- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
-
beni de düşünderen bu zaten evlenince düzelir mi daha mı kötü olur?yol yakınken ayrılın evlenince daha büyük sıkıntılar sizi bekliyor olacak..
seviyorum tabi ki ama benim kendimi iyi hissetmem mutlu olmam ona olan sevgimden önce geliyor..Ona karşı duygusal bir şey hissediyor musunuz peki?
bağırmak kale almamak çok ciddi bir sorun bence
beni de düşünderen bu zaten evlenince düzelir mi daha mı kötü olur?
seviyorum tabi ki ama benim kendimi iyi hissetmem mutlu olmam ona olan sevgimden önce geliyor..
kimse düşünmese de ben kendimi düşünmek zorundayım öncelikle..
canım adam zaten baştan göstermiş yüzünü seni dinlemiyor ki
nişanı iş bulunca yapalım diyorsun hayır diyor
evlenceğiniz zamanı nasıl yapacağını anlatıyor maddi el vermiyor
anladığım kadarıyla iş bulmak için bir çabası yok
çok yorulursun değiştirmek için uğraşma
ya bu adamı böyle kabul edersin yada nişanı atmanı tavsiye ederim
Belki evleneceği için psikolojik olarak soyutlamaya çalışıyodur kendini herşeyden , konuşmak anlatmak paylaşmak istemiyodur. Bizde buna benzer bi dönemden geçtik ama hiç bir şekilde bağırmak,kaale almamak yada kötü bi huyu yoktu yine konuşuyoduk fakat evlilik muhabbeti yapmıyorduk yapınca geriliyodu aramız,çok şükür atlattık o dönemleri yaklaşık 1,5 ay snra evleniyoruz hayırlısıyla.Sizde bi yerde oturup açık açık konuşsanız güzel olur bence.
Sevgiler
asla düzelmez çocuk olunca düzelir evlenince düzelir diye herşeyi erteleyen insanların başlarına hep daha kötüleri geliyor..
bak canım bir adam iyi bir insansa iyi eş olur iyi bir kocaysa iyi bir baba olur.. yani en başta kötü olup sonra çılgınca düzelen ben hiç görmedim..
ama bu sana en baştan göstermiş kendini boşuboşuna bir hayalin peşinde koşup hayatını karartma.
bak burada çok konu var evlenince şöyle değişti böyle oldu diye halbuki nişnalıyken adamlar belli ediyor kendini.. görmek isteyene tabi.
seviyorum tabi ki ama benim kendimi iyi hissetmem mutlu olmam ona olan sevgimden önce geliyor..
kimse düşünmese de ben kendimi düşünmek zorundayım öncelikle..
evet elimde kalıyor her şey..Kangren olmus bir iliski. Kurtulacak tarafi yok maalesef. Neresinden tutsan elinde kalir.
Ileride bosanayim mi bosanmayayim mi diye dusunecegine simdiden bitsin daha iyi.
benim kabalığım mı anlamadım özür dilerimgörücü usulu olunca, bu kabalıklarınıza rapmen birşey hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istedim.
bağırmasıyla, kabalığıyla kabul edeceksen, evlenince bunları sorun etmeyeceksen buyur evlen
Bemce cikis aramayin. Ancak kendinizi yipratir uzersiniz. Bir cikis yolu bulursun ee sonrasi ?evet elimde kalıyor her şey..
bitecek onu görüyorum hala buraya bile yazarak aslında çıkış yolu arıyorum farkındaysanız ama sanırım gerçekten bir çıkış yok..
evet çabası yok gerçekten. onda bizim evliliğimizle geleceğimizle ilgili bir çaba göremiyorum. çünkü bu işler öyle damdan düşer gibi olmuyor. bende çalışıyorum aldığım maaşın yarısından fazlasını hep çeyize harcıyorum. kendime hiçbir şey yapmıyorum gezmeyi tozmayı bile gözüm görmüyor? neden evlenicem ve bunları yapmam lazım. ben bunun bilincindeyim hevesliyim ama aynı şeyi onda göremiyorum. insanlar soruyo ne zaman düğün cevap veremiyorum. herkes biliyordu çünkü yaz sonu olacağını ama ortada hiçbir şey yok..
canım değişmeyecek bu adam hatta ilerisine gidecek
Nişanı %100 atmanı tavsiye ederim adam daha nişanlılıkta yüzünün bir kısmını göstermiş geri kalan payı çoğu evlendikten sonra gösterecek bende zor nişanlılık evresi geçirdim şimdi ki aklım olsa kesinlikle nişanı atardım TECRÜBEYLE SABİTTİR.
- çalışmayacak senin paranla geçinecek
- evde huzurun olmayacak bağıracak çağıracak seni ezmeye çalışacak
- sende karşılık verdiğinde dövmeye çalışacak
- evlenir evlenmez çocuk isteyecek ondan ayrılmaman için
- BEN BUĞÜNE KADAR GÖRMEDİM Kİ NİŞANLILIKTAN SONRA DÜZELEN ADAM
Ne demek, yalan var ortada; söz verip, sözünü tutmayan, hatta çabalamayan bir "adam"
Bir de bana saygısı yok, bağırıyor, hakaret ediyor diyorsunuz.
Yol ver gitsin. Kendini üzdüğüne değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?