nısanlı olmak

Ben olsam düğün tarihini erteler doğru düzgün düğün yapardım. Sonuçta bir kere evleniceksin.

ölen sizin annenizde olabilirdi benim başıma böyle bişi gelse düğünümün oynamalı olmaını istemezdim çok yakın bi tarih diilse 2 sene falan
ama oynamasız olması düğünde müzik olmayacağı anlamına gelmez düğünü hafif yemekli yapabilirsiniz arkadan 70ler fon müziği çalar sonra semazen ler gelir fotograf çekimi takı takımı derken bitti zaten:) illa göbek atmak şart diil... ama o boşluğu dolduracak aktıvıte lazım... yoksa düğün 7.30-8.00 de başlar dokuzda salonda kimse kalmaz

Dedem öldü ..Tam 7 sene oldu unutamiyorum dedemi ..Gülüşünü bizi sevisini hicbirseyini ..Hele bu annem babam olsa dusunemiyorum bile

Halay cekilmeden evlenilmiyor mu?Hic sevmem zaten düğünleri.Ya sade bir nikah yapin bitsin gitsin.Ben camide evlendim çokta guzel oldu dugunum.Siz de yapin zarif bir düğün,ölmuslerinize de okutun bir mevlüt hayira geçsin bari.Halay cekicem ben deyip dugun ertelemeniz nisanlinizin gozunde degerinizi dusurur bence...

Kayip varken calgi cengi de neee olen annesi..onu buyuten kadin yaaa..eksikligini yasiyacak bu kadae kolay mi saniyorsunnn..3.5 yildri annemi kaybetmisim simdiye kadar eksikligi uzerimde...saygi duymani ve yaninda olmani istiyordur seni de kiramiyor..en azindan bekleyebilirsen 1 senesini doldursun kadin.belkide senin en dogal hakkin bu sekilde gelin gitmek ama o da anasini kalbinin yarisini kaybetmis biraz saygi!!!

Size katiliyorum.bu dugun yazinda olsa sazli olmamali hic etik degil bence.siz esinize fedakarkik yapin bence ve dugun yapmayin nikah kiyin.dugun dediginiz milleto eglenfirmekten baska bisey degil.ve dugune harcicaginiz parsya tatile gidin hem nisanlinin kafasi dagilmis olur hemde orda eglenirsin.benim simdiki aklim olsa nikah yapardim olum olmadigi halde yani.milleti eglendirdik bitti gitti.

benim basıma oyle birsey gelse ben kabul ederdim. onun annesi senin de annen. sen istermiydin calgılı dugun olmasını istemezdin? seven insan boyle dusunur bence ben konuyu bile acmazdim. hep kendine olsaydı napardın diye dusun

Annesi vefat etmiş bırının acısı 5-6 ayda dınmez sogumaz.. O gun ihtıyacı olacagı ılk insan .. Eger sevıyorsanız hakkınızda olsa anlayıs gostereceksınız.. Sevdıgınız insanın canı yanarken sız halay cekmeyı dusunmezsınız emınım.. Empatı kurun

Calgi cengi disinda hic hayalin yok mu konu sahibi? Mesela kir dugunu olur, ya da otelde fon muzigiyle olur. Baska aklina yatacak bir dugun konsepti bulabilirsin. Ben bu durumda heralde ne sis yansin ne kebap derdim. Nisanlim annesini kaybetmis, hayatinin belki donum noktasi, oncelikli gorevim onun yaninda olmak olmali diye dusunurdum. Ama dugun konusunda kendi hayallerimi de yasamak isterdim. Calgi cenginin zaten modasi gecti coktan, bak sen arastir degisik bir dugun bul onu yap kendine, mesela prewedding yapip orda arkadaslarinla eglenceli gunler gecirebilirsin. Ama nisanlinin buruk hissetmeyecegi bir dugun olsun. Ben dugune hic karismadim mesela, hic umrumda degildi, tek hayalim uskudarda evlenmekti, ugrastim orda gun aldim nikahim orda oldu, gerisini erkek tarafi kafasina gore yapmis, umrumda olmadi inan.

Canım, sana erkek tarafı gelip de annesi Üsküdar'da bir hastanede vefat etti, o yüzden biz asla Üsküdar'da olsun istemiyoruz deseydi ne yapardın?

Çoğu kişi demiş ki düğün gereksiz zaten, vs vs.
Sizin için olabilir ama konu sahibi için olmayabilir.

Benim için de gelinlik çok gereksiz aslında, ben size gelinliksiz evlenin diyebilir miyim?

Her gelinin hayali farklıdır, kendinizi düşünerek yorum yapmayın lütfen. Biraz empati...

Bu durumda canim cok skilirdi ama tamam derdim. Belli etmemeye calisirdim uzuldugumu, ve tabi ki icimde kalirdi, ama dinlemeyip yapsam daha kotu hissederdim. Dusunun ki evleneli 10 yil olmus, dugununuzu dusununce bu da gerrksizmis aslinda veya soyle olsaymis demez misinizm insanin fikirleri de zamanla degisiyor, belki alternatifleri gorunce onun da hosuna giden bir sey cikacak, iki taraf da mutlu olacak, ben bunu demek istedim.

konustuk defalarca hemde ama benm hayalımdı hep cok ıstıyordum dıllere destan bır dugun cok zor benm durumum omur boyunca ıcımde bır heves olrak kalcak yapılmasa yapılsada ayrı bır dert

bılmıyorum benm halam dı olen nısanlımın annesı halam oluyo yabancı da degıl ama ne bılım 5 yıldır sevgılıydık nısanlandık ve ınan bırsuru hayalım vardı nısanda ıstegım gıbı olmadı zaten ya dugun de oölmasa nasıl kaldrabılırım k

Kuzenimin düğünü kız kardeşimin nişanı birer hafta araylaydı. Düğünden bir hafta önce diğer teyzemi kaybettik aniden. Her şey hazırdı tabii aylar öncesinden ama nişan iptal oldu düğün de teyzemin anısına mevlüt şekline çevrildi. Çalgı çengi kaybı olan birisi için fazla ağır gelir bunu kabul etmesini beklemeniz nişanlınıza haksızlık.

nısanlım halamın oglu yanı kınayı calgılı yapmk gıbı bırsey soz konusu degıl

niye kolay olmasın ya
önemli olan sevdiğin adamla evlenmek değil mi
bu kadar düğün de düğün demen bana sırf düğün yapabilmek için evleniyorsun'u düşündürttü
tabii ki öyle değildir yanlış anlama ama dışarıdan öyle hissediliyor
önemli olan senin ve nişanlının huzuru değil mi
millet yaptı ben yapmazsam içimde kalır diyosun ama o düğünde ısrarcı olur nişanlını üzer ve huzurunuzu kaçırırsan daha çok üzülürsün

ayrıca hakikaten dillere destan düğün yaptı mı ne olacak sanıyorsun
bizim düğünümüz gerçekten çok çok güzel oldu, herkes çok eğlendi, her evimize gelen düğünümüzü öve öve bitiremedi, biz konuşa konuşa dilimizde tüy bitti
hatta youtube'a bile koyduk videomuzu falan
eeeeee ne oldu şimdi?
hayat koşturması, geçim derdi, kızımızın sağlığı, bizim huzurumuz derken şimdi lafı bile geçmiyor ve bu dediğim max 1 sene sonra olan şey
bu da bizim ikimizin arasında olan
elalem için de sanıyorum ki 1 ay sonra unutulmuştur
kaldı ki üzerimize yapılab bikaç düğünden sonra milletin aklına bile gelmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…