Nişanlım 2 gündür benimle konuşmuyor

Bilmem kaçtane konu açmıştınız nişanlınızla ilgili. Hepsinde de genelde triplere giren sizdiniz. Bu sefer nişanlınız dolmuş artık sanırım. Ve siZin derdiniz aslında onun aramaması değil. Facebookuna eklediği kız.
Yanii halaa asıl olaya takılmamışsınız. Çok basit düşünüyorsunuz. Ben olsam tahammül etmezdim size.

Ya bence biraz ortam hazirlamissiniz devamlı yok o muhit super falan ya maddi durumu yetersizse niye ikide bir konu açıp imada bulunup moralini bozuyosuniz ki.
Ha nisanlinizin yaptığına gelince de o da abartmis ne demek kız eklemek. Saçma yani. Ama siz telafi etmek için bi adim atmissjniz arayıp sormussunuz. Bundan sonraki adımı atmak ona düşer. Simdilik bir şey yapmayın bekleyin. Baristiginiz zaman da bir daha boyle hatalar yapmayın birbirinize karsi

Surada biri konu acsa, "nisanlim benim yapamayacagim gorev icin 'benim arkamda dag gibi annem var dedi' uhuu " diye, burada sayfalarca topa tutarlar adami, ama kiz deyince hakli olmus. Ikiyuzluluk mu bu, yoksa sig dusunmek mi, empati yoksunlugu mu... Ben siz haksiz buldum. Adamin da sabrini tasirmissiniz demek ki, sogumus gitmis. Ben de mesela sizin dusunce yapinizda biriyle anlasamazdim, ters gelirdi. Bunlarin simdi ortaya cikip daha evlenmemisken ayrilmaniz, evlenince hergun bu tur kavgalar yasamaktan iyidir. Ben eski konulariniza bakmadim, ama galiba zaten surekli sorun yasiyormussunuz. Anlasamiyorsaniz zorlamayin. Evlenince basiniz goge ermiyor ya, anlasamadiginiz zoraki evlilikler yapmaya calisiyorsunuz...

+1
O lafa en iyi cevabı vermiş adam. O muhitte mi oturmak istiyorsun, o zaman çalışıp parasını getireceksin. Daha azına razı değilsen zengin adam kafesliceksin.

Nişanlılık evliliğin ilk adımı ise, aynı evlilikte olduğu gibi kararlar birlikte verilir, mesela eşya seçimi, gelinlik, damatlık, oturulacak ev.. Eğer evliliğe karar verilmişse aradan aileler çıkarılıp kendi maddi durumunuza göre kararlar alacaksınız. Babam sağolsun olayına girerseniz, adam ben bide bunun babasıylamı evlenicem? der.. Burada açılan konularda dikkat ederseniz olayın içine aile bireylerinin henüz yapmadıkları, yapma eğilimindeki eylemleri için konu açılıyor.. Yani bazen hayatı bizler kendimize cehennem ediyoruz. Kendimizi seviyorsak, olduğumuz gibi kabul ediyorsak, hayatımıza aldığımızıda seviyoruzdur.. Eğer öyle ise yada değilse hayatımıza aldıklarımızdan beklentimiz ne? Bunu sorgulamamız lazım.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Yetememe duygusu erkekleri hırçınlaştırıyor.Neden orayı sevmediğini bildiğiniz halde orayı övdünüz ? Az çok maddi durumunuzu biliyorsunuz..

Anladığım kadarıyla siz "Babam var para isterim vs" dediniz ve buna sinirlenmiş bir insan babasından kıskanır mı sevdiğini yahu abartmış yani babanız zengin se onu mı kıskandı acaba ya da sizi kendine mi yakıştırmıyor .Bence sevgiliniz fazlasıyla cimri ve uyanık geçinen bir tip kendini de fazla ezdirmez işiniz zor

Maddi açıdan hayallerini veya fantezilerini erkeklere söylerken dikkatli olmalısın canım. Erişemeyeceği, gücünün yetişmeyeceği şeyler için boşuna huzursuz hissettirme adamı. Çok iyi niyetle söylesen bile erkekler "eşime yetemiyorum" psikolojisine girebiliyor. Siz daha nişanlısınız ve bir sürü alışverişiniz olacak. Belki de bu alışverişlerde bu tarz uçarı isteklerde bulunacağından korkmuştur?

