• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız bu aldatma mı?

Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.

Yıllar önce de siz ayrıyken olan birşey için konu açmışsınız. Üstelik sebep olarak sizin kıskançlıklarınız yüzünden bunaldığını söylemiş.
Yani o zaman da kabullenmişsiniz bazı şeyleri ve yıllar sonra tekrar öfke patlaması yaşayıp tekrar konu açıyorsunuz.
Bence sizin psikolojiniz normal değil, destek alın. Bu şekilde dünyanın en mükemmel adamıyla da evlenseniz kaçırırsınız
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da...

Bizimkide aslında sizinki gibi tek fark kadın ulaştı bana evlendikten sonra. O günden beri de ben sürekli huzursuzum yani bilmiyorum sizin gibi olgun düşünemiyorum hayatta
ama sizde adam gizlemis sen ayrılırsın diye . bizde ben ya da esim hic umursamadik bile. o da duysa umursamaz, canını sıkmaz taniyorum onu.
ayriyken sansini baskalariyla denemesi degil de bunu gizlemesi büyük bir olay. ayrilacagin kadar büyükse bu senin icin soyleseydi de ayrilsaydin.
ayni sey onun basina gelse, bir erkek arayip "karin yalanci benle beraberdi o donem" dese esinin tepkisi ne olurdu? "ayrilirsin diye soylemedim" desen sana kirici laflar etmez miydi?

bir de kadin tam olarak ne dedi?
ne zaman beraberlermis?
esinin senden gizledigine nasil emin? konusmuslar demek ki . cunku esin "senden sonra birileriyle konusmaya calistim olmadi, kimse sen gibi degil, dünya gelsin sen yoksan tadi yok" falan diye ayak yapabilirdi o zaman yalan soylemis olmazdi. bu kadin nereden biliyor esinin boyle konuşmadığını ve senden gizledigini?

Anlıyorum seni yani şuan resmi evli olduğun kişi senden sonra başkasıyla konuşup bunu sana demeyip senle evlenmiş üstüne. Bu da yalancı da değil de bişeyler sakladığı anlamına geliyor. Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu ayrıntılı bir şekilde. Görüştüğü kadın neden size yazıyor amacı neymiş yani bunu öğrenip boşanmanızı mı istiyor. Siz ne cevap verdiniz ?
Kadının derdini bende anlamadım sadece ulaştı kusursuz sandığın kocan gerçekleri anlatsın aksam tarzında birşey yazdı daha yeni evliydik. Sonra aksam oldu tabi kavga kıyamet cok büyüdü olay tek açıklaması boşluktaydım cinsel lik olmamış ama tabi öpüşme vs olmuş sana çok kızgındım sacma sapan hareket ettim korktum söyleyemedim evlenmezdin vs dedi kadına da ben birşey diyemedim açıkcası bir daha da rahatsız etmedi. Olayın üstünden çok zaman geçti ama sürekli aklımda saçkıran olacak kadar da taktım kafama. Bu konu dısında hiç bir sorunumuz yok atlatamıyorum nedense hep kafamda şey var biz barışacaktık biliyordu nasıl yapar diyorum. Egom ve gururum sarsıldı açıkcası

Ayrıyken olmuş yani bence sizin kafanızdan atamadığınız şeyler var ve bu sizin psikolojiniz ile alakalı adamla değil

Kadının derdini bende anlamadım sadece ulaştı kusursuz sandığın kocan gerçekleri anlatsın aksam tarzında birşey yazdı daha yeni evliydik. Sonra aksam oldu tabi kavga kıyamet cok büyüdü olay tek açıklaması boşluktaydım cinsel lik olmamış ama tabi öpüşme vs olmuş sana çok kızgındım sacma sapan hareket ettim korktum söyleyemedim evlenmezdin vs dedi kadına da ben birşey diyemedim açıkcası bir daha da rahatsız etmedi. Olayın üstünden çok zaman geçti ama sürekli aklımda saçkıran olacak kadar da taktım kafama. Bu konu dısında hiç bir sorunumuz yok atlatamıyorum nedense hep kafamda şey var biz barışacaktık biliyordu nasıl yapar diyorum. Egom ve gururum sarsıldı açıkcası
Ayrılık süreniz ne kadardı ben kaçırmış olabilirim yazdıysanız. Yani başka biriyle cinsellik olmasa da öpüşmüş bu da cinsellik değil mi ? Bunu eşiniz mi dedi kadın mı doğruluğundan emin olamadım. Eğer çok kısa sürede bunlar yaşandıysa o zaman neden sizle evlenmek istemiş bu adam. Evlilik bir ciddiyet meselesi bence. Madem evlilik istiyorsun nişan attığın kızı unutamadın ne diye başka kızla görüşüyorsun adam.
Kafama takılan soru kadın eşinizin bunu size söylemediğini nerden biliyor ?

