Anladım, rica ederim
Ben kendim yaptım, makyaj sevmem ve kuaförler abarttığı için evde kendim hafif yaptım
Siyah dizlerimde bi elbise giydim
Saçlarımı da çok düğün buklesi gibi değilde daha sıradan maşa yaptım
Hani senin ne sevdiğinle de alakalı ama fikir olur belki
Tanışmada normal bişey giyinSaçlarımı kuaföre yaptırırım fön çektirim de makyajı bilmiyorum hele elbise konusunda hiç fikrim yok çünkü bir kaç elbise almam gerek 2 kere gelirlerse biz gidersek falan oy oy oy heyecanlı masraflı ve baya bi yorucu olacak herşeyin hayırlısı olsun umarım harika olur istediğim gibi
yorumlar için tekrar teşekkür ederim herkese
Yukarıda beni alıntılayıp sormuşsunuz da kalabalık alıntıyı alıntılamadım
Aileler tanışmıyordu îlk kez gördü birbirini de ne fark eder evlenecekler tanışıyordu kız daha önce geldi miydi unutmuşum
Sanki iki gün sonra gelseler tanışıklık mı olacak
Ya da baban tek görüşte beğenmese olmaz mı diyeceksin
Bizimki daha ilginç olduğu için yazmadım ama beni istemeye gittik eşim annesi ve babaı ile ben bir gece önce gittim ertesi gün onlar geldi
Yemek yediler kahve içtiler taktık yüzüğü gittiler bir daha da aileler birbirlerini düğünde gördü
Huzurlu olmak önemlî çok fazla karıştırmaya vs gerek yok
çok abarttığınız heyecan yaptığınızı karşı taraf belli etmeyin sonra totoları bir kalkar indirmek için konu açarsın.sakin olduğunuzu hissettirin aman diyim heyecanınızı içinizde yaşayın lütfen.
geçen 14 şubatta benim isteme tarihimdi ah hayat ne garip :)
Ben çok panik yaptım ama öyle panik yapılacak bir şey değilmiş her şeyi akışına bırakırsan hiç sorun çıkmıyor her şey kendiliğinden gelişiyor
konunu okuyunca ben heyecanlandim :) ben pek anlamam ama yemek işine çok takilmissin. ben de anneme okudum konuyu :) annem de 'tabi yapılsın sulu yemek de insanciklar uzaktan geliyor' diye bir tepki verdi :) inşallah hersey gönlünce olur canım benim :) elbise olarak da bence lacivert ya da siyah secebilirsin canım. inşallah çok mutlu olursun
babam daha tanımadan aynı gün içinde vermezki demişsin, o kalabalıkta ilk geldiğindede 2. geldiğindede tanıyamaz zaten. sonuçta önceden araştırılıyo bu durumlarda. o kadar uzak mesafede kimseyi yormayın, 2. kere telaş sıkıntı yapmayın kendinize
Tanışmada normal bişey giyin
Söz için al bence
Daha yolun başındasın bir sürü masrafın olacak
Çeyiz işi hele çok incikli cıncıklı, alt tarafı tava der geçersin ama bilmem kaç para fiyatı iş başa gelince fark edersin bunları
Çalışıyosan bir yandan gider bir yandan gelirBir sürü masrafım var zaten ya çeyizdi şuydu buyduuu keşke en başından kenara para atsaydım çok pişmanım amaaaa
Madem 2 gün olacak. 2 elbise alma tanışmaya pantolon gömlek tarzı giy şık pantolon ve gomlekler var. Söz de elbise giyersin.Annenin ellerinden öpüyorummmmmmmbak büyükler her zaman haklıdır insancıklar uzaktan gelicek kış günü bir sıcak çorba isterler amiiinnn teşekkür ederimmm darısı sana inşallah eğer böyle bir şey yoksa elbise konusunda çok kararsızım zaten ocakta araştırmaya giricem daha başlamıcam ona
Çalışıyosan bir yandan gider bir yandan gelir
Madem 2 gün olacak. 2 elbise alma tanışmaya pantolon gömlek tarzı giy şık pantolon ve gomlekler var. Söz de elbise giyersin.
Yemek için de biz de yemek pek olmaz dediğim gibi yiyecekler hazırlanır servis tabaklarında ikram edilir. Yemek işi biraz ağır olur. Masa kur topla en iyisi ikramlik tarzı onlarada doyuluyor.
Olsun kendi evin kendi düzenin için gidecek giden, sağlıkla kullanırsın inşallahAyneeenn öyle
1. gun uzak yoldan gelecekler madem yemek cay falan ikram edersiniz, isteme ilk gun olurmu olmaz mi onu buyukler karar verir ama ilk gun tanisma olur karsilikli buyukler birbirlerini tanirlar.
Isterse 10 saatlik yoldan gelsin oyle basindan savar gibi vermez kimse kizini sonra laf soz ederler demedi demeyin. Yurdum insani boyle ne yazikki. Isterlerse 3-4 gun arayla gelsinler isterlerse o gece otelde bir yerde kalip ertesi gun gelsinler keyifleri bilir siz cok karismayin.
2. gun artik kimi cagiracaksaniz sadece aile mi olur amca dayi teyze hala birlikte mi olur siz bilirsiniz, o gun icin de cayin iceceklerin yanina bol bol pasta kurabiye borek salata sarma dolma tarzi seyler hazirlayip acik bufe gibi genis bir masada servis edersiniz. Yaslilarin tabaklarini hazirlamayi unutmayin kendileri hizmet beklerler zaten toplam 1-2 kisi olur onlarda max.
Kiyafete gelincede cok kafaya takmayin abartmayinda duz sade bir elbise hafif topuklu ayakkabi sade makyaj isterseniz kuaforde toplatilmis yada yapilmis sade bir sac yeterlidir.
Bol bol foto cekmeyi ihmal etmeyin kuzenler kardesler falan varsa gorevli olsunlar o konuda, sonra bakmasi guzel olur.
hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?