- 4 Kasım 2015
- 29
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi meral asya
-
lütfen biraz saygılı ve vicdanlı olun. Ölen sizin annenizde olabilirdi. yazık...meraba arkadaslar bugun kayıt oldum kadınlar kulubune ve guzel bır ortam gıbı geld hosuma da gıtt neyse ben konuya gırım nısanlımn annesı vefat ettgı ıcın aılesı dugunun sade ve calgızız olmasını ıstyor ustune de bu akrabamız daha hayatını kaybett v bırz zamn gecsın de guzel bır sekılde dugun yaplım halaylar cekılsın fılan ıstyorum dugunumde ama nısanlım bıraz acelecı ve dugun tarıhını almk ıcın sabırszlanıyo ve calgsz ıstyor ne ypcam bılmıyorum hıc sevdgım oldugu ıcınde ustune gıdemıyorum
kesinlikle katılıyorum.lütfen biraz saygılı ve vicdanlı olun. Ölen sizin annenizde olabilirdi. yazık...
lütfen biraz saygılı ve vicdanlı olun. Ölen sizin annenizde olabilirdi. yazık...
anneniz yada babanız hayatta olduğu için sizler bu acıyı bilemezsiniz. lütfen konuyu başka yerlere çekip terbiyesizleşmeyin. Bazıları annelerini fazla sevmeyebilirler. ama benim annem yokken tutupta düğünde göbek atamamİyi de adamın annesini konu sahibi mi öldürmüş? Tabi ki acısına saygı duyacak ama bunun vicdanla ilgisi yok. Diyo ki kiz şu durumda çalgı cengi olmaz zaten erteleyelim. Mantıkli olan da bu zaten. Hem öyle bi acının yasını tutan insan balayına da gidemez, afedersiniz ilişkiye bile giremez değil mi?
Yanlış anlaşılmasin annenin kaybını hafife almıyorum. Öyleyse müstakbel damat hayatı boyunca hiç bi düğüne katılmayacak ya da eğlencede bulunmayacak demektir. Ha eğer durum buysa, ömrünce yas tutacaksa o zaman konu sahibinin böyle şeyler istemesi saygısızlık olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?