Nişanlım 2 gündür benimle konuşmuyor

Daha evlenmeden nisanlini asan maddi hayaller yerine,
Sevgi, emek, beraber olmanin verecegi mutlulugun sohbetlerini yapsaniz?
Evlenince zaten herseyin 1 tik ustunu almak icin yeni bir hayat mucadelesi
Baslayacak. Beraber yapilan seyler, babanin sundugu imkanlardan cok daha anlamli olur.

Yüksek lisans yaptığı okuldaki araştırma görevlisini eklemiş facebooka çok güzel bi kadın of ya napıcam ben nefret ettiğimi bilir böyle şeylerden

mesele ufak ama sizin para meselesi olmasa da o kadar çok tavır yapıyosunuz ki belki birikimidir*?
konu içinse maddi durumu iyi olmadıgından en azından o muhitte ev alacak kadar iyi olmadıgından siz de minnet etmem gibisine konuşunca size alındı herhalde.

Siz niye calismiyosunuz ayiptir sormasi

Hani evlendikten sonra babaniza guveneceginize kendinize güvenseydiniz en azindan boyle luks isteklerin de bi dayanagi olurdu.

Nisanliniz asiri tepki vermis bi birikim sonucu olabilir mi daha onceden boyle maddiyatla ilgili tartismalariniz olmusmuydu nisan döneminde falan

Ay ne kadar da cok mühim. Bi erkek icin sevdigi kızın istedigini yapamamanın sıkıntısı var belli üstünde. Çünkü daha once orada oturmakla alakali bir kinu gecmis aranızda. Yine ne diye ordan bahsedersin bu kadar iştahlı anlamam. Yani gerekirse "artık o kadar da begenmiyorum orayı yaa" muhabbeti yapman lazım senin.
Hem ne demek benim babam var. O da size söylesin o zaman hemen her yetemediğiniz seyde "benim arkamda annem var sen beceremezsen o becerir" diye.
Siz ayıp etmissiniz. Gidip Özür dileyin. Iki cilve yapın zaten o hemen düzelir.
Bidahaki sefere daha düşünceli konuşun bence. Ben bile bozulurdum kız halimle o laflara.

Gereksiz alinganlik yapmis ve gayet guzel cvp vermissiniz. Burda neler okuyoruz basta biraz sopa gostermek gerekiyor.
En nefret ettigimde kiz gibi kusen erkekler

Demek ki BELKİDE yarın bir gün bazı sıkıntılar olduğunda bu şekilde yok babam var yok benim şuyum var , sorun sende sen parasız beceriksiz erkesin gibilerinden laf mı söyliyeceksin sevgiline ??? ne biçim insanlar yetişiyor bu son zamanlarda huzurdan aşktan mutluluktan konuşmak varken , nedir bu mala , paraya , erişemediklerini karşı cinsten bekleme , karşı cinsten faydalanma hevesi , haklı olarak adamlar yok diyince de kendini büyük görme , laf sokma , kalp kırma , yuhhh sizin gibi insanlara , bu erkek umarım başkasını bulur , sende babanın evinde oturur hayaller kurarsın 10 yaşındaki çocuklar gibi artık ev fantezisi peşinde mi koşarsın ne yaparsan yaparsın

bence o lafı haketmıss....ayrıca bu lafta kotu bırsey yok keşke her kadın bu cumleryı kurabılse...ama herkesın dag gbı babası olmuyo arkasında malesef
her zaman bilsin arkanızda babanız oldugunu....hıçte alttan almayın ...o ettıgı laftan utansın calış öde derken sız alınmıyonuzda omu alınıyo sızın lafınıza

Daha da nisanlim deme su adama yaaa,yeni konunu da okudum ne o oyle hemen kusunce baska kizlari eklemek yahu?!

ben size hak verdim çalışıp öde ne demek bırak boşver anlasın hatasını yani biri banada öyle bi cvp verse bende senden bişey isteyemem babamdan isterim dedim kiii dedim de..allahtan benimki yüzsüz de alınganlık yapmadı :)

2.5 milyarlık kiralık ev hangi muhitte var merak ettim açıkçası. Konularınıza baktım hep nişanlınızla ilgili konu açmışsınız bu kadar mı sorunlu bi ilişkiniz var ne kadar sağlıklı

Nisanlin ergen gibi takiliyor. Bu ne trip. Abartmis ve abartilacak birsey yok. Ben olsam asla aramam. Onun aramasini bekle.

İyi de ne gerek var babam var gibi bir cümleye? Hiç hoş olmamış. Maddi olarak zorlayacak bir muhitmiş zaten ben şahsen öyle bir yerde oturalım bile demek istemem hele ki eve maddi bir katkım yoksa! Zaten böyle bir konu eçmiş ve o yapamayacağını söylemiş hala direterek överek anlatırsanız alınır tabi. Koskoca bir birey, evli bir kadın olduktan sonra bile babanızdan para beklemek yerine emek sarfetseniz daha güzel olur bence. Siz bir de onun açısından bakın, urur yapmış demek ki, ve inanın bana bunu gurur yapacak bir erkek ile evleneceğiniz için şanslısınız.

ay ben şok hatunların tepkilerine bak
Ben olsam bende senden soğurdum,önceden muhtemelen sen yine didiklemişsindir ağzının payını almışsındır,maddiyatını bildiğin halde ne diye adama laf çakıyorsun,çalışıyorsan tamam istediğini çak,hem katkı yok hem babam var yiaaa tarzı ergenvari muhabbetler,tiksindim
Adam haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…