Nişanlı,evli,sözlü hanımlar birileri bana yardım etsiiiiinnnn

Biz istemeden önce tanışma faslını yaşamıştık
İlişkimiz 6 yıllık olduğu için ben zaten hepsini tanıyordum ama aileler tanışmıyordu.
Önce onlar bize yemeğe geldiler, 2-3 hafta sonra biz gittik
1 ay sonra isteme oldu istemeden 1,5 ay sonra da nişan yaptık.
İstemeye geldiklerinde normalde yemek ikram edilmez diye biliyorum.
Çayın yanına bir şeyler yapılır.
Çok abartı giyinmemelisin bence düz sade elbiseler tercih etmelisin.

Bohça olayına gelince her ne kadar ben istemesem de aileler adettendir deyip yaptılar. Ama onunda tadı başkaymış tabi, keyifli geçti.
Sağolsun kayınvalidem hiç bir şeye karışmadıği için hiç zorluk çekmedim.
Onlar nişanda bohçayı getirdi, 1 hafta sonra da biz götürdük :)

Bunlar çok tatlı telaşlar. Benim gibi söz ve nişanı atlatınca kendini boşlukta hissedeceksin. Koşuşturma olmuyor düğüne kadarr. Nişanlanalı 1 hafta oldu ama resmen boşluktayım her akşam koşuşturma yok nişan hazırlığı falan yok tuhaf bir his.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Şimdiden mutluluklar.

Oyyyyy bu güzel cümlelerin beni ne kadar mutlu etti tahmiiin bile edemessiiin keşke reel hayatta senin gibi arkadaşlarım olsada seni koluma taksam gezseem canımsınnn gerçekten teşekkür ederim herşeyin en güzeli inşallah senin oluuur

hayır ayrıldım ve o kişi 1 ay sonra evleniyor

Hayırlısı olsun hakkında...

Aileler önceden tanışıyormuydu peki? Yada damat adayını fln?
Yani sizinkiler zaten razımızda vermeye yoksa ilk defa mı bir araya geliniyordu?

Annem sevgilimi tanıyor onların aileden herkeste beni biliyor sadece aileler tanışmıyor biliyorlar istemeye gelceklerini babamda üstü kapalı biliyor şubatta görcez bakalım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider...

hmmm pohca bende mi yapmasam hiç acaba gereksiz dimii bilemedim bak ama hevesleniyorum işte..

2-3 haftalık bir zamanımız yok işte 1 hafta içerisinde olmak zorunda herşey adam yurt dışından geliyor 1 haftalığına tanışmaya gelirler olmassa sonra babam tarih verir 2 gün sonra gelirler yüzüklerle hem söz olur hem isteme ozamannn ayyy ayyyy ne telaşlıyım böyle 2 ay var daha bende ki panikk

teşekkür ederiiimm

bu baya değişikmiş hemen bilezik istemeler falan

Nişanın olduğu gün evlendin mi vaaayy nişan nikah baya hızlı olmamışmı çok iyi yaa darısı bana ellerine sağlık ne güzel yazmışsın teşekkür ederim sanda mutluluklar

Aaa ozaman 1 er gün arayla hepsini yapın aynı gün de yapabilirsiniz su akar yolunu bulur bebeğim telaş yapma hiçç rahat ol

Tanışma günü şık ama abiye olmayan bir elbise giy.
Güzel ve ağır bir menü, tatlısı meyvesi çayı yoldan gelecekler iyi ağırlamak lazım.
O gün mümkünse vakit olmadığı için beklentileri konuşup öğrenin birbirinizden.
Ertesi gün beraber alışverişe çıkarsınız beraber sana ciciler alırlar sende nişanlına ve ailelere de yapılır küçük hediyeler.
Bir sonraki görüşmenizde onlar aldıklarını paketler gelir tatlınızı getirir. yüzükleri takarsınız sizde hediyelerini verirsiniz çok eğlenceli...

Allaha şükür ne istediğimi biliyorum teşekkür ederim sadece heyecanlıyım fazlasıyla hemde erkenden başladım paniklemeye

Teşekkür ederim yorum için bende siyah renk istemiyorummm 1 günde olması sıkıntı olurda 2 gün arayla olur büyük ihtimal

Sen neden bunu bize sordun buyuk hic kimsen yok mu senin bizden duyduklarınla hslletme isini her sey olacagına varır.

Mesajımı tam okumadınız sanırım etrafımda sorabileceğim pek kimsem yok diye not düşmüştüm ki burası zaten bişeyleri danışmak fikir alışverişi yapmak için

her yöreye göre farklı adetler varda iadeyi ziyaret olur diye düşünüyorum bohca yaparsak onu götürmek için 3-4 gün sonra

Hayırlı olsun canım şimdiden. Allah daim etsin işinizi.
Uzaktan gelenler varmış. Yemek ikramını olabilir. Bizimde uzaktan misafirlerimiz olmuştu. Bana önce tanışmaya baya kalabalık gelindi halalar amcalar vs ertesi günde sadece dede baba ve anne geldi istedi beni. Biz tanışmada pasta börek milföy gibi ikramlar yaptık ekstra yemeğimiz vardı. Acıkanlara yemek ikramı verdik. Ben tesettürlüyüm. Uzun otantık bi elbise giyip tek renk şal bağlayıp hafif bi makyafla babet giymiştim evde. ertesi günde pantolon tunik giydim gene. aradan bir ay sonra nişan yaptık evde 100 kişi filandık gene pasta kuru pasta küçük pizza gibi şeyler ikram ettik. sonra çay demlendi oyun oynadık falan her yöre farklıdır ama çok şükür güzeldi. Peş peşe tanışma ve isteme iyi oldu kimse yorulmadı yük olunmadı.

Çok teşekkür ederim sanada hayırlı uğurlu olsun...

Teşekkür ederim ama biz zaten tanışıyoruz sadece aileler tanışacak ve herşeyi sevgilimle biz yapalım diyoruz saedec ikimiz yüzük seçimi pasta seçimi onlar hiç gelmesin gerek yok karışırtırmak istemiyoruz

Seni üzmek istemem ama annen hayatta mı?

Benim annem vefat etti ben o yüzden soruyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…