- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Ya anlatsam çıldırırsınız. Kadın çeyiz namına yaptığı tek şey lif 24 saat lif örüyordu. Başkada bir şey yoktu. 400 tlye pike takımı aldık pahali geldi diğer alışverişte alırız falan dedi. Dükkan sahibi düğüne kalmis 60 gün sen ne zaman almayı düşünüyorsun dedi.yahu daha neler nelerlütfen kararından vazgeçme sen bu kadar değersiz misin iki donun hesabını yapmışlar gelinlik yok ev yok saygı yok
Tam tersi tam bi ana kuzucuğu.. ama ailesinin yaptığı terbiyesizlikler göğe ulaştı.. artık bana görüş diyemiyo.. ee 7 sene iyi çektim.. ama bardak çok fena taştı.. evi terkettim. 2 hafta sonra eşim geldi ve tamam görüşmeyin ben yuvama bakarım artık yanımda sen ol dedi.. ara ara tökezliyo ama olur o kadar.. zaten kendisi görüşüyo çocuğumuzu da götürüyo arada bi.. e daha napim.. ama böyle olmasını istemezdim.. aile gibi güzel geçinmek varken bu hale getirdiler bizi.. düşman gibi olduk.. o yüzden diyorum ya eş kadar ailesi de çok önemliValla mesafe koyabilmişsiniz bravo. Eşiniz anlayışlı ve anneci değil sanırım :)
Aahhh ah ailen de iyi sabırlı insanlarmış. Evlat için katlanıyolar işte.. babam da bana der arada sen olmasan kapımın önünden geçirmem bunları diye..Ya anlatsam çıldırırsınız. Kadın çeyiz namına yaptığı tek şey lif 24 saat lif örüyordu. Başkada bir şey yoktu. 400 tlye pike takımı aldık pahali geldi diğer alışverişte alırız falan dedi. Dükkan sahibi düğüne kalmis 60 gün sen ne zaman almayı düşünüyorsun dedi.yahu daha neler neler
Babam hep derdi sen istediğin için susuyorum. Zaten annem bir kere bile evine davet etmedi bu aileyi. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra cok üzülürsün yapma etme kızım dedi durdu. Zaten ex nisanlinin gözünde abim en şerefsiz insandı neymis abim bana bagirmis diye. Şerefsizin kim olduğu ortada üstelikAahhh ah ailen de iyi sabırlı insanlarmış. Evlat için katlanıyolar işte.. babam da bana der arada sen olmasan kapımın önünden geçirmem bunları diye..
Üzülcek hiçbi şeyin yok seni kaybeden onlar.. bi an önce kaldığın yerden devam et hiç üzülmene değmez bunlar için
Hadsiz terbiyesiz. Kendisi nasıl davranıyomuş acaba.. valla verilmiş sadakan varmış canım nasıl bi beladan dönüyosun farkındasın di miBabam hep derdi sen istediğin için susuyorum. Zaten annem bir kere bile evine davet etmedi bu aileyi. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra cok üzülürsün yapma etme kızım dedi durdu. Zaten ex nisanlinin gözünde abim en şerefsiz insandı neymis abim bana bagirmis diye. Şerefsizin kim olduğu ortada üstelik
Farkındayım. Az önce aradi açmadım. Mesaj atmış nasılsın canım diye. Pisl*kHadsiz terbiyesiz. Kendisi nasıl davranıyomuş acaba.. valla verilmiş sadakan varmış canım nasıl bi beladan dönüyosun farkındasın di mi
Canim benim bir akrabam var kiz nisanli.Daha düğün tarihi belli değil ama eşyalar alindi ev hazir.Daha 50 gün var ama erken diyorlardi. Bunca insan haksız, aptal olmalı herhalded
Daha çoookkk arar o seni :) sakın yumuşama olur mu? Yalan vaatlerle gelebilir sakın ha sakın kanma inanmaFarkındayım. Az önce aradi açmadım. Mesaj atmış nasılsın canım diye. Pisl*k
Arkana bakmadan kaç ne kadar sinir bozucu bir durum!!Iyi geceler kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Daha öncede yazmıştım bir dönem sorunlarimiz vardı ama son aylarda hersey yolunda gidiyordu su son 3 haftaya kadar. Bu gece buraya yazmama sebep olan beni ağlayan konuyla başlayacağım. Nişanlım aksam isten gelince beni aradi ve akşam biraderim ve arkadaşlarla dışarı çıkacağım haberin olsun dedi bende tamam canım eve geldiğinde beni ara bir konu hakkında konuşmamız lazım dedim telefonu kapattım. Geç vakit olunca ben kendisini aradım yoldayız eve gidiyoruz dedi kapattı. (Ev ile carsi arasi 3dk en fazla)Onada eyvallah ettim. 30 dk sonra tekrar aradım canım eve vardıysan konuşalım falan.. Niye aricam deyip aramıyorsun diyince telefonu suratıma kapatti. 5 dk sonra aradi kapatma sebebi evde misafirler varmış. Ulan bi kısa msjla yaz o zaman böyle böyle diye. Neyse benden sıkılmış onu cok boğuyormuşum son 1 aydır sürekli duyduğum laflar. Ben hiçmişim böyle giderse nişanı atacakmış....
Diger gunlerde ise sorunumuz düğün telaşı. Düğüne 50 gün kaldı ve ortada gelinlik yok kınalık yok alışveriş yok ev yok. Geçen günlerde gezmeye diye beni alışverişe götürdüler. Dedim madem alışverişe çıkacaktık benim annemde gelseydi hani adettendir ya kız tarafından da biri bulunur. Yok efenim annemin ne işi varmış. Onun annesi biraderi kız kardeşi varmış.Bunu da sineye çektim. Kaynana o saten gecelige ne gerek penye aldık ya. 2 takim iç çamaşırı cok değil mi vs. Vs.. ....2 aydır birlikte hicbir şey yapmadığınız için bu pazar bana sözün olsun birlikte bir şeyler yapalim dedim tamam dedi. Saat öğlen vakti aradi neymiş biraderi ve kız kardeşide bizimle gelecekmiş onları bırakıp dışarıda seninlemi sürtcem demez mi beynimden vurulmusa döndüm. Sen sahtekarsin kardeşlerimi seviyor gibi davranıyorsun. Vs vs vs.. . Ben yüzüğü göndereceğim kızlar cok yıprandım.bana kızacaksınız biliyorum. Belki olur duzelir diye zorlarim ama olmadi. Herkes yoluna.
Hakkınızı helal edin. Uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?