Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

tabi ki gönder. böyle bi odunla evlenmeyi aklından bile geçirme, 1 takım çamaşırın lafını eden kaynananın daha neler yapabileceğini tahmin etmek zaten zor değil.. aman aklını başını al , sakın barışayım deme..
 
Bence de dogru karari vermissin. Tamam
Iki tarafin da hatalari vardir ama seni ihmak etmis cok. 2 aydan az kalmis dugune nasil yetisecek hersey. Ev hazir degil hadi gel annemlrde kalalim der sonra senelerce kazik cakarsiniz oraya.
 
Adamın elle tutulur düzgün bi davranışını söyleyin bende evleneyim.
Canım sen beni anlamadın. Adamın elle tutulur düzgün yanı yok. Sen parmağında yüzükle durduğun sürece değişen tek şey takvimin yaprakları olacak :) bi sabah uyandığında kendini bu saygısız, kaba ve sana değer vermeyen adamla evli bulmak istemiyorsan, daha neyi bekliyorsun?
 
ay Allah ım yine okurken daraldığım konulardan birindeyiz..
geç bile kalmışsın hemen gönder yüzüğü ne varsa
 
Ben herseyini hazırladım vermek üzre. Hani insanın bittiği tükendiği vakit var ya ben oradayım. Geri dönmeyeceğim kararımdan.
 
Ben herseyini hazırladım vermek üzre. Hani insanın bittiği tükendiği vakit var ya ben oradayım. Geri dönmeyeceğim kararımdan.
Aman yapma etme, düzeleceğim bilmem ne diye tonla şey söyleceksin belki senin gururnu okşayan laflar edecek, birden çok aşık gösterecek belki kendime zarar veririm diyecek, belki aile büyüklerini katacaklar işin içine.
Sakın ama sakın kendinden taviz verme. Gençsin hayatını heba etme. Çok mutlu olmak senin hakkın eminim öyle biri karşına çıkacaktır.
Asla bir şans bile verme. Yok evlilik stresi bilmem ne hepsi palavra. Bunu unutma.
 
cok doğru bi karar vermişsin sana deger vermeyen birine bu kadar s-çaba fazla ayrılıncada kıymete bınersin boşver be cnm allah aşkına o gider başkası gelir evlenip boşanmaktan iyidir şimdiden farkına varmışsın hayatını zehir ederdi bu adam. kardeşleri anasıyla yaşasın böleleri.
 
Biraderi kadar taş düşsün kafasına. Afedersiniz ama böyleleri kendini ne sanıyo? Sanırsın bi kendi aileleri var kızlar mantar gibi yerden bitti. Hayatını bitirirsin böyle bi adamla evlenirsen. Pardon adam demişim. Ardına bakmadan kaç. Ailen seni böyle basiretsiz gevşekler üzsün, ezsin diye büyütmedi.
 
Herkes söyler ya da söylemiştir ama evlilik fragmanini goruyorsun suan. Evlenince de haftasonlari seninle vakit gecirmeyecek sana alisveris yapmayacak falan demek bu. Ayrilmakla cok iyi edersin
 
Babasının evinde mutlu olan daha mutlu olacak mıyım diye düşünerek evlensin, attan inip eşeğe binmesin

Baba evinde mutsuz olan ise önce mesleğe maddi özgürlüğe odaklansın sonra evlensin,böylece boşanırsa bile tırıs tırıs mutsuz olduğu baba evine dönmez kendi yağında kavrulur

Evlilik meselesi bu kadar net ve basit diyeceğim budur
 
Böyle adamdan koca olmaz inceldiği yerde n kopsun.
 
at yüzüğü kafasına gitsin hiç uğraşma. düğün stresi fln bi yere kadar sende yokmu sanki stres. ne demek gezmeye deyip seni tek başına alışverişe götürmek. bu çocuk ileride ailesini eşini nereye koyacagını bilemez çok üzülürsün. sen yolla yüzüğü yoksa çok çekersin
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…