Aslında uç değil ama ben anne baba evinde biraz farklı büyüdüm her şeyin en iyisini kalitelisini alalım uzun ömürlü olsun mantığında oldu hep ailem bu nedenle mesela buzdolabı 60-70 bin olana bakıyorum 30-40a var ne gerek var rengi için o kadar vermeye diyor. Koltuk bakıyorum benim istediğim marka model 70 bin koltuk alt tarafı niye 40-50 dururken pahalısına bakıyorsun sırf o marka diye diyor bekar evimden olan eşyalarım var o zaman gel onları kullanalım diyorum ailem kaliteli almıştı çünkü onlar olmaz yeni almamız gerekli diyor hepsini de kendi almak istiyor bilmiyorum ne istediğini o da bilmiyor bence . Yordu ama beni.
gecinmeye gönlü yok bence
hep boyle inat midir?
insanlarin kendi fikri tabii ki olur ama bir orta noktada da bulusmak lazim.
bugun buna gereksiz diyor. yarin hamile kalip adi duyulduk iyi bir hastanede dogum yapmak isteyeceksin "arastirma hastanesinden iyisi mi var , kendin doguracagin cocuga 300 bin niye verelim oda otel gibi diye mi? o paraya gercek otelde tatil yapariz" diyecek, oyun grubuna yazdırmak isteyeceksin "ne anlayacak haftada bir saat etkinlikle sanatci mi olacak? degecek para olsa veririm, boş iş" diyecek. krese yazdirmak isteyeceksin "ucuz olanla bunun farki ne o paraya ne ogrenecek cocuk, altin alalim o paraya gelecekte harcasin daha mutlu olur" diyecek, ozel okulu dert, yuzme kursu dert...
yani bilmiyorum para esya halledilir ama uzlasmayi bilmeyip kendi dogrusunu savunan biriyle nasil olur, onu dusun.
bu arada ben de esinin kafasindayim. en iyi koltugu alip cay mi döküldü, pislendi mi, kedi mi tirmaladi derdine girip cocuk oldugunda ekstra stres olana kadar dhaa uygununu al tepe tepe kullan, isteyince yenile daha iyi. birseyi alirken genelde daha uygununu almak isterim, param varsa bile. belki ondan nisanliyken, evin esyalarini alirken vs hic sorun yasamadik

ama tabii herkesin hevesi farkli.
yerinizde olsam koltuk buzdolabi uzerinden degil de dedigim dedik olup hicbir onerine yaklasmamasi, kendi istedigi disinda herseye kapali olmasiyla ilgili bir konusma yapardim. bakalim anlayacak mj asil sorunu