Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Kuzenimin düğünü olacak ve ben nişanlığımı giymek istiyorum.
Ama tarlatanlı şekilde giyemem ve dolayısıyla eteğini değiştirmem lazım.
Etekte düzenleme yaptırmak istiyorum ama bir türlü nasıl yaptıracağıma karar veremiyorum.
Resmini ekliyorum.
Sizce alt eteği nasıl olursa güzel olur.
cnm tarlatanı çıkınca baya normal elbise gibi olur bence...onun için çok bi değişiklik yapmana gerek yok gibi..eteginin yandan toplayan bronşu çıkartınca nsl duruyor..yandaki bronşu çıkartıp bi kaç yerden hafif büzerek toplayabilirsin etegi..ayrıca etegin kumaşından küçük bi kol yapabilirsin..yada o renk tülden kol ek yapabilirsin..
cnm tarlatanı çıkınca baya normal elbise gibi olur bence...onun için çok bi değişiklik yapmana gerek yok gibi..eteginin yandan toplayan bronşu çıkartınca nsl duruyor..yandaki bronşu çıkartıp bi kaç yerden hafif büzerek toplayabilirsin etegi..ayrıca etegin kumaşından küçük bi kol yapabilirsin..yada o renk tülden kol ek yapabilirsin..
Tarlatanı çıkarınca etek hem çok uzun hem çok şekilsiz duruyor. Yandaki broşu çıkarttırıcam. Bikaç büzgü iyi fikir bir deneyeyim tutturarak. Teşekkürler
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Kuzenimin düğünü olacak ve ben nişanlığımı giymek istiyorum.
Ama tarlatanlı şekilde giyemem ve dolayısıyla eteğini değiştirmem lazım.
Etekte düzenleme yaptırmak istiyorum ama bir türlü nasıl yaptıracağıma karar veremiyorum.
Resmini ekliyorum.
Sizce alt eteği nasıl olursa güzel olur.
kısa giyebiliyorsan kısada çok güsel oluyor cnm. arkadaşımda kısaltıp giymişti çok hoş olmuştu. bence düşüncen çok hoş. dolap beklemektense böle değişik şekilde kullanmak değerlendirmek çok güsel...
eğer alt eteği üsttündeki organze gibi parlak değilse üzerinle uyuşmayabilir. çıkarmak yerine çiçeğini falan çıkartıp,organzeyle farklı bi model yaptırabilirsin. Ayrıca, eğer fotoğraftan çok farkın yoksa, ki giymeyi düşündüğüne göre hala içine girebiliyosun ve ben çok kilolu oldğnu düşünmüyorum. kısayı düşün bi derim canım... eminim yakışacaktır...yerimseniben
bence tarlatanı cıkartıp etek boyunu dız altında balon etek yapabılırsın bu yıl cok moda ama abartmadan balon yanı sadece etek ucu kısmına bıraz kabarık bıde broşu yana degılde daha ortala kı fark etsın