- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
hmmm pohca bende mi yapmasam hiç acaba gereksiz dimii bilemedim bak ama hevesleniyorum işte..
Canım o zaman çok şanslısın annen biliyodur zaten usülünü.. Ben zorluk çekicem mesela konuyu takip ediyorum..Allaha şükür hayatta.. başın saolsun senin de mekanı cennet olsun inşallah
dız boyunda tek parca sade bı elbıse
babet veya kısa topuklu zarıf ayakkabı ( alısık degılsen evde hareketlerın rahat olur ve sık durur )
agır makyaj ve gulu gulu süslü saclardan uzak zarıf bı goruntu cok ıyı olacaktır
aılenle ılk kez tanısma olacak ve bırdaha gelmelerı zor uzaksa adamlar kac kere gıt gel yapmasın yazık bosa masraf yorgunluk
yemege alırsınız guzel guzel yemekten sonra ısterler senı kendı aranızda cok acılmadan kahvelerını verırsın tatlı tatlı
tabırı caızse adınız konur kucuk bı hedıye takarlar bıde tek tas
bu sozdur
nişan yaptıgınızda nısanlınıza alyans alırsınız ve saat hedıye olarak
onlarda durumlarında ne varsa onu yaparlar takı olarak
her yere yoreye gore adetler degısır cok takılmayın en bastan belırtın aman masrafa ne gerek var bohca falan dıye
ılla yapılacaksa acılmayın karsılıklı hep gergınlıkler burda baslar cunku
sadece gelıne ve damata aıt bohca yapılsın :)
sımdı trend bu
hayırlı olsun
İnşallah Rabbim her işini kolaylaştırır canını sakın sıkma...Canım o zaman çok şanslısın annen biliyodur zaten usülünü.. Ben zorluk çekicem mesela konuyu takip ediyorum..
Ayyy ne güzel konu. İçim şişti dert okuya okuyaSabahtan gelseler 1 tüm günü değerlendirseniz? Amaan nasıl olursa olsun gönlünüzce olsun..
Ayy bizimde arada 8 saat mesafe varBen bütün ailesi hatta sülalesi ile tanıştım Bi ay sonrada sevdiceğimle bizim memlekete gideceğiz kısmetse..Çok mesafe olduğu için bahar da ailesi gelecek ve isteme,söz nişan bir arada olacak.
O yüzden önce yemek faslı olur akşamıda isteme yüzük takma falan olur.Akşamda ikramlık hazırlanır ve pasta kesilir diye düşünüyorum.
Kıyafet konusuna gelince nişanda bir arada olacağından ben zaten kokoş olduğum için çokta abartı olmayan cici bi abiye giymeyi düşünüyorum
O gece bizde kalacaklar ertesi gün yola çıkacaklar.Kısmetse bu yönde olacak
Umarım bu tatlı heyecanları en güzel şekilde yaşarız
ayyyyyy ne güzel telaslar geldi gecti yüzükler takildi bile :) smdi dügün telaslari basladi yavas yavas :)
valla canim bende söyle oldu
nisanlimla bizde farkli sehirlerde kaliryoruz 3 saatlik yol yani
önce ailece tanisma oldu yemek verdik tabi uzak yoldan geliolar felan diye sonra cay sonra meyve hepsi bi arada yani
sonra biz gitik ayni sekilde onlarda bizi agirladilar saolsnlar :)
sonra isteme söz bi arada oldu malum uzaklik felan istemede yemek felan hersey vardi ev dügün evi gibiydi 61 kisiydik belkide daha fazla cok fenaydi
sözde bana tek tas taktilar bide babannesi saolsn bi küpe takti baska taki olmadi
sonra nisanim oldu benim 6 ay sonra
bohca oldu onlar bana getirdi bende nisanlima kück bohca yaptim büyü dügünde :)
taki olarakda saat takildi küpe takildi iki tanede bilezik
bizde nisanlima saat taktik :)
oyy geldi gecti oda ya cok tatli telaslar tadini cikar :)
sözümde güzel kisa bi elbise giyindim kisa dedim yani mini degil normal kisalardan
nisanimdada nisanlik giyindim yani kabarik bisepembe gelinlik bi arkadasin demesi gibi
smdiden hayirli olsn mutlu ol <3
Şimdi ben bu yazdıklarını öyle özenerek okudum ki. Şu an çok üzgünüm. Rabbim bir gün bize de nasip edecek mi acababenim de sevdiğim var . Konunu okurken her cümlen bi ok gibi saplandı. Umarım bende yakın zaman da sevdiğim ile evleneceğim diye konu acarım. Bende senin gibi yazar heyecanlanırım. Siz de mutlu olursunuz inşallah ömür boyu. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Hayırlı uğurlu olsun darısı bana inşallah hayırlısıyla atlatırım
insallah canim insallah ama bu zamanlarda dikkat kavga gürültü gerilim cok oluyoonlarda bu isin zorluklari yani bizde öyle oldu nisanlima tabikide sadece ailelerimizin masallahi var :)
Yaa sen ne diyorsuun şuan erkek arkadaşımla her gün başka bir şey yüzünden tartışıyoruz çok kötü bir durum daha aileler tanışmadı inşallah onlar gayet iyi anlaşır stresten oluyor hep
hepsi stressden merak etme canim
aileler anlasirsa hic problem sorun olmaz
bizdede cok iyi anlastirlar sükür biz sadece birbirmizi yedikgizli kendi aramizda
benden sana tavsiye asla ama asla disa yansitma tartismalarinizi kendi aranizda haledin :)
oufff cok heycanli rabbim hayirli ugurlu etsin ja <3 <3 <3
Neler olmadı ki.Noldukii :/ seni üzmek hiiiç istemezdim hiç hemde hangi cümlem üzdü bu kadar seni canını sıkma sakın umarım en iyileri daha iyileri senin olur inşallah herşeyin hayırlısını dileyelim...
Neler olmadı ki.ayrılmak.istemedik ce ayırmaya uğraşıyorlar. Onun olmasını istiyorum. Yakında hayırlısı ile olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?