• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız bu aldatma mı?

Bu kişi şimdiki kocanız mı?

Merhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
Aldatmak değil
Kızacak sorun çıkaracak bısey yok hakkınız yok sadece kırılabilir kiskanabilirsiniz

Kirginliginizi kendi icinizde yasayin

Bu 2022 yılında yaşadığınız kriz mi ?
Olaylar burda anlatıldığı gibiyse evet hafif görünüyor ve siz de takıntılı biri gibi görünüyorsunuz

Ama, 2022 yılındaki olaysa, adam başkasından etkilenmiş, siz kıskanmışsınız (haklı olarak ) adam kıskançlığınızı bahane etmiş, beni boğuyorsun demiş ve nikahınızı iptal etmiş, o kadar yalvarmanıza rağmen geri adım atmamış ve sizi yedekte tutmuş ?
Bundan dolayı barışacağımız belliydi diyorsunuz sanırım, çünkü ayrıyken iletişiminiz devam etmiş.
Sonra da siz haklı çıkmışsınız ve adam sizin kıskandığınız, rahatsızlık duyduğunuz o kadınla bir şeyler yaşamış.
Hatta kadın da gururuna yedirememiş ve hıncını sizden çıkarmış.

Arkadaşım, bu basit bir kıskançlık değil ki.
Eşiniz çok usta bir manipülator .
Hala ben boğdum ben kıskandım diye kendinizi suçluyorsunuz.

Olay öyle değil ama ,
Siz, sizi çok kolay gözden çıkaran, başkasına aklı kayabilen, sizi yedekte tutan ve hepsi için sizi suçlayan korkunç bi adamla evlisiniz.
Bu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..

Bu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..
Gerçekten öyle çok kötüyüm ki bilmiyorum bir yandan evlendikten sonra iyi birisi olması Bi yandan bu olaylar çok mutsuzum tek bildiğim o oda sürekli özür dileme modunda klasik erkek

Konuyu açtığının üstünden 3 sene geçmiş belki daha da eski bir mevzu. Sen bu kadar yıldır halen bu yüzden kavga mı ediyorsun adamla.
E pes. İyi sabır varmış, sana da yazık ömür boyu böyle yaşanır mı.
Madem bosanmayacaksın neden destek almıyorsun

Konuyu açtığının üstünden 3 sene geçmiş belki daha da eski bir mevzu. Sen bu kadar yıldır halen bu yüzden kavga mı ediyorsun adamla.
E pes. İyi sabır varmış, sana da yazık ömür boyu böyle yaşanır mı.
Madem bosanmayacaksın neden destek almıyorsun
Yani malesef ben, böyleyim bilmiyorum neden bu böyleyim sürekli egomla savaşıyorum

Merhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
Hayatında mıydınız ? Hayır ? Sevgili miydiniz ? Hayır özetle hayır aldatmak değil. Boşanma sebebi de değil.

Eski konularınızı hatırlıyorum.
Siz o adamla evlendiyseniz bu yaşadığınız tüm gelgitleri kabul etmişsiniz demektir zaten.
İçiniz almaz çünkü kendisi hiçbir bakımdan güvenilir biri değildi.
Evlenerek başınız göğe ermemiş belli ki.

Son düzenleme:
Düzgün anlatmamışsınız detay yok o yüzden yorum yapmak yanlış olur. Eski konunuzdaki kocanız ise üzerinden yıllar geçmiş. Boşanmayacaksanız da suyu bulandırıp durmayın

Son düzenleme:
Back
X