Nişanlılık...

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
Merhaba..

daha önce de konu açtım hatırlayanlar vardır belki..

kısaca tekrar bahsetmem gerekirse nişanlımla aramız çok kötü. Ben artık ona olan iyi düşüncelerimi de kaybetmeye başladım..

bizim ilişkimiz görücü usulü gibi oldu. Tanışmak istedi aileler geldi gitti tabi biz bu arada hep görüştük. Fikirlemiz uyuştu sözlendik. İşten çıkardılar onu. Nişanı iş bulup kendini toplayınca yapalım dedim kabul etmedi hemen nişan istedi o şekilde nişan yaptık. Düğün de ilk zamanlar hep yaz sonu dedi. Ev konusu falan hepsi en baştan konuşuldu. Neyi nasıl yapacağını hep anlattı. (bu anlattıklarımı lütfen para pul konusu sanıp yorum yapmayın. Benim derdim o değil)

ama iş ciddiyete binince her şey değişti. O en başta söylenen her şey uçtu gitti. Onu yapamam, bunu yapmıycam diyen biri geldi.

Konu burada neyi yapıp neyi yapamayacağı değil. En başta göz boyama yapılıp her şey atılıp tutuldu, şimdi gerçekten bişeyler yapılması gereken zaman gelince bambaşka bir insan oldu çıktı. Ben kendimi bu konuda kandırılmış hissediyorum haksız mıyım?

Ayrıca hala kendine düzenli bir iş bulmadı. Sınavlara girmesi gerekiyordu, ertelenmiş ve bunu bana kendisi söylemedi hiç. Ben internetten kendim gördüm. Benimle bir şey paylaşmıyor. Aramızda iletişim yok denecek kadar az.. Ailem de artık ona karşı değişmeye başladı. Benim üzüldüğümü gördükçe onlar daha çok üzülüyorlar.

Ve şunu da belirtmek isterim. Önceki konularımda bahsetmiştim hep. Bana karşı hiç saygılı davranmıyor. Bağırmak olsun, kale almamak olsun..

Kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum. Lütfen nasıl davranmam gerektiğini tecrübelerinizle anlatın..

uzun oldu kusura bakmayın..

yol yakınken ayrılın evlenince daha büyük sıkıntılar sizi bekliyor olacak..
beni de düşünderen bu zaten evlenince düzelir mi daha mı kötü olur?

Ona karşı duygusal bir şey hissediyor musunuz peki?
bağırmak kale almamak çok ciddi bir sorun bence
seviyorum tabi ki ama benim kendimi iyi hissetmem mutlu olmam ona olan sevgimden önce geliyor..
kimse düşünmese de ben kendimi düşünmek zorundayım öncelikle..

canım adam zaten baştan göstermiş yüzünü seni dinlemiyor ki
nişanı iş bulunca yapalım diyorsun hayır diyor
evlenceğiniz zamanı nasıl yapacağını anlatıyor maddi el vermiyor
anladığım kadarıyla iş bulmak için bir çabası yok
çok yorulursun değiştirmek için uğraşma
ya bu adamı böyle kabul edersin yada nişanı atmanı tavsiye ederim

Belki evleneceği için psikolojik olarak soyutlamaya çalışıyodur kendini herşeyden , konuşmak anlatmak paylaşmak istemiyodur. Bizde buna benzer bi dönemden geçtik ama hiç bir şekilde bağırmak,kaale almamak yada kötü bi huyu yoktu yine konuşuyoduk fakat evlilik muhabbeti yapmıyorduk yapınca geriliyodu aramız,çok şükür atlattık o dönemleri yaklaşık 1,5 ay snra evleniyoruz hayırlısıyla.Sizde bi yerde oturup açık açık konuşsanız güzel olur bence.
Sevgiler

asla düzelmez çocuk olunca düzelir evlenince düzelir diye herşeyi erteleyen insanların başlarına hep daha kötüleri geliyor..

