Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

lütfen kararından vazgeçme sen bu kadar değersiz misin iki donun hesabını yapmışlar gelinlik yok ev yok saygı yok
Ya anlatsam çıldırırsınız. Kadın çeyiz namına yaptığı tek şey lif 24 saat lif örüyordu. Başkada bir şey yoktu. 400 tlye pike takımı aldık pahali geldi diğer alışverişte alırız falan dedi. Dükkan sahibi düğüne kalmis 60 gün sen ne zaman almayı düşünüyorsun dedi.yahu daha neler neler

Valla mesafe koyabilmişsiniz bravo. Eşiniz anlayışlı ve anneci değil sanırım :)
Tam tersi tam bi ana kuzucuğu.. ama ailesinin yaptığı terbiyesizlikler göğe ulaştı.. artık bana görüş diyemiyo.. ee 7 sene iyi çektim.. ama bardak çok fena taştı.. evi terkettim. 2 hafta sonra eşim geldi ve tamam görüşmeyin ben yuvama bakarım artık yanımda sen ol dedi.. ara ara tökezliyo ama olur o kadar.. zaten kendisi görüşüyo çocuğumuzu da götürüyo arada bi.. e daha napim.. ama böyle olmasını istemezdim.. aile gibi güzel geçinmek varken bu hale getirdiler bizi.. düşman gibi olduk.. o yüzden diyorum ya eş kadar ailesi de çok önemli

Arama meselesine yorumum şöyle, evet sürekli aramanız bunaltıcı. Fakaat aradığınızda size duzgunce anlatsa veya geç döneceğini vs bildirir bir mesaj atsa (ki zor değil bunları yapmak) siz daha rahat olup onu da sürekli aramazdiniz bence. Aynı seyleri yaşadığım için biliyorum.

Aahhh ah ailen de iyi sabırlı insanlarmış. Evlat için katlanıyolar işte.. babam da bana der arada sen olmasan kapımın önünden geçirmem bunları diye..

Üzülcek hiçbi şeyin yok seni kaybeden onlar.. bi an önce kaldığın yerden devam et hiç üzülmene değmez bunlar için

Ayrilmalisin canim balik bastan kokar bak sana bir tavsiye. Bende ilk nisanlimdan ayrildim ohh iyi yapmisim simdi cok mutluyum masallah. İnsanlar kendilerini bastan belli ederler bunu unutma,kv cimri,nisanlin desen essegin teki boyle iliski olmazm evlendiginde de sana surekli kiz kardesim yok kayinbiraderim bilmem ne diyip durur sinir hastasi olursin

sonuna kadar arkandayım
seni tanımıyorum ama
aynısını bende yaşadım yakında boşanma davası açacağım
keşke evlenmeden atsaydım diyorum

kim ne der diye düşünme herkes kapısını kapatır sen kalırsın
o yüzden mutlu değilsen at nişanı

Babam hep derdi sen istediğin için susuyorum. Zaten annem bir kere bile evine davet etmedi bu aileyi. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra cok üzülürsün yapma etme kızım dedi durdu. Zaten ex nisanlinin gözünde abim en şerefsiz insandı neymis abim bana bagirmis diye. Şerefsizin kim olduğu ortada üstelik

Ağaç kovuğundan çıkmışsınız gibi davranıyorlar, mahreminiz sıfırın altında alınacak iç çamaşırına bile dıdının dıdısı karar vermiş. Beni bu kadar değersiz gören, ciddiye almayan, benimle vakit geçirmeyi dahi "sürtmek" olarak gören reziller rezili bir ana kuzusuyla evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmem.

Hadsiz terbiyesiz. Kendisi nasıl davranıyomuş acaba.. valla verilmiş sadakan varmış canım nasıl bi beladan dönüyosun farkındasın di mi

Arkana bakmadan kaç ne kadar sinir bozucu bir durum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…