- 11 Ağustos 2019
- 32
- 58
- 38
- 30
- Konu Sahibi degisikbirkadin
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl nişanlı kaldım.4 ay sonra boşandım.Kendını saklamak ısteyen ole guzel saklıokı.merhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
4 aydir tanidiginiz adamla nisan yapmayin. En azindan 1 yil olsun. 1 yil sonra nisanlanirsaniz 6 ay nisanli kalmaniz makul bir sure. Sevgililik suresi uzun olursa daha iyi.
Ben 1.5 sene nisanli kaldim uzatmayin b.ku cikar dediler ayrilirsiniz dediler dedilerde dediler sonuc suan evliyimmerhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
Ne kadar nişanlı kalırsanız kalın bazı şeyleri tecrübe etmek yeterli olmuyor.Aynı evde yaşayınca tanıyabiliyorsunuz tam anlamıyla.Ki insanlar sorunsuz giden evliliklerde bile yıllar sonra değişebiliyor.merhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
3-4 ayda ve yoğun bir görüşmeyse, az çok tanıyorsun...uzun nişan gerçekten hoş olmuyor, aileler beklenti içinde oluyor ve gençlerin kafasını karıştırıyorlar...yani sorun çıkaran aslında aileler oluyor...ama iş ciddiye bindiğinde, erkeğin yada kızın karekteri daha çok ortaya çıkıyor...ailesinin lafıylamı hareket ediyor, yoksa, kendi kararlarını kendimi veriyor...merhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
merhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
[/QUOTE
Hiç alakası Yok 6 ayda da akıllı olursan tanırsın. Evlendikten sonra da çıkacaktır birşeyler. Gözünü açarsan 1-2 ay içinde anlıyorsun Zaten. 2 yıl nişanlı kalıp ailesini çok az görenle 2 ayda sürekli görüşen aynıdır. Bu geçirdiğin zamana ve onlara sorduğun sorulara bağlı.
Cok tesekkur ederimSevgilidarkmore sizin yorumlarınızı , düşüncelerinizi çok beğeniyorum ve severek okuyorum ama bu konuda size ‘kısmi’ olarak katılıyorum :) evet 4 ay nişan için kısa bir süre hatta çok kısa ama bazen gerçekten insan ‘emin’ oluyor ya da ne olursa olsun yaşamak istiyor. Kimseye böyle yapın demiyorum ama eşim ile kasım 28’de tanıştık , 8 Nisan’da evlendik:) demem o ki bazen bu tarz şeyler gerçekten zaman ile alakalı değil.
1 yil nisanli kalininca mutluluk garanti miymiş :)) Onemli olan bireylerin hayata ayni yonden bakmasi, anlaşması. Zaman belirleyici degil. Ancak ailelerin de anlasmasi bi evlilikte olmazsa olmaz.merhaba arkadaşlar 4 aydır bir erkek arkadaşım var. yaşlarımız 24 ve 32. mesleğimiz aynı. ikimiz de olgun insanlarız ve ilk günlerimizden beri buluştuğumuz zaman günde 12-13 saat olmak üzere haftasonunu hep birlikte geçiriyoruz. yani 4 ay olmasına rağmen birbirimizi derinlemesine tanımaya çalıştık. şimdilik çok güzel gidiyor. aşk, sıcaklık, yakınlık bunlar kadar iş, güç, aile gibi mantıksal durumlar da cok uygun gibi geliyor. ama tabi henüz ben onun ailesiyle ya da o benim ailemle tanışmak üzere bir adım atmadık. o cok istekli ve aceleci yaşının da etkisi var. ama bugüne kadar hep böyle ima gibi ağız arama gibi oluyordu cünkü cok hoşlansam da evlilik ciddi mesele daha düşünmem diyordum. en son dün görüşmemizde eğer şartları oluşturursak önümüzdeki yaza evlenmek istediğini söyledi. ben de bu sefer direkt kapatmadım. yani çünkü gündüz 13 saat beraber zaman geçiriyoruz gece ayrılmak istemiyorum demek ki evlenmek için cok erken değil dedim kendi kendime. konuştuk artık aileler ile tanışmak için adım atarsak kışın nişanlanıp 6 ay falan nişanlı kalıp eylül gibi evleniriz dedi. aslında mantıklı geliyor 25 yasında olacağım. kafamı karıştıran tek şey ben her ne kadar uzun nişanlı kalmak istemesem de yaşça büyük iş arkadaşlarım/ablalarım mutlaka 1 yıl nişanlı kal diyorlar. burada gördüğüm kadarıyla evlenip değişen, ailesi manyak çıkan bir sürü insan var o yüzden iyice tanısam diyorum. ama nişanlılık cok saçma bir dönem ne sevglisin ne evli aileler her şeye karışıyor çok uzatma diyen de var. kafam cok karışık bu konuda. sevgilimi çok seviyorum. saçma sapan adetlerle ve süreçlerle ilişkimi yıpratmak istemiyorum. ama iyi de tanımak istiyorum. fikirlerinizi almak bana iyi gelecek teşekkür ederim şimdiden.
Çok doğru biz Yanyana masalarda çalıştık,ben dedim sürekli bir aradayız tanıdım, işyerinde tartışma oluyordu hemen kalkıp gidiyordu sorduğumda da ben alışkın değilim böyle tartışma ortamlarına diyordu , ne güzel dedim huzurlu bir evliliğim olur , evlendik her gün kavga gürültü, meğersem evleri de kavga gürültülüymüş babasının sevgilisi varmış annesi bıçak falan çekmiş, sivas zararlıydı bu arada1 yıl nişanlı kaldım.4 ay sonra boşandım.Kendını saklamak ısteyen ole guzel saklıokı.