• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız bu aldatma mı?

Kız terapiyi de boşver oluruna bırak her şeyi bir sorun olursa ne yapacağını biliyorsun zaten sen yetişkin bir bireysin. Kendine eziyet etme. Senin hiç bir sorunun yok şuan güzel bir ailen var ve mutlu olmalısın çünkü bu olanlar senin sorunun değil🙏
Benimkide işte böyle sindirememe kadın ulaştı vs ya böyle egom gururum sarsıldı. Neden gizledin dediğim bile eşimin ilk dediği sen kaldıramazdın gururundan evlenmezdin korktum yeni bir hayata basladım. Bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum yada acıyla beslenen Birisi oldum iyice

olan siz ayrıyken olmuş , he ama barışacağınızı biliyorsa bir şey diyemem
amam tamamen bitti kafası ile yaptıysa bence takılmanız çok gereksiz çünkü o esnada adamın hayatında değilsiniz

Merhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
Bu konulara takıntılıysanız ayrıldığınız biriyle bir araya gelmemeniz gerekirdi? Siz evlenmeden önce ''biz ayrıyken hayatına biri girdi mi '' diye sordunuz mu?

aman yavrum kimse çekmez ama böyle insanı da ben de kıskancım ama tutuyorum kendımı adaı çok sıkarsan kaçar gıder
Valla işte nişanlıyken gitti boklar yiyip dönmüş hala aşamadık kdldd ve çevremdeki herkes cok abarttığımı söylüyor ben neden böyleyim bilmiyorum da yanlış mı büyüdüm üretim mi sıkıntılı bilmiyorum

Bu 2022 yılında yaşadığınız kriz mi ?
Olaylar burda anlatıldığı gibiyse evet hafif görünüyor ve siz de takıntılı biri gibi görünüyorsunuz

Ama, 2022 yılındaki olaysa, adam başkasından etkilenmiş, siz kıskanmışsınız (haklı olarak ) adam kıskançlığınızı bahane etmiş, beni boğuyorsun demiş ve nikahınızı iptal etmiş, o kadar yalvarmanıza rağmen geri adım atmamış ve sizi yedekte tutmuş ?
Bundan dolayı barışacağımız belliydi diyorsunuz sanırım, çünkü ayrıyken iletişiminiz devam etmiş.
Sonra da siz haklı çıkmışsınız ve adam sizin kıskandığınız, rahatsızlık duyduğunuz o kadınla bir şeyler yaşamış.
Hatta kadın da gururuna yedirememiş ve hıncını sizden çıkarmış.

Arkadaşım, bu basit bir kıskançlık değil ki.
Eşiniz çok usta bir manipülator .
Hala ben boğdum ben kıskandım diye kendinizi suçluyorsunuz.

Olay öyle değil ama ,
Siz, sizi çok kolay gözden çıkaran, başkasına aklı kayabilen, sizi yedekte tutan ve hepsi için sizi suçlayan korkunç bi adamla evlisiniz.

Nişan attığınız dönemde gerçekleşmiş bir olay. Belki de size duyduğu öfkeyi ancak bu şekilde bastırabilirdi, çünkü siz de kıskançlıklarınızla bastırmışsınız. Olay daha da farklılaşmış; işin içine yara bandı devreye girmiş. Malesef yapışık bulaşık bir yara bandı çıkmış şansınıza. Başkası olsa ohh kurtuldum belliydi zaten eskisine döneceği derdi ve sizin de ruhunuz duymazdı. Ama olmuş işte, hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz malesef.

Bu 2022 yılında yaşadığınız kriz mi ?
Olaylar burda anlatıldığı gibiyse evet hafif görünüyor ve siz de takıntılı biri gibi görünüyorsunuz

Ama, 2022 yılındaki olaysa, adam başkasından etkilenmiş, siz kıskanmışsınız (haklı olarak ) adam kıskançlığınızı bahane etmiş, beni boğuyorsun demiş ve nikahınızı iptal etmiş, o kadar yalvarmanıza rağmen geri adım atmamış ve sizi yedekte tutmuş ?
Bundan dolayı barışacağımız belliydi diyorsunuz sanırım, çünkü ayrıyken iletişiminiz devam etmiş.
Sonra da siz haklı çıkmışsınız ve adam sizin kıskandığınız, rahatsızlık duyduğunuz o kadınla bir şeyler yaşamış.
Hatta kadın da gururuna yedirememiş ve hıncını sizden çıkarmış.

Arkadaşım, bu basit bir kıskançlık değil ki.
Eşiniz çok usta bir manipülator .
Hala ben boğdum ben kıskandım diye kendinizi suçluyorsunuz.

Olay öyle değil ama ,
Siz, sizi çok kolay gözden çıkaran, başkasına aklı kayabilen, sizi yedekte tutan ve hepsi için sizi suçlayan korkunç bi adamla evlisiniz.
Ayy bu umuda yolculuk muş yaa ben şok:rolleyes:

Ayy bu umuda yolculuk muş yaa ben şok:rolleyes:

İşsiz güçsüz olunca üşenmedim baktım eski konularına da, çok haklı atlatamamakta konu sahibi.
Olay basit bir ayrıyken araya 3. kişinin girmesi değil ki, adam direkt diğer kadın için nikahı iptal etmiş.
Gönlünü eylemiş konu sahibine geri dönmüş.
Başka bi konusunda da boşandım başkasıyla evlendim falan demiş, devrelerim yandı.

İşsiz güçsüz olunca üşenmedim baktım eski konularına da, çok haklı atlatamamakta konu sahibi.
Olay basit bir ayrıyken araya 3. kişinin girmesi değil ki, adam direkt diğer kadın için nikahı iptal etmiş.
Başka bi konusunda da boşandım başkasıyla evlendim falan demiş, devrelerim yandı.
Valla bravo sizi tebrik ediyorum.
Ama biliyorum umuda yolculuk az çok hatırlıyorum haklısınız.
Takıntı kronikleşmiş durumda. Tedavi alması gerekiyor
Fakat ana karakteri değişen, benzer senaryolar turetmesi daha karmaşık bir durum olduğunu gösteriyor.

En iyisi boşanmak mı o zaman

En iyisi boşanmak mı o zaman

Sizin bu adama güveniniz daha en baştan kırılmış bir kere.
Size dönüp , sizi tercih edince bir an mutluluk sarhoşu olup evlendiniz siz de sanırım.
Ama bu yaşananlar arka planda işleyip duruyor, baksanıza yıllar geçmiş hala gündeminizde.
Sağlığınızı etkiliyor artık bu durum.
Size boşanın diyemem ama 2 seçenek var, ya gerçekten unutup şimdiye odaklanacaksınız, aşamıyorsanız da (ki ben de aşamam böyle bir güvensizliği) ayrılıp yolunuza bakacaksınız.

Sizin bu adama güveniniz daha en baştan kırılmış bir kere.
Size dönüp , sizi tercih edince bir an mutluluk sarhoşu olup evlendiniz siz de sanırım.
Ama bu yaşananlar arka planda işleyip duruyor, baksanıza yıllar geçmiş hala gündeminizde.
Sağlığınızı etkiliyor artık bu durum.
Size boşanın diyemem ama 2 seçenek var, ya gerçekten unutup şimdiye odaklanacaksınız, aşamıyorsanız da (ki ben de aşamam böyle bir güvensizliği) ayrılıp yolunuza bakacaksınız.
Teşekkür ederim

Eee normal, 3 ayda hemmen mi bulmuş diğer kadın muhtemelen yedekte tuttuğu veya sevgiliyken flört ettiği biridir.

Back
X