Ayrılık süreniz ne kadardı ben kaçırmış olabilirim yazdıysanız. Yani başka biriyle cinsellik olmasa da öpüşmüş bu da cinsellik değil mi ? Bunu eşiniz mi dedi kadın mı doğruluğundan emin olamadım. Eğer çok kısa sürede bunlar yaşandıysa o zaman neden sizle evlenmek istemiş bu adam. Evlilik bir ciddiyet meselesi bence. Madem evlilik istiyorsun nişan attığın kızı unutamadın ne diye başka kızla görüşüyorsun adam.
Kafama takılan soru kadın eşinizin bunu size söylemediğini nerden biliyor ?
Valla kadın eğer evlenmeden önce gelseydi iyi niyetinden emin olurdum büyük ihtimalle akıllı kocam onunda duygusuyla attı kenara sonra benle evlendi kadında intikam aldı aklınca bence kocamda sözde cok sevdiği karısıyla yeni bi hayata basladı. Ama tabikide bende hayatı zindan ediyorum uzun süredir. Dün gece gene cok büyük Bi lkavvga ettik size sormak istedim. Yani bilmiyorum silebilir miyim açıkcası bende yoruldum böyle yaşamaktan.

Sonrasında konuşma olmadıysa bu kadın durdu durdu da neden evlendikten sonra size ulaştı.
Muhtemelen görüşme devam ediyordu eşiniz artık gorusmeyelim diyince bu da direk size ulaştı.
Velev ki böyle, sonuçta siz evliliğinize devam ediyorsunuz.
Eğer aşamiyorsanız terapi almayı deneyin derim.
İleride daha büyük bir sorun olarak çıkar karşınıza.
Her bı de kocanın muhteşemi olmaz:KK59:
Ama kadın muhteşem bir ayrintidir :rapci:

Valla kadın eğer evlenmeden önce gelseydi iyi niyetinden emin olurdum büyük ihtimalle akıllı kocam onunda duygusuyla attı kenara sonra benle evlendi kadında intikam aldı aklınca bence kocamda sözde cok sevdiği karısıyla yeni bi hayata basladı. Ama tabikide bende hayatı zindan ediyorum uzun süredir. Dün gece gene cok büyük Bi lkavvga ettik size sormak istedim. Yani bilmiyorum silebilir miyim açıkcası bende yoruldum böyle yaşamaktan.
Yani neden kavga ediyorsunuz her hareketi size batıyor gibi mi geliyor bu olaydan sonra ? Eşiniz ne diyo bu duruma hala iletişim halinde olmadığından emin misiniz? Çünkü kadın evlendiğini bile bile inat uğruna yazmış size. Yani bunu herkes yapmaz açıkçası kafayı takmış resmen eşinize sizi bulup yazmış hiç normal gelmedi bana. Kafanıza bu kadar takmamaya çalışın kendinize yazık edersiniz.

Sonrasında konuşma olmadıysa bu kadın durdu durdu da neden evlendikten sonra size ulaştı.
Muhtemelen görüşme devam ediyordu eşiniz artık gorusmeyelim diyince bu da direk size ulaştı.
Velev ki böyle, sonuçta siz evliliğinize devam ediyorsunuz.
Eğer aşamiyorsanız terapi almayı deneyin derim.
İleride daha büyük bir sorun olarak çıkar karşınıza.
Her bı de kocanın muhteşemi olmaz:KK59:
Ama kadın muhteşem bir ayrintidir :rapci:
Kadında söylüyor sonrasında konuşma olmadığını zaten neden evlilikten sonra ulaştın dediğimde canım öyle istedi diyor. Yani kadında bana düşman gibi davrandı iyi davranmadı. Kocamda muhteşem derken bu konu dısında evlilik içinde iyi bir adam onu kastetmiştim aslında. Düşünür ilgi gösterir çabalar bakar vs tek konumuz bu onu anlatmak istemiştim aslında

Yani neden kavga ediyorsunuz her hareketi size batıyor gibi mi geliyor bu olaydan sonra ? Eşiniz ne diyo bu duruma hala iletişim halinde olmadığından emin misiniz? Çünkü kadın evlendiğini bile bile inat uğruna yazmış size. Yani bunu herkes yapmaz açıkçası kafayı takmış resmen eşinize sizi bulup yazmış hiç normal gelmedi bana. Kafanıza bu kadar takmamaya çalışın kendinize yazık edersiniz.
Sürekli bu konuyu açıyorum baska bir kavga konumuz yok.