bak canım bir adam iyi bir insansa iyi eş olur iyi bir kocaysa iyi bir baba olur.. yani en başta kötü olup sonra çılgınca düzelen ben hiç görmedim..
ama bu sana en baştan göstermiş kendini boşuboşuna bir hayalin peşinde koşup hayatını karartma.

bak burada çok konu var evlenince şöyle değişti böyle oldu diye halbuki nişnalıyken adamlar belli ediyor kendini.. görmek isteyene tabi.

evet çabası yok gerçekten. onda bizim evliliğimizle geleceğimizle ilgili bir çaba göremiyorum. çünkü bu işler öyle damdan düşer gibi olmuyor. bende çalışıyorum aldığım maaşın yarısından fazlasını hep çeyize harcıyorum. kendime hiçbir şey yapmıyorum gezmeyi tozmayı bile gözüm görmüyor? neden evlenicem ve bunları yapmam lazım. ben bunun bilincindeyim hevesliyim ama aynı şeyi onda göremiyorum. insanlar soruyo ne zaman düğün cevap veremiyorum. herkes biliyordu çünkü yaz sonu olacağını ama ortada hiçbir şey yok..

hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza..
bende hep diyorum inanın gel otur biraz konuşalım ne nasıl olacak bir konuşalım sorunları çözelim. ama yok gelmiyor. geldiğinde ben konuyu açsam arkasına bakmadan bırakıp beni kaçıp gidiyor..

haklısınız ve işin kötüsü bunları bende biliyorum aslında ama kabul etmek canımı yakıyo..

seviyorum tabi ki ama benim kendimi iyi hissetmem mutlu olmam ona olan sevgimden önce geliyor..
kimse düşünmese de ben kendimi düşünmek zorundayım öncelikle..

görücü usulu olunca, bu kabalıklarınıza rapmen birşey hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istedim.
bağırmasıyla, kabalığıyla kabul edeceksen, evlenince bunları sorun etmeyeceksen buyur evlen

Kangren olmus bir iliski. Kurtulacak tarafi yok maalesef. Neresinden tutsan elinde kalir.
Ileride bosanayim mi bosanmayayim mi diye dusunecegine simdiden bitsin daha iyi.
evet elimde kalıyor her şey..
bitecek onu görüyorum hala buraya bile yazarak aslında çıkış yolu arıyorum farkındaysanız ama sanırım gerçekten bir çıkış yok..

görücü usulu olunca, bu kabalıklarınıza rapmen birşey hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istedim.
bağırmasıyla, kabalığıyla kabul edeceksen, evlenince bunları sorun etmeyeceksen buyur evlen
benim kabalığım mı anlamadım özür dilerim

evet elimde kalıyor her şey..
bitecek onu görüyorum hala buraya bile yazarak aslında çıkış yolu arıyorum farkındaysanız ama sanırım gerçekten bir çıkış yok..
Bemce cikis aramayin. Ancak kendinizi yipratir uzersiniz. Bir cikis yolu bulursun ee sonrasi ?
Gecici bir cozum olur adami bastan asagi degistiremezsin. Butun yuk sende olur.

Yol yakınken ayrıl. İşi olmadan nişana zorlamak neden? Kale almamak nedir ya. Be sanıyor kendini. Bulunmaz hint kumaşımı. Kardeşim ayrıl gitsin.

Ne demek, yalan var ortada; söz verip, sözünü tutmayan, hatta çabalamayan bir "adam"
Bir de bana saygısı yok, bağırıyor, hakaret ediyor diyorsunuz.

Yol ver gitsin. Kendini üzdüğüne değer mi?

Ne demek, yalan var ortada; söz verip, sözünü tutmayan, hatta çabalamayan bir "adam"
Bir de bana saygısı yok, bağırıyor, hakaret ediyor diyorsunuz.

Yol ver gitsin. Kendini üzdüğüne değer mi?

üzüldüğüme değmiyor evet. bazı şeyleri açık açık söyleyip bitirmenin vakti geldi ve geçiyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…