- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Sen isteyince tepskisi sert olursa ve seni kirarsa daha cok üzülürsün .. sen degilde baska birisi ona bunu yapmasi gerektigini hatirlatsaNişanlıma yazacağım şey harçlık mevzusu
Maalesef yok . Tek ben diyebilirimSen isteyince tepskisi sert olursa ve seni kirarsa daha cok üzülürsün .. sen degilde baska birisi ona bunu yapmasi gerektigini hatirlatsavarmi oyle ona yakin anlastigin birisi
Ben çalışmıyorum ona da izin vermiyorsiz calisiyor musunuz yoksa heves edip almis olmak icin mi istiyorsunuz
Çalışmama izin vermiyorGit bi ise gir çalış elalemin adamina el acmaktansa.. Bugun bunu diyen yarın senin hangi ihtiyacini alir orasida muallak tabi
Çalışmıyorsan ve çalışmana da karşı geliyorsa sana yardımcı olmak zorundaBen çalışmıyorum ona da izin vermiyor
Ailen yapsın havasında sanki öyle hissettiriyor bana. Sizce arkadaşım üzerinden ona mesaj yazayım mı arkadaşımı örnek göstererekÇalışmıyorsan ve çalışmana da karşı geliyorsa sana yardımcı olmak zorunda
Ohoooo bizim oralarda ne emmeye ne gommeye geliyo derler. O zaman pasa pasaa alsin istekleriniÇalışmama izin vermiyor
evlenince de bana neden soruyorsun git al demez umarım. calismak istiyorum de hayir derse ihtiyaclarimi.nasil karsilayim dersin direk soyleyemiyorsanBen çalışmıyorum ona da izin vermiyor
Ailen yapsın havasında. Sizce dediğim gibi arkadaş üzerinden örnek vererek anlatayım mıOhoooo bizim oralarda ne emmeye ne gommeye geliyo derler. O zaman pasa pasaa alsin isteklerini
Ailemi öne sürer onlar karşılasın derevlenince de bana neden soruyorsun git al demez umarım. calismak istiyorum de hayir derse ihtiyaclarimi.nasil karsilayim dersin direk soyleyemiyorsan
Çalışmak istiyorum şurada şöyle bir iş varmış de gir konuya o da muhtemelen ben izin vermiyorum diyecek o zaman sende ben ailemin eline bakmak istemiyorum bir şey görüyorum alamıyorum sende yardımcı olmuyorsun ne yapayım ben diyerekten başla devamı gelir bence ama keşke ayaklarının üzerinde durabilsenAilen yapsın havasında sanki öyle hissettiriyor bana. Sizce arkadaşım üzerinden ona mesaj yazayım mı arkadaşımı örnek göstererek
Çalışıyordum hemde güzel bir yerde yine beni ordan çıkaran kendi olduÇalışmak istiyorum şurada şöyle bir iş varmış de gir konuya o da muhtemelen ben izin vermiyorum diyecek o zaman sende ben ailemin eline bakmak istemiyorum bir şey görüyorum alamıyorum sende yardımcı olmuyorsun ne yapayım ben diyerekten başla devamı gelir bence ama keşke ayaklarının üzerinde durabilsen
O zaman sana yardımcı olmak zorunda evlenmeden böyleyse evlendikten sonra düşünemiyorum onuÇalışıyordum hemde güzel bir yerde yine beni ordan çıkaran kendi oldu
Bunu şimdi okuyorum pardon.Çalışmama izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?