- 5 Eylül 2015
- 94
- 110
- 23
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ay ben şok hatunların tepkilerine bak
Ben olsam bende senden soğurdum,önceden muhtemelen sen yine didiklemişsindir ağzının payını almışsındır,maddiyatını bildiğin halde ne diye adama laf çakıyorsun,çalışıyorsan tamam istediğini çak,hem katkı yok hem babam var yiaaa tarzı ergenvari muhabbetler,tiksindim
Adam haklı
Gayet güzel sohbet ediyorduk telefonda,ben avmye gitmiştim zengin bi muhitteki onu anlatıyordum o muhite gıcık oluyor öncedende muhabbeti olmuştu çok pahalı kiraya tutamayız ordan ev demişti önceden,bende konuşurken orasıda başka güzel be dedim oda tamam çalış öde o zaman dedi sonra ben bozuldum senden evlenince bişey isteyemicem demekki herşeyi çalış al dersin dedim merak etme babam var benim dedim bi anda ağzımdan çıktı çok bozuldu tahmin etmiyodum bu kadar bozulacağını beni bidaha ne ara ne sor ben bütün bunları haketmiyorum baban varsa beni ne yapacaksın falan dedi karşılıklı atıştık..Dünde evimin yakınında iş toplantısı vardı çıkışta görüşürüz diye konuşmuştuk kavga etmeden önce,yazdım aradım defalarca açmadı cevap vermedi sonra ben devam ettim inada bindirdim konumunu göndermiş eve gittiğine dair bugünde ben hiçbişey yapmadım oda hiçbişey demedi sessiz kalmam daha iyi düşündüm soğudu benden sanırım.
Kızlar facebookta yüksek lisans yaptığı okuldaki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük ama acayip güzel bi kıznefret ettiğimi bilir tanıdık bile olsa kızları eklemesinden napıcam ben şimdi
Surada biri konu acsa, "nisanlim benim yapamayacagim gorev icin 'benim arkamda dag gibi annem var dedi' uhuu" diye, burada sayfalarca topa tutarlar adami, ama kiz deyince hakli olmus. Ikiyuzluluk mu bu, yoksa sig dusunmek mi, empati yoksunlugu mu... Ben siz haksiz buldum. Adamin da sabrini tasirmissiniz demek ki, sogumus gitmis. Ben de mesela sizin dusunce yapinizda biriyle anlasamazdim, ters gelirdi. Bunlarin simdi ortaya cikip daha evlenmemisken ayrilmaniz, evlenince hergun bu tur kavgalar yasamaktan iyidir. Ben eski konulariniza bakmadim, ama galiba zaten surekli sorun yasiyormussunuz. Anlasamiyorsaniz zorlamayin. Evlenince basiniz goge ermiyor ya, anlasamadiginiz zoraki evlilikler yapmaya calisiyorsunuz...
Gayet güzel sohbet ediyorduk telefonda,ben avmye gitmiştim zengin bi muhitteki onu anlatıyordum o muhite gıcık oluyor öncedende muhabbeti olmuştu çok pahalı kiraya tutamayız ordan ev demişti önceden,bende konuşurken orasıda başka güzel be dedim oda tamam çalış öde o zaman dedi sonra ben bozuldum senden evlenince bişey isteyemicem demekki herşeyi çalış al dersin dedim merak etme babam var benim dedim bi anda ağzımdan çıktı çok bozuldu tahmin etmiyodum bu kadar bozulacağını beni bidaha ne ara ne sor ben bütün bunları haketmiyorum baban varsa beni ne yapacaksın falan dedi karşılıklı atıştık..Dünde evimin yakınında iş toplantısı vardı çıkışta görüşürüz diye konuşmuştuk kavga etmeden önce,yazdım aradım defalarca açmadı cevap vermedi sonra ben devam ettim inada bindirdim konumunu göndermiş eve gittiğine dair bugünde ben hiçbişey yapmadım oda hiçbişey demedi sessiz kalmam daha iyi düşündüm soğudu benden sanırım.
Kızlar facebookta yüksek lisans yaptığı okuldaki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük ama acayip güzel bi kıznefret ettiğimi bilir tanıdık bile olsa kızları eklemesinden napıcam ben şimdi
Haddinizi bilin ne demek ezik falan! Nişanlımda 3500 maaş alıyor ama benim istediğim yerdeki kiralar 2500üstüme düşüp kaldırma kıçını..
böyle bi şeyden soğuyan evlenince hiç çekilmez..
araştırma görevlisi de bakmaz ona rahat ol.
3500 tl maaşlı kız, zannetmiyorum böyle eziği beğeneceğini, bi de nişanlı üstelik
Yok çalış al diyip konu orda bitmedi çalışta sen öde o zaman diye güldü ama buraya öyle belirtmedim babam yapar lafını gururuna yediremediama konunun başlangıç noktası problemli. kız semti anlatıyor belli ki seviyor olabilir. bizde eşimle bazen konuşuyoruz şurdaki villalar çok güzel, şurdaki evler harika falan filan. bu doğal bir konuşma. sonra çalış al! diye tepki görmek ne kadar bozucu bir şey.. yani benden bekleme sen yap.. bunun yerine hayatım durumuuzu toparlayıp çalışırız birlikte alırız bir gün dese yapıcı olmaz mı??
yani tahrik etmiş konu sahibide babam var demiş doğal olarak..
bir de hemen başka bayanlara arkadaşlık yollamalar nispet eder gibi, telefona çıkmamalar.. bunlar çok basit küçük düşünceli insanların yapacağı hareketler işte..
Haddinizi bilin ne demek ezik falan! Nişanlımda 3500 maaş alıyor ama benim istediğim yerdeki kiralar 2500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?