Çok kötü bir şey ama bu. O ah sizden çıkar benim inancima göre .Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hatta
Benim bir şey yapmak gibi bir niyetim yok, sadece dürüst bir şekilde kendisini hoş bulduğumu belirttim konuyu yazarken o kadar, insan her hoş bulduğuyla bir şey yaşamıyor neticede. Hatta sorma amacım ben hoş bulduğum için yanlış yorumluyor olabilir miyim, bunu anlamaktı ama çok farklı yerlere gitti konu.Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma arkadaşım.
Hayatta değerlerin, ilkelerin olsun. Ve bunlardan erkekler uğruna vazgeçme olur mu güzel kardeşim?
Hayatta vicdan ve onur sahibi olmak erkek sahibi olmaktan daha değerli.
Teşekkür ederim, sanırım çok tersten anlattım anlatmaya çalıştığımı. Bu kadar insana yanlış anlattıysam eksiklik bende olmuştur bi şey diyemem kimseye.
İçime tam sinmediği için de sorayım dedim de yemediğim laf kalmadı, neyse.
Peki bir süre derse mi gitmeyeyim yoksa derslere devam edip facebooktan falan mı sileyim bir şekilde?
Evet çünkü derse gidip gitmemeye karar vermedim, sonuçta derse onun için gitmiyorum ben de bir şeyler öğreniyorum. Derse gitmeden halledebilir miyim yoksa kendi hocam gelene kadar tamamen mi ara vereyim? Facebooktan silme konusunda kararımı verdimzatenbunca yorumdan sonra bu soruyu mu soruyorsunuz
Ben bir şey iddia etmedim o mesajımda, yalnızca tavsiye verdim BDV bölümün varlık amacına uyarak.Benim bir şey yapmak gibi bir niyetim yok, sadece dürüst bir şekilde kendisini hoş bulduğumu belirttim konuyu yazarken o kadar, insan her hoş bulduğuyla bir şey yaşamıyor neticede. Hatta sorma amacım ben hoş bulduğum için yanlış yorumluyor olabilir miyim, bunu anlamaktı ama çok farklı yerlere gitti konu.
Arkadaşım hoş buldugumu belirttim diyosun ama adam nişanlı yapmayın Allah aşkına. Sen davranışlarını hoşlanmanı ona belli edersen çocugun kafası karısmaya basla Allah korusun . Biraz gurur Biraz düşünce !Benim bir şey yapmak gibi bir niyetim yok, sadece dürüst bir şekilde kendisini hoş bulduğumu belirttim konuyu yazarken o kadar, insan her hoş bulduğuyla bir şey yaşamıyor neticede. Hatta sorma amacım ben hoş bulduğum için yanlış yorumluyor olabilir miyim, bunu anlamaktı ama çok farklı yerlere gitti konu.
Derse devam et tabiki de yalnızca soğuk davran ve gülümseme. Facebooktan silip silmemen de önemli değil, kendisiyle muhatap olmadığın sürece fark etmez. O mesaj yazdığında ''tamam'', ''peki'' şeklinde kısa mesajlar vererek niyetini belli edebilirsin. Yok amacın adama bir ders vermekse siledebilirsin tabi Facebooktan.Evet çünkü derse gidip gitmemeye karar vermedim, sonuçta derse onun için gitmiyorum ben de bir şeyler öğreniyorum. Derse gitmeden halledebilir miyim yoksa kendi hocam gelene kadar tamamen mi ara vereyim? Facebooktan silme konusunda kararımı verdimzaten
Evet çünkü derse gidip gitmemeye karar vermedim, sonuçta derse onun için gitmiyorum ben de bir şeyler öğreniyorum. Derse gitmeden halledebilir miyim yoksa kendi hocam gelene kadar tamamen mi ara vereyim? Facebooktan silme konusunda kararımı verdimzaten
Yani ders vermekten ziyade sonuçta aynı ortamdayız iyi kötü, benim dersime gelmeyi bıraktıktan sonra da ortak tanıdıklarımız olacak kurstan. O yüzden tuhaf bir durum olsun istemiyorum.Derse devam et tabiki de yalnızca soğuk davran ve gülümseme. Facebooktan silip silmemen de önemli değil, kendisiyle muhatap olmadığın sürece fark etmez. O mesaj yazdığında ''tamam'', ''peki'' şeklinde kısa mesajlar vererek niyetini belli edebilirsin. Yok amacın adama bir ders vermekse siledebilirsin tabi Facebooktan.
hayır öyle bir sertifika belge vs yok, sadece gitmezsem kendi sınıfımın gerisinde kalırım o kadar.bir sertifika ya da herhangi bir belge alacaksanız devamsızlık için gitmeniz gerekiyorsa gidin .bu yüzden devamsız olacaksanız hakkınızı kaybedecek seniz yani . ama gitsem de gitmesem de önemli değil hocamı bekleyebilirim derseniz öyle bir durumdaysanız tavsiyem hocanızı beklemenizden yana
O zaman Facebookunda kalmaya devam etsin, mesafe koy yeter. :)Yani ders vermekten ziyade sonuçta aynı ortamdayız iyi kötü, benim dersime gelmeyi bıraktıktan sonra da ortak tanıdıklarımız olacak kurstan. O yüzden tuhaf bir durum olsun istemiyorum.
E avatarin çok zekzi adam napsin şekerimHayır o adam benden hoşlanıyor !
Anladım. Teşekkür ederim demek istediklerimi anlayıp yardımcı olduğunuz için.O zaman Facebookunda kalmaya devam etsin, mesafe koy yeter. :)
Evet çünkü derse gidip gitmemeye karar vermedim, sonuçta derse onun için gitmiyorum ben de bir şeyler öğreniyorum. Derse gitmeden halledebilir miyim yoksa kendi hocam gelene kadar tamamen mi ara vereyim? Facebooktan silme konusunda kararımı verdimzaten
:))))demin bir hastaya iğne yapacakken korkudan elimi tuttu acaba benden hoşlanıyor mu :)
ah bu kadınlar ne fena ya,ben hariç
yani hoşlansa ne olacak nişanlı adama mı ilgi duyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?