- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi meral asya
-
Bu yoruma katılıyorum.Annemin ölümünün üzerinden 5,5 yıl geçti
15 yılda geçse düğünümü müzikli çalgılı yapmam
Çünkü eksiktir, annemin olmadığı düğün düğün değildir zaten
Nişanlın da böyle hissediyor olabilir, acelesi de yalnızlık hissindendir
Evlilik arefesinde kendini yalnız hissediyor olabilir aileden yana
Bir yanı eksik olmak zor bir şey, saygı gösterin
meraba arkadaslar bugun kayıt oldum kadınlar kulubune ve guzel bır ortam gıbı geld hosuma da gıtt neyse ben konuya gırım nısanlımn annesı vefat ettgı ıcın aılesı dugunun sade ve calgızız olmasını ıstyor ustune de bu akrabamız daha hayatını kaybett v bırz zamn gecsın de guzel bır sekılde dugun yaplım halaylar cekılsın fılan ıstyorum dugunumde ama nısanlım bıraz acelecı ve dugun tarıhını almk ıcın sabırszlanıyo ve calgsz ıstyor ne ypcam bılmıyorum hıc sevdgım oldugu ıcınde ustune gıdemıyorum
Adamın sana ihtiyacı var ki bir an önce evlenmek istiyor.
Anneciğini de kaybetmiş,nurlar içinde yatsın inşallah.
Sen hala davul ve halay derdindesin.
Pes!!!
canim bence nisanlinla konus ve dügünü erteletdir.
Anlayis gösteriyorum cünkü benimde anne ve babam cok genc yasda vefaat etdiler...ama gidenin arkasindan siz bir ömür boyu Yas tutmazsiniz.
sizin dügününüz, yeni bir Hayat baslangicidir. Ikinize ait olan.
ve mutlu senlikle baslamasi dogru olur.
yeni evinizde annesi icin güzel bir mevlüt yaparsiniz...
Hayat bu...
ve unutmayin...annesini kayip etmis olabilir...ama sinzinde bir aileniz ve anneniz var...
Bu yoruma katılıyorum.
İnsan çekinir ben çalgı dernek istiyorum, düğün yaza kalsın demeye. Ne ima eder ki bu? Yaza kadar oynayacak havaya girersin, anne de olsa unutulur... unutulur mu hakkaten?
Bir tanıdığımın dedesi 2 ay öne ölmüştü. Çok güzel bir düğün yapmışlar , efendim bir eğlenmişler, bir eğlenmişler. Eşim dedi ki ; baş sağlığına gidelim( uzakta oturuyoruz.) Çok saçma geldi. Hayırlı olsun desek daha mantıklı geldi. Rabbim evlatlarımı o mantıkta yapmasın. İçim acıdı. Dedesi onu çok severdi. Onunla gurur duyardı. Neden öyle bir düğün yaptınız dedim; Ama ilk evliliği napsın kız diye bir cevap aldım. E hayırlı olsun dedim. Gözümde insan olarak değeri sıfır.
Herhangi bir kişi için bir sürem yok ama sevdiğim birisinin kaybında içimdeki yangın 2 ayda sönmez.Sizce birinin vefatından sonra eğlenilecek bir düğün yapmak için makul süre nedir?
Herhangi bir kişi için bir sürem yok ama sevdiğim birisinin kaybında içimdeki yangın 2 ayda sönmez.
Mekanı cennet olsun anneciğinizin.hayir canim...insan asla unutmuyo...ama yasamaya devam ediyo...
yani bende böyle oldu...2010da annemi topraga verdim...ve suanda hayatim normal devam ediyo.
annemde kesinlikle bunu isterdi ve bundan eminim.
acisi unutulmuyo tabii... ama 7/24...ben annemi kayip etdim...artik gülmek, eylenmek...oynamak...yasamak, mutlu olmak yasak modusuna insan girmiyor.
cogu evde kendi Anne ve Babalarini örnek alsin...onlarinda ana babalari belkide vefaat etmisdir...evde nasil 7/24 matem tutulmuyorsa Hayat devam ediyorsa, annesini cok erken kayip etmis insanlarda ayni bu sekilde bir Zaman sonra hayatdan tat aliyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?