Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

En doğrusunu yaparsın başta böyleyse sonunda hayatını cehenneme çevirir bırak ne hali varsa görsün artık erkenlerde moda oldu sıkma boğma lafı kendileri herşeyi yapar biz yapamayız ben başta düzelir diye evlendim 2 senedir düzelmedi boşa kürek yaniii

son durumu merak eiyorum ex nişanlı aramış mı baba nı ?
Babam babasıyla konuşmuş. Durumu anlatmış nişanı boZuyoruz demiş. Kabul etmemiş tabi... Ben konuşurum oğlanla stresten böyle yapıyor evde de aynı şekilde hırçın davranıyor vs. Sanki is onların kabul edip etmemesine bakıyor. Zaten altınları yapmışlardı ama bize vermemişlerdi. Bizde olan yüzüklerle saati de masaya bırakmış çekmiş gelmis babam. Gözüm aydın. Gram için acımıyor babamdan isitmedigim lafları beş para etmez birinden işittim.

Yüzüğü gönder
belli ki disiplinli, aile bağları kuvvetli bir aile sen bunlarla yapamazsın

Elalem ne der diye yaşayan zihniyetlerden değilim. Çok sagolun.

Valla helal olsun sana...

Nişanlısından yemediği hakaret kalmayan, ezik ezik ben onu çok seviyorum ayrılamam diyen tipler vardı burda.

Bravo sana ve arkanda duran babana.
Bende cok seviyorum vazgeçemem diyordum ama gururum daha ağır bastı.

Çok doğru bir karar tebrik ederim, gözünüz aydın. Önceki konuları bilmiyorum ama gerçekten evlenmek için tek bir sebep bile goremedim ben. Keşke herkes bu evlilik öncesi birbirini tanıma süresi olan nişanlılık dönemini böyle akıllıca geçirse...

Tebrik ederim canim...Kendine saygisi olan her birey gibi bir durus sergilemissin..Guru duydum seninle...
Ufacik abla tavsiyesi ...simdi senin Insallah sana uygun,saygili,kibar bir gencle guzel bir iliskin olacak...Cok ustune dusme..Boyle ararim vs dediginde bekle o arasin gibi...
Ayriliktan sonra duygusal zamanlarin olabilir buradan destek al geriye donup bakma sakin..
Hadi gecmis olsun canim..Hayatini kurtardin..

için huzur dolsun tatlım allah karşına güzel insanlar çıkarsın çok doğru bir karar verdin ilerde bunu daha iyi anlayacaksın

Teşekkür ederim. Bana cok moral verdiniz

Çok doğru bir karar ve duruşun da çok iyi şu an. Umarım kandirmaz seni. Buna sakin izin verme. Gerçekten kardeşim dururken seninle mi surtcem lafı çok çok çirkin. Buyur istediği kadar surtsun kardeşleriyle asalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…