Nişanlılık...

hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza..
bende hep diyorum inanın gel otur biraz konuşalım ne nasıl olacak bir konuşalım sorunları çözelim. ama yok gelmiyor. geldiğinde ben konuyu açsam arkasına bakmadan bırakıp beni kaçıp gidiyor..

Teşekkür ederim, sende onun dilinden konuş beni seviyorsan eğer herşeyi göze alman lazım,onca sözler söyledin şmdi bişey yokmuş gibi davranma bu sene oluyosa olsun yoksa bende yokum de resti çek bakalım ne diyecek o zaman(tecrübeyle sabit) ;)

Evlendikten sonra huyu iyiye giden adam görmedim ben daha ne kk de ne hayatımda.

Niye kendini bir belirsizlige atıyorsun açık açık adam yalancı işte kabul et ayril acini yasa üç gün beş gün yoluna devam et

Teşekkür ederim, sende onun dilinden konuş beni seviyorsan eğer herşeyi göze alman lazım,onca sözler söyledin şmdi bişey yokmuş gibi davranma bu sene oluyosa olsun yoksa bende yokum de resti çek bakalım ne diyecek o zaman(tecrübeyle sabit) :KK66:
teşekkürler öneriniz için :KK200:

üzüldüğüme değmiyor evet. bazı şeyleri açık açık söyleyip bitirmenin vakti geldi ve geçiyor sanırım..
Yaz sonu düğün demişsin, bu yaz mıydı yani? Resmen 16 Ağustos bugün zaten.
İşi gücü olmadan seni nişana zorlamasından belli. Amacı evlilik olan insan senin yaptığın gibi daha elle tutulur şeyler peşinde koşar; işim, kariyerim der, ev tutar, geçim hesabı yapar.

Seninki adını koyalım, benim olsun...sonra zaten bu yoldan dönemez hesabında. Nasıl dönülürmüş görsün.

İnan nişan atmak zor değil. Düğünüme günler kala bıraktım zerre pişman değilim çok şükür. Hem de köpek gibi aşıktım. Değer mi elin döneğiyle uğraşmaya, hem sevmiyorsun da, tahammül edebilecek misin aynı eve girince? Gün gelip biri sana öyle ilgi gösterir öyle umursar ki sen de iyi ki dersin. İş bozulmasın diye nişan yaptırmış koştur koştur sana.

Daha neyi bekliyosun :(
Gelecekteki günlerini göeremiyo musun?
Bana kalırsa elle tutulur bir yanı yok. Kendini heba etme derim. Zaten çok aşık da değilmişsin.

Bende yeni nisanlandim. Benim nisanlimda issiz kaldi beklenmedik anda ama cok cabaliyor. Yinede senin istedigin gibi olmasi icin elimden geleni yapacagim diyor.

Boyle olsa ayrilirdim herhalde.. Evlenince sana hayati zehir edebilir

Yaz sonu düğün demişsin, bu yaz mıydı yani? Resmen 16 Ağustos bugün zaten.
İşi gücü olmadan seni nişana zorlamasından belli. Amacı evlilik olan insan senin yaptığın gibi daha elle tutulur şeyler peşinde koşar; işim, kariyerim der, ev tutar, geçim hesabı yapar.

Seninki adını koyalım, benim olsun...sonra zaten bu yoldan dönemez hesabında. Nasıl dönülürmüş görsün.

evet bu yazdı. babaannem bile dün ben üzülüyorum diye dur bakalım belki yaparsınız diye beni avutuyor dedim sene bitti bu saatten sonra nerede ne bulup yapacak..
gerçekten oyalanmaktan sıkıldım

İnan nişan atmak zor değil. Düğünüme günler kala bıraktım zerre pişman değilim çok şükür. Hem de köpek gibi aşıktım. Değer mi elin döneğiyle uğraşmaya, hem sevmiyorsun da, tahammül edebilecek misin aynı eve girince? Gün gelip biri sana öyle ilgi gösterir öyle umursar ki sen de iyi ki dersin. İş bozulmasın diye nişan yaptırmış koştur koştur sana.

elimin altında dursun hesabı yaptı gerçekten anlıyorum bunu artık

Bende yeni nisanlandim. Benim nisanlimda issiz kaldi beklenmedik anda ama cok cabaliyor. Yinede senin istedigin gibi olmasi icin elimden geleni yapacagim diyor.

Boyle olsa ayrilirdim herhalde.. Evlenince sana hayati zehir edebilir

her şey dört dörtlük olmasın benim istediğim de o değil zaten biraz çabasını görseydim o bile yetecekti bana hiçbir çabası olmadı..
hayat şimdiden bana zehirken sonrasını düşünemiyorum zaten..

1. Alin karsiniza konusun rahatsiz oldugunuz konulari sakince anlatin ondan da sizinle alakali sorunlari ogrenin.
Ise yaramazsa
2.Rest cekin..
duzelme olmuyorsa
3. Nisan bozma konusunu ailenizle degerlendirin

Neden hala düzelmesini bekliyorsun ki. bariz adamın gerçek yüzü bu. yol yakınken ayrıl. böyle hayat çekilmez

Back
X