Neyse bunlar ufak şeyler ama böyle ufak şeylerle canınızı sıkmayın. Bir de babam sağolsun diyerek nişanlınıza bir alternatif oluşturduğunu ima etmişsin, bu da yanlış. İleride annesini, senin bir alternatifin olarak düşünmesini istemezsin herhalde.

bunun dışında onun da "çalış ve öde o zaman" demesini de yanlış buldum. Ama dediğim gibi kırgınlığın verdiği psikolojiyle böyle bir çıkış yapmış olabilir.

Umarım aranız düzelir. Tek tavsiyem : Birbirinizi yormayın

sevgiler

bu adamdan sana hayır gelmez.
nişanlısına çalış al demek ne demek?? terbiyesiz.. durumumuz daha iyiye giderse çalışıp alırız dese amenna..
ama hadsizlik etmiş sen de sık sık arayım kendini bişey sanmasına izin vermişsin..
bir de en ufak tartışmada ona buna sarkacak güller dağıtacak adamdan da koca falan olmaz..
belki bu size bir işarettir.
madem babam var demeniz zoruna gitti 2 kat çalışsın yapsın her şeyi..

ama konunun başlangıç noktası problemli. kız semti anlatıyor belli ki seviyor olabilir. bizde eşimle bazen konuşuyoruz şurdaki villalar çok güzel, şurdaki evler harika falan filan. bu doğal bir konuşma. sonra çalış al! diye tepki görmek ne kadar bozucu bir şey.. yani benden bekleme sen yap.. bunun yerine hayatım durumuuzu toparlayıp çalışırız birlikte alırız bir gün dese yapıcı olmaz mı??

yani tahrik etmiş konu sahibide babam var demiş doğal olarak..
bir de hemen başka bayanlara arkadaşlık yollamalar nispet eder gibi, telefona çıkmamalar.. bunlar çok basit küçük düşünceli insanların yapacağı hareketler işte..

üstüme düşüp kaldırma kıçını..
böyle bi şeyden soğuyan evlenince hiç çekilmez..
araştırma görevlisi de bakmaz ona rahat ol.
3500 tl maaşlı kız, zannetmiyorum böyle eziği beğeneceğini, bi de nişanlı üstelik

Haddinizi bilin ne demek ezik falan! Nişanlımda 3500 maaş alıyor ama benim istediğim yerdeki kiralar 2500

Yok çalış al diyip konu orda bitmedi çalışta sen öde o zaman diye güldü ama buraya öyle belirtmedim babam yapar lafını gururuna yediremedi

Haddinizi bilin ne demek ezik falan! Nişanlımda 3500 maaş alıyor ama benim istediğim yerdeki kiralar 2500

hmm..ozaman durum değişir.
demekki adam ezik değil siz fazla beklentili ve masraflısınız.
ben de nişanlınızın yerinde olsam bi kere daha düşünürdüm.

Hayaller hayatlar diye espriyle geçiştirmek varken sen çalış öde demek ayıp olmuş bence.
Babam var diyerek nişanlını küçümsemiş oldun, bu da yanlış.
Biraz bekleyin ve konuşup yanlış anlamaları düzeltin.

Sizi kzıdırmak anlamında o kızı eklemiştir hep böyle olur. Göreceğinizi bile bile sonradan da siz aramış olacaksınız niye ekledin diye..
Eğer içiniz rahat etmiyorsa güzel güzel konuşun derim ben .. Yoksa böyle olmaz

yani, bir erkeğe bu söz söylenir mi?
kırılmış, gurur yapmış haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…