• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım 3,5 saattir kayıp

En son uyucam diye yatağa girdi biraz mesajlaştık ve ses kesildi bugün erken uyanmıştı, 3,5 saattir ne ses var ne soluk bu kadar saat uyunurmu ya
Yanii eski konularina baktimda surekli bi nisanlimla kavga nisanlimla konusmuyoruz nişanlimla şoyle boyle.. ben konu basliklarini okuyunca daraldim rahat birak biraz... demezmi adam ewlenmeden boyleise ewlenince ne olcak halimiz diye birak uyusun hatta bugun hic yazma yarin konuşun bi ozleyin birbirbizi

Yanii eski konularina baktimda surekli bi nisanlimla kavga nisanlimla konusmuyoruz nişanlimla şoyle boyle.. ben konu basliklarini okuyunca daraldim rahat birak biraz... demezmi adam ewlenmeden boyleise ewlenince ne olcak halimiz diye birak uyusun hatta bugun hic yazma yarin konuşun bi ozleyin birbirbizi
O 3,5 saat kayboluyosa ben 7 saat kaybolayım mesela

Ya dalga geçmeyin lütfen,şimdi surat yapıyorum konuşmuyorum
Konuşmuyormusun :KK57:Ne yani ilşkini devam ettireceksin öylemi.
Pes diyorum daha adam ne yapsın.koskoca 3,5saat uyumuş.Gözünün önünde uyusada affedecekmisin.
Bir kere affettin mi hep uyur sonra.Senin ruhun bile duymaz hemde.Asla taviz vermemeliydin.
Yarın öbürgün evlendiğinde sakın gelip buraya benim eşim uyuyor diye konu açma o zaman.
Ailesi biliyor mu uyuduğunu.Bence bir yakını ile konuş ve noktala bu işi.
Cık cık cık bir kadın olarak nasıl ezdiriyorsumuz nasıl izin veriyorsunuz bunlara anlamıyorum:confused::confused::confused:

Lorenayı boşuna üzmüşüz
Bu konuları okudukça onun aslında ne kadar da normal olduğunu anlıyorum
Haber verdiği halde 3 saat uyuduğu için tribal enfeksiyona tutuldu kız

Back
X