Yakın çevremden bir arkadasım şahit herşeye oda sizin gibi eskide kaldı ayrıydnız diyor ama tabiki benim beynim böyle düşünmüyor. Çok üzülüyorum bir yandan dün ilk defa eşime de üzüldüm çünkü Baska konumuuzda yok kavga acaba ben mi Baska yolu seçmem laızm diye düşünüp yazdım size

Sürekli bu konuyu açıyorum baska bir kavga konumuz yok.
Yani sizde haklısınız ne diyeyim ki. Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz de sürekli bu konuyu açardı. Çözüm yolu bulmaya çalışın bence. İsterseniz destek alın. Benim tecrübelerime göre böyle şeyler hiç bir zaman unutulmuyor sadece unutmuş gibi yapıyoruz hepsi bu.

Yakın çevremden bir arkadasım şahit herşeye oda sizin gibi eskide kaldı ayrıydnız diyor ama tabiki benim beynim böyle düşünmüyor. Çok üzülüyorum bir yandan dün ilk defa eşime de üzüldüm çünkü Baska konumuuzda yok kavga acaba ben mi Baska yolu seçmem laızm diye düşünüp yazdım size
Canım şimdi bu konu yüzünden başka yol seçilmez diye düşünüyorum. Millet neler neler çekiyor maddi sorunlar, ilgisizlik, borç batağı, ailevi sorunlar, aldatma neler neler. Konuyu bir süre kapatın bence ha eğer o kadın tekrar yazarsa ederse sorun edebilirsiniz demek ki devam eden şeyler var diye düşünün. Ama şimdi kafanızı boşaltın bence

Yani sizde haklısınız ne diyeyim ki. Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz de sürekli bu konuyu açardı. Çözüm yolu bulmaya çalışın bence. İsterseniz destek alın. Benim tecrübelerime göre böyle şeyler hiç bir zaman unutulmuyor sadece unutmuş gibi yapıyoruz hepsi bu.
Büyük ihtimalle böyle olacak keşke hiç ulaşmasaydı bende asla sormamıştım baslarken cünkü böyle birşey beklemezdim. Zaten eskiden çok kıskanc birisiydim bu tavırlarım geçti zor da olsa kendimi eğittim. Ama bazende çok üzülüyorum kendime de ona da zindan ediyorum evlendiğimizden beri bir hatasıda yok başka. Yada ben neden hayatta hep birşeyleri gidip terapiyle düzeltiyorum. Çok mu yanlış büyütüldüm bilmiyorum

Kadında söylüyor sonrasında konuşma olmadığını zaten neden evlilikten sonra ulaştın dediğimde canım öyle istedi diyor. Yani kadında bana düşman gibi davrandı iyi davranmadı. Kocamda muhteşem derken bu konu dısında evlilik içinde iyi bir adam onu kastetmiştim aslında. Düşünür ilgi gösterir çabalar bakar vs tek konumuz bu onu anlatmak istemiştim aslında
Anlıyorum canım ben sizi zaten sizin kocanız için söylemedim genel bir söylem benimki.

Eğer eşinden memnunsan sürekli bu konu için kavga cikarman adamı da delirtir.
Madem olmuş bitmiş bir şey diyorsun. Madem devam ediceksin O zaman hem kendine hem eşine evi zindana çevirme derim.

Anlıyorum canım ben sizi zaten sizin kocanız için söylemedim genel bir söylem benimki.

Madem olmuş bitmiş bir şey diyorsun. Madem devam ediceksin O zaman hem kendine hem eşine evi zindana çevirme derim.

Sanırım en iyisi gene terapi yani gerçekten kendimdende sıkıldım dün gece yatarken ilk defa keşke ölsem diye düşündüm

Büyük ihtimalle böyle olacak keşke hiç ulaşmasaydı bende asla sormamıştım baslarken cünkü böyle birşey beklemezdim. Zaten eskiden çok kıskanc birisiydim bu tavırlarım geçti zor da olsa kendimi eğittim. Ama bazende çok üzülüyorum kendime de ona da zindan ediyorum evlendiğimizden beri bir hatasıda yok başka. Yada ben neden hayatta hep birşeyleri gidip terapiyle düzeltiyorum. Çok mu yanlış büyütüldüm bilmiyorum
Kız terapiyi de boşver oluruna bırak her şeyi bir sorun olursa ne yapacağını biliyorsun zaten sen yetişkin bir bireysin. Kendine eziyet etme. Senin hiç bir sorunun yok şuan güzel bir ailen var ve mutlu olmalısın çünkü bu olanlar senin sorunun değil🙏

Back
X