hoşlanmasa ne olacak
Sen sınırını koru ki başın belaya girmesin kızla

ya boşver ben anladım seni derse niye onun yüzünden gitmeyesin ki
bence nişanlısıyla ilgili falan konuş ne bileyim çok güzel kızmış, çok mutlu olun tarzı konuş ki anlasın bir ilgin olmadığını
ben olsam öyle yapardım
facebooktan o mu ekledi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…