Nişanlılık ve süresi hakkında ?

Boyle seylerin zamani olmaz karsindakinden eminsen ailenle tanistir sende onun ailesiyle tanis daha sonra hersey yolunda giderse nisan yaparsin. Nisanlanip ayrilmakta dunyanin sonu degil korkmayin nisan surecindede tanimaya devam edersin. Ailesinin agzinin icinemi bakiyor cimrimi mesela bunlar en onemli unsurlar bunlari anlamaya calisirsin. Bende esimle bir yil icinde tanistim ve evlendim daha kisa surede bile evlenebilirdik cunku cok emindik hemen evlenmeye karar verdik allaha sukur cocugumuznoldu 4 yildir evliyiz. Zamana takilmayin eminmisiniz adamdan once ona bakin sonra ailesiyle tanisip onlarin aile iliskilerini tanimaya calsiin ve evlilige dair konusun. Aile meselelrini en onemlisi konusun yani gidip gelme karsima vs vs

4 ayda aileler dahil olunca isin tum buyusu romantikligi gitmeyecek mi,
bence biraz daha uzun tutun bu ailesiz zamanlarinizi

Açıkçası ben biraz daha sevgili olmanın keyfini çıkarır. Yaz'a nişan yapar sonraki yaza da düğünü ayarlardım. Tüm herşeyi 6-7 aya sıkıştırmazdım. Sonuçta ev, eşya, düğün vb. hepsi ayarlanmak zorunda..

4ay birbirinizi tam anlamıyla tanımak için çok erken değilmi? En azından 1 sene konuşsanız sonra nişan yapıp fazla uzatmadan evlenirdiniz, bende nişanlılık döneminin çok uzun olması taraftarı değilim işin cıvkı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…