Lonely141 BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR.. Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 735 947 103 29 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #41 Bu konularda hep şöyle düşünürüm..senin abin nisanlansa ve yenge hanim annene x teyze yada x anne dese hosuna gider mi.. Onlarda senin sevdigin adamin anne ve babasi o yüzden söylemen gerek Bide merak ettim nisanlin anne ve babana ne diyor teyze amca olarak seslense kabul eder misin??
Bu konularda hep şöyle düşünürüm..senin abin nisanlansa ve yenge hanim annene x teyze yada x anne dese hosuna gider mi.. Onlarda senin sevdigin adamin anne ve babasi o yüzden söylemen gerek Bide merak ettim nisanlin anne ve babana ne diyor teyze amca olarak seslense kabul eder misin??
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #42 12 yıldır evliyim hiç demedim Teyze amca vs de demem onu da hiç demedim Ablasına X abla derim arada o da seslenmek zorunda isen onun dışında hitapsınız konuşurum Bir kere kendi annem bir şey anlatırken "annen, şöyle dedi" gibi bir şey söyledi kadının suratına baktım sonra "haaa, X in annesi " dedim Eşimle yahut kardeşleri ile konuşurken de annen baban derim gayet annem vs demem
12 yıldır evliyim hiç demedim Teyze amca vs de demem onu da hiç demedim Ablasına X abla derim arada o da seslenmek zorunda isen onun dışında hitapsınız konuşurum Bir kere kendi annem bir şey anlatırken "annen, şöyle dedi" gibi bir şey söyledi kadının suratına baktım sonra "haaa, X in annesi " dedim Eşimle yahut kardeşleri ile konuşurken de annen baban derim gayet annem vs demem
earth_angel9 Guru Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 2.760 4.077 333 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #43 Evlendim cocugum oldu hala siz derdim x anne x baba derim. İcinden nasil geliyorsa oyle konus
EliFFKeReMM ~ Çünkü Her bir Zerrem aşık, Her bir Zerrene ~ Kayıtlı Üye 8 Eylül 2017 2.092 4.307 53 30 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #44 Ben nişandan sonra demeye başladımm ondan once hıtap etmeden konuşurdum :)
abet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2015 2.245 5.854 158 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #45 Derseniz hoş olur. Ben hala kendime yabancılaşıyorum elaleme anne baba dedikçe gözünü sevdiğm avrupa. Herkese adıyla hitap ediyorsun, mis. Kv ye, Alo aynur nasılsın demek vardı
Derseniz hoş olur. Ben hala kendime yabancılaşıyorum elaleme anne baba dedikçe gözünü sevdiğm avrupa. Herkese adıyla hitap ediyorsun, mis. Kv ye, Alo aynur nasılsın demek vardı