nısanlı olmak

meral asya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
29
11
3
32
meraba arkadaslar bugun kayıt oldum kadınlar kulubune ve guzel bır ortam gıbı geld hosuma da gıtt neyse ben konuya gırım nısanlımn annesı vefat ettgı ıcın aılesı dugunun sade ve calgızız olmasını ıstyor ustune de bu akrabamız daha hayatını kaybett v bırz zamn gecsın de guzel bır sekılde dugun yaplım halaylar cekılsın fılan ıstyorum dugunumde ama nısanlım bıraz acelecı ve dugun tarıhını almk ıcın sabırszlanıyo ve calgsz ıstyor ne ypcam bılmıyorum hıc sevdgım oldugu ıcınde ustune gıdemıyorum

Sade muzıksız bır yemek duzenleyebılırsınız kı ıkı kaybınız olmus. Nısanlıyı ıkna etsenız mılletın dılınden kurtulamazsınız. Aılenız ne dıyor bu duruma?

lütfen biraz saygılı ve vicdanlı olun. Ölen sizin annenizde olabilirdi. yazık...

Annemin ölümünün üzerinden 5,5 yıl geçti
15 yılda geçse düğünümü müzikli çalgılı yapmam
Çünkü eksiktir, annemin olmadığı düğün düğün değildir zaten
Nişanlın da böyle hissediyor olabilir, acelesi de yalnızlık hissindendir
Evlilik arefesinde kendini yalnız hissediyor olabilir aileden yana
Bir yanı eksik olmak zor bir şey, saygı gösterin

Hayatınızda bir kere olabilecek birşey olduğu için sizde haklısınız tabi, ama annesini kaybetmiş kişi sizde olabilirdiniz.Çalgı çengi daha sonrada olabilir.

Sadece bir akraba vefat etse erteleyin bir süre derdim ama adamın annesi ölmüş. Siz bu düğünü bir yıl sonra da yapsanız halay çekebileceğinizi sanmıyorum.

Ölen kişi anne farkında mısınız.bırakın anneyi benim dedem vefat etti düğünümden bir kaç ay sonra üstündeki 3 yıl geçti ama 33 yıl geçse bile acısı içimizde aynı. Hatta ablam benden altı ay sonra evlendi ve kesinlikle müzik istemedi düğününde. Ki bu anne yani. Düşünsene annen ölse ve eşin düğünün müziksiz olacak dige dert etse ne kadar Ağırına gider. Kına gecende sen istediğin kadar çal oyna ama onların acısına saygı göster. Birde düğünde oynayamadık diye ömür boyu içinde kalması bana şımarıklık gibi geliyor kusura bakmayın lütfen. Hayatta müzikli düğünden daha önemli olan o kadar öok sey var ki

lütfen biraz saygılı ve vicdanlı olun. Ölen sizin annenizde olabilirdi. yazık...

İyi de adamın annesini konu sahibi mi öldürmüş? Tabi ki acısına saygı duyacak ama bunun vicdanla ilgisi yok. Diyo ki kiz şu durumda çalgı cengi olmaz zaten erteleyelim. Mantıkli olan da bu zaten. Hem öyle bi acının yasını tutan insan balayına da gidemez, afedersiniz ilişkiye bile giremez değil mi?

Yanlış anlaşılmasin annenin kaybını hafife almıyorum. Öyleyse müstakbel damat hayatı boyunca hiç bi düğüne katılmayacak ya da eğlencede bulunmayacak demektir. Ha eğer durum buysa, ömrünce yas tutacaksa o zaman konu sahibinin böyle şeyler istemesi saygısızlık olacaktır.

anneniz yada babanız hayatta olduğu için sizler bu acıyı bilemezsiniz. lütfen konuyu başka yerlere çekip terbiyesizleşmeyin. Bazıları annelerini fazla sevmeyebilirler. ama benim annem yokken tutupta düğünde göbek atamam

Anne acısı farklıdır bir yakının kaybı gibi bir şey değil ki bu gayette çalgısız sade düğünler olabilir havuz başı olur otel salonu klasik müzikle yemek eşliğinde olur kır düğünü olursa yine sade nikah kokteyl tarzı olur bu şekilde de keyifli bir hale gelebilir yani illa halay başı çekerek eğlenilmiyor ben düğünümde çektim çok bir şey değişmedi

Ben adamdan yanayım. Ölen sizin ebeveynlerinizden biri olsaydı (ki Allah gecinden versin) düğündeki halayı düşünğr müydünüz?
Oynanınca ne oluyorsa hiç anlamıyorum. Kına gecesinde kurtlarını döksün millet, düğün de sade olsun. Ne var ki bunda?

kına gecesini istediğin gibi yapdüğünüde nişanlının istediği gibi yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…