Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Koy ver gitsin kendini ne sanıyor bu adam.Bulunmaz hint kumaşı mı.Hiç canını sıkma bundan sana bi cacık olmaz

Geri dönmemek üzere yüzüğü atabilirsin ama adetler mi değişti onu merak ettim kıyafet ve gelinlik alımında benim yanımdada annem yoktu bizde annenin bulunması ayıp birde adamı çok sıkmanın alemi yok adam beni arasın merak etsin ben niye rahatımı morelimi bozayım seviyorsa beni merak eder arar sorar , zaten aramayan erkeği kendine zorla sevdiremezsin sen başta yanlış taktikler uygulamışsın
tak sepeti koluna ,herkes kendi yoluna

Cok dogru bir karar vermissin kararindan da donme benim dugunume 3 ay var herseyim hazir evimizi de tuttuk esyalariniz depoda gelmeyi bekliyor ki bunlari esim ailesi ben benim ailem ayri sehirlerde olmamiza ragmen tamamladik hatta esim suan yurtdisinda is icin ama ordan bile gelinligim vs herseyle ilgilendi gitmeden de halleti tum isleri bu kadar ilgisiz olmasi kotu esim o evde birlikte yasicaz herseyi birlikte yapicaz secicez mantiginda benim esim ceyize fln gelince k.validem annem herseyi paylasti kalanlari bulamadiklarimizi bile kim ilk gorurse alsin seklinde kararlastirdik fazla da birsey kalmadi zaten ivir zivir olmasada olur bu arada esim diyorum ogretmenim tayin icin 5 ay once nikah yaptik yani nikahli ama nisanliyim

Cok dogru bir karar simdideb size bu denli rahat saygisizlasiyorsa ilerde neler olur..alisverise ailesini tek almasi sizinkileri saymamasida cabasi..bunlar buyuk dertlere donusur..evlenmek care degildi zaten..bencede ileriye bakin siz artik..hayatinizda acabalara yer vermeyin

İnan bana çok doğru bir karar, seven kişi sevdiğinin aramasından üstüne düşmesinden rahatsız olmaz, zaten ortada aşk olsa senin onu boğma sıkıştırma gibi bir pozisyon oluşmaz, kendiliğinden sürekli birarada olursunuz, telefonlarınız hiç bitmez.
Stres altında olması gecerli bir bahane değil , bunlar tatlı telaşlar, yarın öbürgün daha ne stresli durumlar olacak, o zaman ne yapacak.
Bence kendine düzgün bir insan bul ,ilerde verilmiş sadakam varmiş diye şükredersin.

Nisan atacağım diyen adamdan hayır gelmez

Nisan alışverişi bence saçma elim ayağım tutuyorsa giyeceğim çamaşırı ben alayim bi zahmet

Kardeşlerine doyamamış bu adamla evlenirseniz balayına da ailecek gidersiniz benden söylemesi

Kendimi bu ilişkide değersiz hissettim de ve yolla gitsin 3 5 ay üzülürsün kısa yoldan dönmüş olursun

Valla yürümez bu iş, daha şimdiden böyleyse zor. Zorlanayın bence. Hele de bana nişanlım yüzüğü atarım diycek, dakka durmam. Aşkımdan ölsem de.. Duygusalımdır, aşkımın peşinden her zaman koşarım, ama saygı yoksa tahammül edemem.

1 ) size deger vermiyor (dusuncelerinize onem vermediginden belli)
2) görgüsüz (ailesi de)
3) "seninle mi sürtcem" cumlesi butun karaktersizligini ortaya koyuyor.
Cok dogru bir karar veriyorsuniz yuzugu gondermekle

Bravo erkenden görmüşsün ne mal olduğunu bence de nişanı at bi ömrü zehir etme

pek çok kadın nişan atmayı boşanmayı ayrılmayı düşünür de yapamaz. elalem ne der falan meseleleri. umarım sen kararını bozmaz ve hayırlısıyla ayrılabilirsin. hayırlısıysa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…