şu dediğinizde bir tezatlık var "rengi için" çok farklı fiyat verecekseniz, bu uzun ömürlü veya kaliteli olacağı anlamına gelmez
ama gerçekten kaliteli düzgün alalım diyip ciddi araştırıp öyle alacaksanız tabi o ayrı
bazı kişiler üst marka alır ya da yaygın markalarda bile hangi seri türkiye üretimi hangi seri çek üretimi hangisi almanyada oriinal üzetim bilerek seçerek alıyor mesela
ben hiçbir zaman bir miele makine almadım mesela çünkü kiracıyım, 3-5 seneye türkiyede yaşar mıyım onu bile bilmiyorum
miele alıp 3 katı fiyat vermek bana aşırı bir hayat kalitesi sunmayacak gibi hissediyorum (sunuyor mu?). zira evim muhitim filan da ona uygun değil. villada yaşarsam smeg miele franke alırım. şu anda gerek yok
ortalama markalarda da çoğu makine 8-10 senede çöp oluyor
ben çok dikkatli kullanırım ama bekarım ve ben ortalamadan fazla titizim
siz çocuk yapacaksanız, ortlamadan fazla titiz de değilseniz filan çocuklu evlerde eşya çok çabuk gidiyor, türkiyede insanlar çok sık taşınıyor illa bir sebep çıkıyor...taşınırken de eşyalar ölüyor.
mobilya konusunda zevkiniz uyuyor ama fiyatları mı beğenmiyor yoksa tamamen farklı tarzda şeyler mi bakıyorsunuz?