Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Kesinlikle ayril valla biz gorucu usulu evlendigimiz halde esim nisanliyken gece gunduz beni arardi.hatta bn telefona bakmazdim bazn .daha nisanliyken boyleyse evlrnince nasil olur kim bilir

Bence trend konulardaki en trend konu var ya
O evlilikler iste boyle sinyaller vere vere basliyorda, dikkate alinmayinca oyle oluyr
Kendinizi bukadar degersizlestirmeyin, musade etmeyin, uzulmek icin evlenmeyinn

Derhal bitir.

Yoksa yarin burda konularini okuruz her izin gunum kayinvalideyle geciyor
Esim gec geliyor ilgilenmiyor
Esim ihtiyaclarimi karsilamiyor
Esim sinirli ve siddet goruyorum

Kac kurtul. Eminim pirlanta gibi bir insansin. Kendine cercöp muamelesi yapilmasina izin verme. Cok sukur ki sen "seviyorum katlandim duzelir sandim"cilardan degilsin. Evlenmeden farkettigin ve vazgectigin icin, ezilmeyi kendine yakistirmadigin icin tebrikler

Aranızdaki saygı bitmiş ,hakkında hayırlısı olsun...

Vakit varken ayrıl kaynana varsa karışan can sıkan bi Koca adayı varsa bırak gitsin kardeşim yinede kendin bilirsin

Canım mutsuz bir evlilik için bütün alt yapı mevcut. Sen kendini bile bile ateşe atma. Çok pişman olacaksın..

2
Okurken ben sinirlendim

Ay bu adamın karşısına geçip, yüzüğü çıkarıp, avucuna bırakıp "Buyur tatlım, sırayla anana, bacına ve biraderine takarsın" deyip basıp gitmek... Hayal ettim de ne biçim keyfe geldim.

Ne kadar da suratına yüzük atmalık bir erkek. Üzülmeyin yav, iyi nişan alın şöyle burnunda seksin yüzük.

Valla kurtulun bu adamdan, tatlı canınızı da elin hırboları için sıkmayın. Evlenmeden önce görmüşsünüz şükredin.

Kesınlıkle ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…